Sommarpaket

Svensk sommar när den är som bäst! Ni bor i havsnära hotellrum och njuter av läcker middagsmeny på kvällen och generös frukost på morgonen – till kluckande vågor och havsutsikt!

Bubblande sommarkänslor och sköna stunder på bryggan. Läcker middag serveras i restaurang Latitud 58° på kvällen. Dagen fyller du med bad från klippor eller strand och båtutflykter från TanumStrands brygga. SPA Horisont har öppet  för avkopplande stunder och sköna behandlingar.

 

PRISER
  • Sommarpaket en natt från 1.225/pers

Kan bokas en eller fler nätter. Pris baseras på ankomstdag, antal nätter och rumstyp.
Enkelrumstillägg 300/pers. Vill du vara säker på att få plats på SPA? Boka din plats innan ankomst.

Ingår i Sommarpaket 

Ankomst valfri dag 22 juni – 8 aug.

  • Havsnära hotellogi med frukost
  • Läcker middagsmeny
Boka

Fri ombokning fram till kl 18:00 dagen före ankomst.

Koppla av på SPA Horisont

Unna dig en egen stund med total avkoppling. På SPA Horisont finns pooler, bastubad och en solterass med utsikt över hela skärgården. Förboka ditt spabesök och unna dig en lyxigt avkopplande behandling.

Läs mer och boka SPA
Se SPAmeny för behandlingar. 

Upptäck Grebbestad

Vi rekommenderar också en liten vandring längs strandpromenaden till Grebbestad fiskesamhälle. Gör gärna ett besök på Café Sjögrens i backen eller titta in på någon av serveringarna längs bryggan.

 

Boka tryggt med fri ombokning
Hos oss bokar du alltid tryggt med förmånliga om- och avbokningsregler. Du kan omboka din resa hela vägen fram till kl 18:00 dagen före ankomst.

 

Utflykter på nära håll

Ta en promenad och njut av den härliga havsluften och vackra utsikten över havet. Strandpromenaden är förtjusande och Grebbestads genuina fiskehamn ligger endast 20 min bort. Vi rekommenderar även en liten biltur till Fjällbacka eller en utflykt norrut till naturreservatet Tjurpannan, som bjuder på en hänförande utsikt och härliga klippbad. På Vitlycke museum, 10 min från TanumStrand kan du se de omtalade hällristningarna, en historisk upplevelse i världsklass. Sommartid guidningar dagligen.

Mer att göra på TanumStrand

I Tanumstrands kalender kan du läsa om aktuella aktiviteter som du kan delta i de dagar du besöker oss, som tex båtturer och träning/yogapass. Det finns också möjlighet att pröva Stand Up Paddle Board. Vill du låna stavar för Nordic Walking för vackra promenader från hotellet finns det att tillgå i receptionen. Cyklar, äventyrsgolf, småbåtar  mm finns för uthyrning under säsong.

Du kan alltid ringa eller maila oss för bokning och frågor

Tel: +46 525-190 00
Mail: bokning@tanumstrand.se

Motionssim

8 jul - 07:00 - 09:00

Familjebadet Stora & Lilla blå öppet

8 jul - 09:00 - 14:00

SPA Horisont

8 jul - 10:00 - 19:00