Fira in våren till solskenspris på Skärgårdshotell!

Nu erbjuder vi ett riktigt förmånligt vårpaket för långhelgen 28 april – 1 maj! Utemöblerna på terassen är på plats och vi vågar hoppas på årets första riktigt sköna solstunder. Gör en promenad längs havskanten bland sjöbodar och stränder och följ med m/s Donalda på en skärgårdstur från TanumStrands egen brygga.

Kampanjpris från endast 1.195 kr/pers
I helgpaketet ingår havsnära hotellogi med frukost och goda vårlika menyer. Passa också på att boka till ett avkopplande besök på SPA Horisont.

 

PRISER
  • Skärgårdsweekend en natt, med ankomst valfri dag 28/4 – 30/4, från 1.195 kr
  • Skärgårdsweekend två eller fler nätter, med ankomst valfri dag 28/4 – 30/4, från 2.195 kr

Entré till SPA  bokar du till innan ankomst. 345 kr/person

Ingår i Skärgårdsweekend till kampanjpris
  • Havsnära hotellogi med frukost
  • Trerätters middag (29 april och/eller 30 april)
  • Skaldjursbuffé fredag 28 april

 

Paket en natt  Paket fler nätter 

För aktiviteter se kalendern 

 

Koppla av i SPA Horisont

Ge tid till varandra eller unna dig en egen stund med total avkoppling. På SPA Horisont finns pooler, bastubad, ljusrum och relaxytor och liten trevlig buffé med frukt och te. Förboka den tid på dagen som passar dig bäst. För mer information kontakta bokning@tanumstrand.se

SPAentré Pris 345 kr/pers. Träningspass och gym är kostnadsfritt. Se SPAmeny för behandlingar

Skaldjursbuffé och Ostronskola fredag 28 april

Vad vore Västkusten och Bohuslän utan skaldjur? Med fiskehamn i Grebbestad och havet som närmsta granne har vi tillgång till färskaste råvaror. Som vanligt frestar vi med vår omtalade skaldjursbuffé där havets alla frukter 
samsas med mustiga tillbehör på ett dignande buffébord. Vi dukar upp med kräftor, räkor, musslor, krabba och mycket annat gott.

Vill du lära dig mer om den saltaste och kanske mest unika av våra skaldjur? I Restaurang Latitud 58° finns ostronakademin på plats fredag 28 april och här har du möjlighet att smaka, lära dig att öppna och få veta mer om denna salta  delikatess. Ostronet köper du till på plats, ostronskolan kostar inget!

Skärgårdstur med m/s Donalda

Upplev skärgården från en riktig fiskebåt. Torsten Klevsäter och Lisbeth Stensson tar med dig på en tur bland kobbar och skär med m/s Donalda, en riktig skönhet i dess slag. Turen avgår från TanumStrands brygga och du kommer att bl a passera ön där Ingrid Bergman tillbringade sina somrar.  Se, känn och upplev salta vindar och vårsol till havs!

Lördag 29 april kl 13
Båtturen kostar 200 kr per vuxen och barn upp till 12 år får åka med gratis, ingen förbokning krävs och biljett köpes direkt på båten.

 

Havets nya Superfood – Tångsafari med Catxalot

Besök tångföretaget Catxalot och lär dig tillaga mat av tång- Havets superfood  – rykande populärt i kulinariska kretsar! Tången är redan skördad, så det är bara att komma hungrig och nyfiken! Du kommer att få laga mat utifrån färdiga recept eller hitta på saker själv. Dagen inleds med en presentation av olika tångsorter. Vi är i Catxalots rustika Tångmagasin på bryggan i Havstenssund. Boka direkt av Catxalot!

Kursen kan bokas direkt av Catxalot
+46 709 14 72 99 eller info@catxalot.se

Lördag 29/4 kl 11 – 14
Samling Havstenssund. Pris 800:- /person.

Utflykter på nära håll

Ta en promenad och njut av den härliga havsluften och vackra utsikten över havet. Strandpromenaden är förtjusande och Grebbestads genuina fiskehamn ligger endast 20 min bort. Klipporna vid havet bjuder på fantastisk utsikt året runt. Bara en liten biltur bort finns spännande platser att besöka. Endast 10 min med bilen norrut ligger vackra Tjurpannan, ett storslaget naturreservat med fri horisont mot det öppna havet i väster. Besök gärna Tanum hällristningar , en av Bohusläns stoltheter. Lagom till påsk öppnar Vitlycke museum för säsongen. Några kilometer söder om TanumStrand hittar ni Läckbergs Fjällbacka och varje lördag kl 14 har ni möjlighet att följa med på ”Mordvandring” i författarens fotspår (Förbokas på telefon 0730 206278).
Nordens Ark är en annorlunda djurpark väl värt ett besök och Havets hus i Lysekil visar den fantastiska världen under havsytan.

Se vår kalender för aktiviteter som du kan boka till!

Du kan också ringa eller maila oss

Tel: +46 525-190 00
Mail: bokning@tanumstrand.se