Kvinna med flytväst som njuter av havsutsikten vid havet

Skärgårdspaket

Välkommen till saltstänkta skärgårdsupplevelser, till det vackra vindpinade landskapet, till havet och till de bohuslänska skaldjuren. Vår önskan är att du som besöker TanumStrand, oavsett årstid, ska få möjlighet att uppleva det bästa Bohuslän har att erbjuda. Förutom middag, övernattning på det havsnära hotellet och frukost inkluderar skärgårdspaketet möjlighet att ta del av en rad västkustupplevelser.

 

Vad ingår i Skärgårdspaketet?
  • 3-rätters middag i restaurang Latitud 58° (skaldjursbuffé inkluderat på fredagar) 
  • Havsnära hotellogi i hotellrum
  • Frukostbuffé
  • Entré till familjebadet ”Stora Blå
  • Entré till gym

Pris per person varierar baserat på veckodag, säsong, boendetyp, antal personer per rum och efterfrågan. I onlinebokningen kan du söka på datum och få upp tillgängliga rumstyper med exakta priser för varje alternativ. Vid bokning via mail eller telefon tillkommer en administrativ kostnad.

Boka
Skaldjursbuffé på fredagskväll

En läcker skaldjursbuffé där havets alla salta läckerheter samsas med mustiga tillbehör på ett dignande buffébord. Vi dukar upp med kräftor, räkor, musslor, krabbor och mycket annat gott. Ingår för dig som bokat Skärgårdspaketet med middag inkluderat på fredagen.

Läs mer

 

Avslappning i SPA Horisont

På SPA Horisont är havet och skärgården alltid närvarande. Här njuter du av magisk utsikt över skärgården – heta bastubad, ljusrum, isbad och avkoppling i varma pooler.

Läs mer

 

Restauranger

Runt omkring finns flera olika restauranger och caféer där du kan äta och fika både inomhus och utomhus.

Läs mer

 

Vad mer finns att uppleva  under din skärgårdsvistelse på TanumStrand?

Väl på plats finns ett smörgåsbord av olika sätt att uppleva vår vackra skärgård. Här har vi samlat våra allra bästa rekommendationer och tips på saker att göra under din vistelse. Det finns något för varje årstid!

Läs mer

 

HAAKS höstturnè – Live + Stream

17 sep - 16:30 - 19:50

Röhnisch Inspiration Weekend

18 sep - 08:30 - 12:00

Hummerfisketur

2 okt - 10:00 - 12:30

Kvinna som står och kikar ut från en fyr på klipporna vid havet på den svenska västkusten Två röda sjöbodar vid havet på klipporna i Bohuslän på västkusten Gästhamn nära Fjällbacka på Västkusten Båtluffa i bohuslän med turlista En fiskebåt är påväg ut på havet för att fiska färska havskräftor Kvinna med flytväst som njuter av havsutsikten vid havet