Söndagsmys med SPA

Gör helgen lite längre och mys till söndagen med en salt västkustupplevelse. Magiska pooler och varma bastubad till hänförande utsikt över hav och skärgård. På SPA Horisont finns pooler både inom och utomhus, ljusrum, varma hällar, bastu och sköna relaxytor.

Efter friska bad och värmande avkoppling väntar utsökt trerätters middag i Restaurang Latitud 58°. En meny komponerad av säsongens naturnära smaker. Havsnära hotellogi och frukostbuffé på måndag ingår i paketet.

Söndagsmys med SPA kan bokas med ankomst söndagar 18 aug – 29 sept 2019.

PRISER

  • Söndagsmys med SPA fr 1.295 kr/pers,
    med del i dubbelrum.
    Priset är baserat på det ankomstdatum och den rumstyp du väljer. Enkelrumstillägg 300 kr/pers tillkommer.
Ingår i Söndagsmys med SPA 

Incheckning söndagar från kl 15

  • SPAentré
  • Lån av handduk, badrock och tofflor ingår.
  • Trerätters middag söndag kväll
  • Havsnära hotellogi med frukost

Din SPAtid hittar du i bokningsbekräftelsen.

Boka paket 

Boka online eller kontakta TanumStrand:
Tel: +46 525-190 00
Mail: bokning@tanumstrand.se

SPA Horisont

Varma sköna SPA horisont. Här kan du vila på de ljumma hällarna och njuta i de magiska poolerna.
Vill du lyxa till det med en massage, en stund bara för dig eller för er två tillsammans? Det finns ett stort urval behandlingar att välja på. Välj din favorit från spamenyn! För att säkra din tid, förboka gärna innan ankomst.
Spabehandling.
Läs mer och boka behandling

Trerättersmeny

Restaurang Latitud 58° serverar en meny komponerad av säsongens naturnära smaker. Det blir tre rätter och du kan välja om du vill äta kött, fisk eller vegetariskt. Middagen ingår i paketet.

Skärgården väntar

Utanför fönstret bjuds en hänförande natur med hav och skärgård. Njut av havsutsikten från SPA och Restaurang Latitud 58° eller ge dig ut på en vandring längs havet. Stigar finns både norr och söderut från hotellet och vill du uppleva naturreservatet Tjurpannan i Grebbestad eller Vetteberget i Fjällbacka så ligger det bara 15 minuter bilresa bort.

Utflykter på nära håll

Ta en promenad och njut av den härliga havsluften och vackra utsikten över havet. Strandpromenaden är förtjusande och Grebbestads genuina fiskehamn ligger endast 20 min bort. Vi rekommenderar även en liten biltur till  Fjällbacka eller en utflykt norrut till naturreservatet Tjurpannan, som bjuder på en hänförande utsikt året runt. På Vitlycke museum, 10 min från TanumStrand kan du se de omtalade hällristningarna, en historisk upplevelse i världsklass.

Du kan också ringa eller maila oss

Tel: +46 525-190 00
Mail: bokning@tanumstrand.se

Action Zone [SeaClub]

16 jul - 12:00 - 21:00

AfterBeach – Örjan

16 jul - 16:00 - 19:00

Kvällsyoga

16 jul - 19:00 - 20:00