Kvinna med flytväst som njuter av havsutsikten vid havet

Skärgårdspaket

Välkommen till saltstänkta skärgårdsupplevelser, till det vackra vindpinade landskapet, till havet och till de bohuslänska skaldjuren. Vår önskan är att du som besöker TanumStrand, oavsett årstid, ska få möjlighet att uppleva det bästa Bohuslän har att erbjuda. Förutom middag, övernattning på det havsnära hotellet och frukost inkluderar skärgårdspaketet möjlighet att ta del av en rad västkustupplevelser.

 

PRISER
 • Skärgårdspaket en eller flera nätter
  Vardag från 1245 kr och helg från 1545 kr p.p

Priset är baserat på ankomstdatum, antal dagar och den rumstyp du väljer. Enkelrumstillägg 300/pers.
SPAentré och tillval av upplevelser kan tillkomma.

Detta ingår i Skärgårdspaketet
 • 3-rätters middag i Latitud 58° (skaldjursbuffé på fredagar) 
 • Havsnära hotellogi i hotellrum
 • Frukost
 • Entré till familjebadet ”Stora Blå
 • Gym

Bokningsbart med ankomst alla dagar i veckan – stanna en eller flera nätter. 

Boka

 

Sjöboden är öppen lördagar

Njut av rykande nykokta kräftor och smaka vildfångade Ostrea Edulis från ostronbankarna utanför Grebbestad tillsammans med ett glas bubbel. Expertis finns på plats i sjöboden.

Sjöboden Udden öppen lördagar kl 14:00 – 17:00
Kräftor & bubbel på bryggan195/person
Drop in! Betalas på plats

Skaldjursbuffé på fredagskväll

En läcker skaldjursbuffé där havets alla frukter samsas med mustiga tillbehör på ett dignande buffébord. Vi dukar upp med kräftor, räkor, musslor, krabbor och mycket annat gott.

Skaldjursbuffé serveras fredagar från 18:00 i Restaurang Latitud 58°. Skaldjursbuffé ingår för dig som bokar Skärgårdspaket med övernattning fredag – lördag. 

 

SPA Horisont öppet för dig

På SPA Horisont är havet alltid närvarande – här njuter du av magisk utsikt över skärgården – heta bastubad, ljusrum, isbad och avkoppling i varma pooler.

Boka gärna till SPA och behandling innan ankomst.

Boka online eller kontakta SPA
spa@tanumstrand.se  Tel +46 525 19111

Boka SPAentré

Mer att göra under din skärgårdsvistelse på TanumStrand

 • Promenera (20 min) eller hyr cykel och se dig om i området runt Grebbestad och upplev dess genuina fiskehamn och skärgårdsmiljö.
 • Gör en utflykt med bil till Fjällbacka (12 min) och upplev bryggan, butikerna, restaurangerna och utsikten vid kungsklyftan.
 • Ta en biltur till Tjurpannans naturreservat.
 • Vandra längs Kuststigen och uppleva den Bohuslänska naturen.
 • Besök Vitlycke Museum där du 10 min med bil från hotellet kan se de omtalade hällristningarna, en historisk upplevelse i världsklass. Vintertid är museet stängt, men det går bra att själv vandra runt och titta på hällristningarna.
 • Spela äventyrsgolf.
 • Hyra båt (under sommaren).

I vår kalender kan du också läsa om olika evenemang som äger rum, året runt. Ostronskola, spännande föreläsningar, träningshelger, båtturer, vandringar, yogapass och gästspel i köket är några exempel. Det finns också två gym på TanumStrand och ett familjebad Stora Blå som du har fri entré till under hela din vistelse.

Kvinna som står och kikar ut från en fyr på klipporna vid havet på den svenska västkusten Sjöbodar vid havet i norra Bohuslän Kvinna med flytväst som njuter av havsutsikten vid havet Båtluffa i bohuslän med turlista Gästhamn nära Fjällbacka på Västkusten
Boka tryggt med fri ombokning

Hos oss bokar du alltid tryggt med förmånliga om- och avbokningsregler. Du kan omboka din resa hela vägen fram till kl 18:00 dagen före ankomst.

Dinner Show med HAAKS live

30 okt - 17:30 - 21:00

Halv 8 hos mig gänget gästar oss

7 nov - 19:00 - 23:00

Fars Dag

8 nov - 08:00 - 22:00