Sommarpaket

Svensk sommar när den är som bäst! Ni bor i havsnära hotellrum och njuter av läcker trerätters middag på kvällen och generös frukostbuffé på morgonen – till kluckande vågor och havsutsikt!

Bubblande sommarkänslor och sköna stunder på bryggan – Dockside med AfterBeach och levande musik varje eftermiddag. Läcker trerättersmiddag serveras i restaurang Latitud 58° på kvällen. Dagen fyller du med bad från klippor eller strand och båtutflykter från TanumStrands brygga. SPA Horisont har öppet  för avkopplande stunder och sköna behandlingar.

 

PRISER
  • Sommarpaket en natt från 1.225/pers

Kan bokas en eller fler nätter. Pris baseras på ankomstdag, antal nätter och rumstyp.
Enkelrumstillägg 300/pers. Vill du vara säker på att få plats på SPA? Boka din plats innan ankomst.

Ingår i Sommarpaket 

Ankomst valfri dag 22 juni – 8 aug.

  • Havsnära hotellogi med frukost
  • Läcker trerätters middag
  • AfterBeach med livemusik kl 16-19 (dagligen 24 juni – 8 aug)

 

Boka

Boka online eller kontakta TanumStrand:
Tel: +46 525-190 00
Mail: bokning@tanumstrand.se

Koppla av på SPA Horisont

Unna dig en egen stund med total avkoppling. På SPA Horisont finns pooler, bastubad och en solterass med utsikt över hela skärgården. Förboka ditt spabesök och unna dig en lyxigt avkopplande behandling.

Läs mer och boka SPA
Se SPAmeny för behandlingar. 

Upptäck Grebbestad

Vi rekommenderar också en liten vandring längs strandpromenaden till Grebbestad fiskesamhälle. Gör gärna ett besök på Café Sjögrens i backen eller titta in på någon av serveringarna längs bryggan.

 

Utflykter på nära håll

Ta en promenad och njut av den härliga havsluften och vackra utsikten över havet. Strandpromenaden är förtjusande och Grebbestads genuina fiskehamn ligger endast 20 min bort. Vi rekommenderar även en liten biltur till Fjällbacka eller en utflykt norrut till naturreservatet Tjurpannan, som bjuder på en hänförande utsikt och härliga klippbad. På Vitlycke museum, 10 min från TanumStrand kan du se de omtalade hällristningarna, en historisk upplevelse i världsklass. Sommartid guidningar dagligen.

Mer att göra på TanumStrand

I Tanumstrands kalender kan du läsa om aktuella aktiviteter som du kan delta i de dagar du besöker oss, som tex båtturer och träning/yogapass. Det finns också möjlighet att pröva Stand Up Paddle Board och SUP Yoga varje vecka. Vill du låna stavar för Nordic Walking för vackra promenader från hotellet finns det att tillgå i receptionen. Cyklar, äventyrsgolf, småbåtar  mm finns för uthyrning under säsong.

Du kan alltid ringa eller maila oss för bokning och frågor

Tel: +46 525-190 00
Mail: bokning@tanumstrand.se

Mysig SeaClub – kväll

6 apr - 20:00 - 21:30

Skattjakt [SeaClub]

7 apr - 15:00 - 15:30

Havsbadsritual

7 apr - 18:00 - 18:30