Kampanjpris på skärgårdsupplevelser!

Nu erbjuder vi ett riktigt bra pris för dig som bokar vårt skärgårdspaket för pingsthelgen 2-6 juni. En långhelg till ett riktigt superpris. Kom redan på fredag, så att du inte går miste om vår välkända skaldjursbuffé och vår skärgårdstur på lördag.

I pingst händer det mycket här hos oss på TanumStrand, och om du tar med dig barnen finns det många aktiviteter att sysselsätta både barn och vuxna med. Var för sig, men också tillsammans.

Vill du kombinera din vistelse med en SPAupplevelse? Boka in en tid på avkopplande SPA Horisont.

Fredag kväll inkluderar TanumStrands generösa skaldjursbuffé där havets alla frukter 
samsas med mustiga tillbehör på ett dignande buffébord. På lördag serveras en exklusiv trerättersmeny, läckert och fräscht med många lokalproducerade råvaror. Ni bor i fina hotellrum och kan njuta av långa, härliga frukostar. Både fredag och lördag kväll blir det Lounge Club med skön levande musik efter middagen.

Kampanjpris från endast 1.395 kr/pers

Lördag bjuder på skärgårdstur i den vackra Fjällbackaskärgården, där du får uppleva havet, djurlivet, kobbar och skär på nära håll. Tar du med dig träningskläder, kan du delta på Tabata – intervallträning på klipporna. Ta en titt i vår kalender för utförligt program.

PRISER
  • En natt från 1.395 kr/person (ankomst fre eller lör)
  • Två nätter från 2.395 kr/person
  • Extra natt 895 kr per person
  • Pris per person inkl. moms.
  • Logi i dubbelrum, enkelrumstillägg tillkommer.
Detta ingår i Skärgårdsweekend 2-6 juni
  • Skaldjursbuffé på fredag kväll
  • 3-rätters meny i Latitud 58° andra kvällar
  • Havsnära hotellogi i dubbelrum
  • Stor frukostbuffé
  • Skärgårdstur med Selins Charter
Boka 1 natt  Boka fler nätter

Varför inte stanna hela långhelgen? Extranatt till kampanjpris; 895 kr/person.

Skärgårdstur med m/s Sara

Upplev skärgården från en trevlig charterbåt. Sehlins Charter tar med dig på en tur bland kobbar och skär med m/s Sara. Turen avgår från TanumStrands brygga.  Se, känn och upplev salta vindar och vårsol till havs!

Lördag 3 juni kl 14
Båtturen är gratis för dig som bokar Skärgårdsweekend.

Koppla av i SPA Horisont

Unna dig en egen stund med total avkoppling. På SPA Horisont finns pooler, bastubad, ljusrum och relaxytor och liten trevlig buffé med frukt och te. Förboka den tid på dagen som passar dig bäst. Se vår SPAmeny och boka behandling direkt.

För mer information kontakta bokning@tanumstrand.se

Dagspa med entré till SPA Horisont:
fre – lör 345 kr/person
sön – tors 245kr/person

Ta en promenad och njut av den härliga havsluften och vackra utsikten över havet. Strandpromenaden är förtjusande och Grebbestads genuina fiskehamn ligger endast 20 min bort. Klipporna vid havet bjuder på fantastisk utsikt året runt. Bara en liten biltur bort finns spännande platser att besöka. Endast 10 min med bilen norrut ligger vackra Tjurpannan, ett storslaget naturreservat med fri horisont mot det öppna havet i väster. Besök gärna Tanum hällristningar , en av Bohusläns stoltheter. Några kilometer söder om TanumStrand hittar ni Läckbergs Fjällbacka och varje lördag kl 14 har ni möjlighet att följa med på ”Mordvandring” i författarens fotspår (Förbokas på telefon 0730 206278). Nordens Ark är en annorlunda djurpark väl värt ett besök och Havets hus i Lysekil visar den fantastiska världen under havsytan.

Se vår kalender för aktiviteter som du kan boka till!

 

Du kan också ringa eller maila oss

Tel: +46 525-190 00
Mail: bokning@tanumstrand.se

Evenemangskalender