SPA Bohuslän

Välkommen till Bohuslän, till det vackra vindpinade landskapet, till det salta havet och den magiska utsikten. Vår önskan är att du som besöker TanumStrand, oavsett årstid, ska få möjlighet att uppleva det bästa Bohuslän har att erbjuda. Förutom middag, övernattning på det havsnära hotellet och frukost inkluderar SPA Bohuslän möjlighet att ta del av en rad salta västkustupplevelser både på SPA Horisont och vid strandkanten.

SPA Bohuslän kan bokas året runt förutom 19 juni – 8 aug 2020

PRISER
  • SPA Bohuslän en eller flera nätter
    Sön – tors från 1195/pers • Fre – lör från 1545/pers

Priset är baserat på ankomstdatum, antal dagar och den rumstyp du väljer. Enkelrumstillägg 300/pers. Avgift för tillval av upplevelser kan tillkomma.

Detta ingår i SPA Bohuslän

Ankomst valfri dag – stanna en eller flera nätter

  • Trerätters middag (fredagar skaldjursbuffe) 
  • Havsnära hotellogi
  • Frukost
  • Entré till SPA Horisont
  • Entré till familjebadet, gym och träning.
Boka en natt Boka två nätter

Boka online eller kontakta TanumStrand:
Tel: +46 525-190 00
Mail: bokning@tanumstrand.se

Havsbadsritual måndag – fredag

Att bada kallt är gammal tradition i Grebbestad och på TanumStrand erbjuder vi havsbad året runt. Ett kallt bad ger ny energi, klara tankar och bättre humör på några få minuter och samtidigt en slags träning i mindfulness. Vi börjar på SPA Horisont och går tillsammans med en av våra SPAvärdar till bastun på bryggan.

För att att undvika all eventuell risk för smittospridning har vi pausat havsbadsritualen tillsvidare, men du kan givetvis själv och med ditt eget sällskap bada bastu på bryggan och njuta av ett friskt havsdopp.

Skaldjursbuffé på fredagskväll

En läcker skaldjursbuffé där havets alla frukter samsas med mustiga tillbehör på ett dignande buffébord. Vi dukar upp med kräftor, räkor, musslor, krabbor och mycket annat gott.

Skaldjursbuffé serveras fredagar i Restaurang Latitud 58°. Bohuslänska skaldjur ingår för dig som bokar SPA Bohuslän med övernattning fredag – lördag.
Under sommarsäsongen 12 juni – 14 aug pausar vi skaldjursbuffén.

Sjöboden är öppen på fredagar & lördagar

Njut av rykande nykokta kräftor och smaka vildfångade Ostrea Edulis från ostronbankarna utanför Grebbestad tillsammans med ett glas bubbel. Expertis finns på plats i sjöboden.

Sjöboden Udden, öppen fredagar & lördagar kl 15:00 – 17:30
Kräftor& bubbel på bryggan195/person
Drop in! Betalas på plats

(Sommarsäsong är det inget kräftkok utan vi serverar istället nybakad pizza vid strandkanten)

Ritualer alla dagar

SPAritualen är en resa av upplevelser – i en ritual får du vägledning i hur du använder de välgörande produkterna på de olika platserna på SPA. En lyxig stund för avkoppling och ett härligt sätt att hitta ny energi.

SPAritual behöver inte förbokas, boka SPAentré och komplettera med den ritual som passar dig när du kommer till SPA.

 

SPA behandling

För dig som vill njuta lite extra eller unna dig en riktigt djup avstressande stund på egen hand rekommenderar vi en bokad behandling hos någon av våra SPAterapeuter. Det finns flera olika typer av behandlingar att välja på; renande och avstressande helkroppsbehandlingar, som saltpeeling, alginpackning och lyxiga ansiktsbehandlingar.

Vid frågor om våra behandlingar, kontakta oss gärna på spa@tanumstrand.se eller tel. 0525-19111

Yoga och träning

Varje dag kan du ta del av Yoga eller träningspass på hotellet. Lördag och söndag morgon startar vi med mjuk och energivande yoga på SPA Horisont med utsikt över havet.

För att att undvika all eventuell risk för smittospridning har vi pausat all gruppträning tillsvidare

 

Boka tryggt med fri ombokning
Hos oss bokar du alltid tryggt med förmånliga om- och avbokningsregler. Du kan omboka din resa hela vägen fram till kl 18:00 dagen före ankomst.
Utflykter på nära håll

Ta en promenad och njut av den härliga havsluften och vackra utsikten över havet. Strandpromenaden är förtjusande och Grebbestads genuina fiskehamn ligger endast 20 min bort. Vi rekommenderar även en liten biltur till Fjällbacka eller en utflykt norrut till naturreservatet Tjurpannan, som bjuder på en hänförande utsikt året runt. På Vitlycke museum, 10 min från TanumStrand kan du se de omtalade hällristningarna, en historisk upplevelse i världsklass. Vintertid är museet stängt, men det går bra att själv vandra runt och titta på hällristningarna.

 

Mer att göra på TanumStrand

I Tanumstrands kalender kan du läsa om aktuella aktiviteter som du kan delta i de dagar du besöker oss. Ostronskola, spännande föreläsningar, båtturer, vandringar och träning/yogapass. Det finns också gym på TanumStrand och ett familjebad Stora Blå som du har fri entré till under hela din vistelse. Vill du låna stavar för Nordic Walking för vackra promenader från hotellet finns det att tillgå i receptionen. Cyklar, äventyrsgolf, småbåtar  mm finns för uthyrning under säsong.

 

Du kan alltid ringa eller maila oss för bokning och frågor

Tel: +46 525-190 00
Mail: bokning@tanumstrand.se

Familjebadet Stora & Lilla blå öppet

15 aug - 09:00 - 14:00

SPA Horisont

15 aug - 10:00 - 14:00

Bastun på bryggan är varm

15 aug - 10:00 - 19:00