Sommarpaket till kampanjpris

Ge sommaren en sista chans och njut av dagar på skärgårdshotell till specialpris. Ni bor i havsnära rum och njuter av läcker middag på ankomstdagen och generös frukostbuffé varje morgon.

I slutet på augusti är havsbaden ljumma och strandkanten behagligt lugn med klippor strand och badbrygga och vill ni göra en utflykt finns boxbikes, cykel eller motorbåt till uthyrning. SPA är öppet varje dag och fiskehamnen i Grebbestad ligger på gångavstånd från hotellet.

AfterBeach och Pizzeria Udden är öppen dagligen till och med den 12 augusti därefter serveras frukost, lunch och middag i restaurang Latitud 58°. Till och med den 12 augusti erbjuder vi också träningspass och familjeaktiviteter dagligen och båtutflykter från TanumStrands brygga. SPA Horisont har öppet varje dag året runt för avkopplande stunder och sköna behandlingar.

 

PRISER
  • Sommarkampanj med middag på ankomstdagen från 745 kr/natt och person
  • Gäller för boende minst två nätter med valfri ankomstdag t.o.m. 23 augusti

Entré till SPA  bokar du i hotellreceptionen.

Ingår i Sommarkampanj
  • Havsnära hotellogi med frukost
  • Läcker sommarbuffé/tvårätters middag (kökets val) på ankomstdag

Hotellpaket för övernattning minst 2 nätter, valfri ankomstdag  t.o.m. 23 aug.

 

Boka 2 nätter  Boka 3 nätter  Boka 4 nätter 

 

Koppla av i SPA Horisont

Ge tid till varandra eller unna dig en egen stund med total avkoppling. På SPA Horisont finns pooler, bastubad, ljusrum och relaxytor och liten trevlig buffé med frukt och te. Drop in!

SPAentré Pris 295kr/pers. Träningspass och gym är kostnadsfritt. Se SPAmeny för behandlingar. SPAritual tillägg 150 kr.

Utflykter på nära håll

Klipporna vid havet bjuder på fantastisk utsikt.  Bara en liten biltur bort finns spännande platser att besöka. Endast 10 min med bilen norrut ligger vackra Tjurpannan, ett storslaget naturreservat med fri horisont mot det öppna havet i väster. Några kilometer söder om TanumStrand hittar ni Fjällbacka där Vetteberget reser sig, klättra upp och se hela övärlden – du passerar Kungsklyftan, platsen där Ronja Rövardotter spelades in. Varje lördag kl 14 har ni också möjlighet att följa med på ”Mordvandring” i författarens fotspår (Förbokas på telefon 0730 206278).
Vitlycke museum endast 10 min bort med bilen är ett måste med hällristningar i världsklass. Sommartid hålls guidade turer dagligen och aktiviteter anordnas av muséet flera gånger i veckan.
Nordens Ark är en annorlunda djurpark väl värt ett besök och Havets hus i Lysekil visar den fantastiska världen under havsytan.

Upptäck Grebbestad

Vi rekommenderar också en liten vandring längs strandpromenaden till Grebbestad fiskesamhälle. Gör gärna ett besök på Café Sjögrens i backen eller titta in på någon av serveringarna längs bryggan. Guidad tur i Grebbestad kl 11 varje lördag (förbokas på telefon 0730 206278). Vill du göra en egen vandring från TanumStrand till Grebbestad med checkpoints så finns inlogg till mobilen att köpa i receptionen. Spännande och kul – Grebbestad GO!

 

Du kan också ringa eller maila oss

Tel: +46 525-190 00
Mail: bokning@tanumstrand.se

Evenemangskalender

Ingrid Bergmans torg, Fjällbacka
Utanför Skagerrak
TanumStrands parkourbana