Spa på Västkusten i Sverige

SPA Bohuslän

Välkommen till Bohuslän, till det vackra vindpinade landskapet, till det salta havet och den magiska utsikten. Vår önskan är att du som besöker TanumStrand, oavsett årstid, ska få möjlighet att uppleva det bästa Bohuslän har att erbjuda. Förutom middag, övernattning på det havsnära hotellet och frukost inkluderar SPA Bohuslän möjlighet att ta del av en rad salta västkustupplevelser både på SPA Horisont och vid strandkanten.

SPA Bohuslän kan bokas året runt förutom under högsommaren. Se onlinebokning för bokningsbara datum. 

PRISER
  • SPA Bohuslän en eller flera nätter
    Sön – tors från 1195/pers • Fre – lör från 1545/pers

Priset är baserat på ankomstdatum, antal dagar och den rumstyp du väljer. Enkelrumstillägg 300/pers. Avgift för tillval av upplevelser kan tillkomma.

Detta ingår i SPA Bohuslän

Ankomst valfri dag – stanna en eller flera nätter

Boka

 

Skaldjursbuffé på fredagskväll

En läcker skaldjursbuffé där havets alla frukter samsas med mustiga tillbehör på ett dignande buffébord i restaurang Latitud 58°. Vi dukar upp med kräftor, räkor, musslor, krabbor och mycket annat gott.

Skaldjursbuffén ingår för dig som bokar SPA Bohuslän med övernattning med ankomst fredag.

Kräftkok & ostronprovning  på lördagar

Njut av rykande nykokta kräftor och smaka vildfångade Ostrea Edulis från ostronbankarna utanför Grebbestad tillsammans med ett glas bubbel. Expertis finns på plats i sjöboden.

Lördagar kl 15.00 – 17.00
Kräftor & bubbel på bryggan 195 SEK/person
Drop in! Betalas på plats

Ritualer alla dagar

SPAritualen är en resa av upplevelser – i en ritual får du vägledning i hur du använder de välgörande produkterna på de olika platserna på SPA.

Läs mer

 

Kroppsbehandlingar & Massage

Unna dig en riktigt djup avstressande stund på egen hand med en behandling hos någon av våra terapeuter.

Läs mer

 

Boka tryggt med fri ombokning
Hos oss bokar du alltid tryggt med förmånliga om- och avbokningsregler. Du kan omboka din resa hela vägen fram till kl 18:00 dagen före ankomst.
Utflykter på nära håll

Ta en promenad och njut av den härliga havsluften och vackra utsikten över havet. Strandpromenaden är förtjusande och Grebbestads genuina fiskehamn ligger endast 15 minuter bort. Vi rekommenderar även en liten biltur till Fjällbacka eller en utflykt norrut till naturreservatet Tjurpannan, som bjuder på en hänförande utsikt året runt. På Vitlycke museum, 10 min från TanumStrand kan du se de omtalade hällristningarna, en historisk upplevelse i världsklass.

 

Nyårsfirande 2020

30 dec - 12:00 - 17:00

Raw Yoga Retreat – Med SUP-yoga, Aqua Yoga, YinYoga

28 jan - 08:00 - 15:00

Träningsweekend: ”Kom igång med TanumStrand”

26 feb - 15:00 - 13:00