Sköna vardag

Unna er sköna dagar i Bohuslän. Under vardagarna bor du extra prisvärt på TanumStrand. För dig som bokar ”Sköna vardag” ingår trerätters middag i nya restaurang Latitud 58° varje boendekväll. Du väljer själv vilken dag du vill komma och hur länge du vill stanna.

Du bor på våra fina hotellrum och har fri entré till bad, gym och träning.

Sköna vardag kan bokas måndag – torsdag 16 jan – 18 juni  och 7 aug – 16 dec 2017. Med reservation för helgdagar.

PRISER
  • Sköna vardag från 945 kr pp

  • Ankomstdag måndag – torsdag

Detta ingår i Sköna vardag

Ankomstdag måndag – torsdag

  • Trerättersmeny och kaffe varje boendekväll
  • Hotellogi i dubbelrum
  • Stor frukostbuffé
  • Enkelrumstillägg tillkommer
Boka paket
Lediga dagar vid havet

Ta en promenad och njut av den härliga havsluften och vackra utsikten över havet. Strandpromenaden är förtjusande och Grebbestads genuina fiskehamn ligger endast 20 min bort. Vi rekommenderar även en liten biltur till Läckbergs Fjällbacka eller en utflykt norrut till naturreservatet Tjurpannan, som bjuder på en hänförande utsikt året runt. På Vitlycke museum, 10 min från TanumStrand kan ni se de omtalade hällristningarna, en historisk upplevelse i världsklass. Vintertid är Vitlycke stängt, men det går bra att själv vandra runt och titta på de spännande hällristningarna.

Shopping

Fem minuters promenad från TanumStrand ligger Nordens största sportaffär, och 10 minuter bort hittar ni Tanum Shoppingcenter med ett 50-tal butiker under ett och samma tak.

Du kan också ringa eller maila oss

Tel: +46 525-190 00
Mail: bokning@tanumstrand.se