spa bohuslän

SPA Bohuslän, fredag - lördag

Du som bokar SPA Bohuslän checkar in på fredag och börjar din vistelse med en läcker skaldjurbuffé, ett frestande bord bestående av havets salta delikatesser. Här hittar du kräftor, räkor, musslor, krabbor och mycket annat gott. Med Skagerrak som närmsta granne har vi tillgång till färskaste råvaror från våra nordliga breddgrader.
Efter en skön nattsömn på hotellet och en generös frukost kan du lugnt tillbringa hela lördagsförmiddagen i SPA Horisont, tiden är din – koppla av och låt axlarna falla! Här finns pooler, ljusrum, varma hällar, bastu och sköna relaxytor.

SPA Bohuslän kan bokas med ankomst fredagar:
23 augusti – 15 november.

Vill du hellre boka spapaket fredag – söndag? Läs mer om SPA Skagerrak
Kom ihåg att utcheckning sker kl 11. Vi tar gärna hand om ditt bagage under tiden du njuter på SPA.
Önskar du alternativ spatid? Kontakta bokningen för förslag:  bokning@tanumstrand.se

PRISER
  • SPA Bohuslän en natt från 1.775 kr per person

Priset är baserat på det ankomstdatum och den rumstyp du väljer. Enkelrumstillägg tillkommer. 

Detta ingår i SPA Bohuslän

Ankomst fredag

  • Skaldjursbuffé från kl 18
  • Spaentré på lördag förmiddag kl 9 – 12
  • Övernattning i dubbelrum
  • Stor frukostbuffé
  • Fri entré till träning och bad.
  • Lån av handduk, badrock och tofflor ingår.

Din Spatid finns noterad i bokningsbekräftelsen.

Boka fre-lör

Boka online eller kontakta TanumStrand:
Tel: +46 525-190 00
Mail: bokning@tanumstrand.se

SPA Horisont

Du som bokar SPA Bohuslän har möjlighet att njuta hela lördag förmiddag på SPA Horisont. Här kan du vila på de varma hällarna och njuta av den magiska utsikten från de ljumma poolerna. En möjlighet för verklig avkoppling.
Vill du lyxa till det med en massage, en stund bara för dig eller för er två tillsammans? Det finns ett stort urval behandlingar att välja på. Välj din favorit från spamenyn! För att säkra din tid, förboka gärna innan ankomst.
Spabehandling.
Läs mer och boka behandling

Är du nyfiken på ostron?

Utvalda fredagar finns kännare från Ostronakademin på plats i restaurangen och håller en liten ostronskola. Ostronen som serveras är handplockade från ostronbankarna utanför Grebbestad och du köper själv så många ostron du vill. Här har du chans att både lära dig att öppna och provsmaka denna salta, läckra delikatess och ställa frågor om ”Ostrea Edulis”. Naturligtvis får du också med dig de bästa tipsen på dryck till. Håll utkik i kalendern efter fredagar med ostronskola.

Ostronskola utvalda fredag! Du som bokat SPA Bohuslän kan fritt delta, ostron köper du till på plats!

Lobbybar & Livemusik

Lobbybaren erbjuder behaglig avkoppling efter en god måltid i restaurangen. Här kan du avsluta kvällen med något gott att dricka. Utvalda kvällar kan du också runda av kvällen till sköna lugna toner och livemusik, nytt och gammalt i en härlig mix. Håll utkik i kalendern efter underhållning.

Avsluta kvällen i lobbybaren!

 

Skärgården väntar

Utanför fönstret bjuds en hänförande natur med hav och skärgård. Njut av havsutsikten från SPA och Restaurang Latitud 58° eller ge dig ut på en vandring längs havet. Stigar finns både norr och söderut från hotellet och vill du uppleva naturreservatet Tjurpannan i Grebbestad eller Vetteberget i Fjällbacka så ligger det bara 15 minuter bilresa bort.

Utflykter på nära håll

Ta en promenad och njut av den härliga havsluften och vackra utsikten över havet. Strandpromenaden är förtjusande och Grebbestads genuina fiskehamn ligger endast 20 min bort. Vi rekommenderar även en liten biltur till Läckbergs Fjällbacka eller en utflykt norrut till naturreservatet Tjurpannan, som bjuder på en hänförande utsikt året runt. På Vitlycke museum, 10 min från TanumStrand kan ni se de omtalade hällristningarna, en historisk upplevelse i världsklass. Vintertid är Vitlycke stängt, men det går bra att själv vandra runt och titta på de spännande hällristningarna.

 

Mer att göra på TanumStrand

I Tanumstrands kalender kan du läsa om träning och aktuella aktiviteter som du kan delta i när du besöker oss. Det finns också två gym på TanumStrand, hinderbana utomhus och en badanläggning, Stora Blå som du har fri entré till under hela din vistelse. Vill du låna stavar för Nordic Walking finns det att tillgå i receptionen. Cyklar, äventyrsgolf, småbåtar mm finns för uthyrning under säsong.

 

Du kan också ringa eller maila oss för bokning och frågor

Tel: +46 525-190 00
Mail: bokning@tanumstrand.se

Vattengympa

17 okt - 17:30 - 18:15

Vattengympa

17 okt - 18:15 - 19:00

Yogafusion TanumStrand 18-20 okt

18 okt - 08:00 - 17:00