skärgårdspaket

Skärgårdspaket fredag - söndag

Du som bokar Skärgårdspaket startar fredagskvällen med läcker skaldjursbuffé, ett dignande bord med salta, färska, delikatesser från havet. Efter frukosten på lördag finns gott om tid för egna aktiviteter på TanumStrand eller i närheten. Du fortsätter din västkustupplevelse lördag eftermiddag, utomhus på bryggan. Här kokas det kräftor på bohuslänskt vis och det finns möjlighet att bada bastu och ta ett dopp i det friska havet innan middagen serveras i restaurang Latitud 58°. Avslutningsvis njuter du av frukost till havsutsikt innan hemfärd på söndag. En lyxig skaldjurshelg i Bohuslän!

Skärgårdspaket kan bokas med ankomst fredagar: 23 aug – 15 nov 2019
Därefter med valfri ankomstdag hela vintern och våren 2020

PRISER
  • Skärgårdspaket två nätter från 2.655 kr per person

Priset är baserat på det ankomstdatum och den rumstyp du väljer. Enkelrumstillägg tillkommer. 

Detta ingår i Skärgårdspaket fre – sön

Ankomst fredag

  • Skaldjursbuffé fredag kväll
  • Trerätters middag lördag kväll
  • Två övernattningar i dubbelrum
  • Stor frukostbuffé lördag och söndag
  • LoungeClub i lobbybaren lördag kväll
  • Entré till familjebad Stora Blå, gym och träning.
Boka fre-sön

Boka online eller kontakta TanumStrand:
Tel: +46 525-190 00
Mail: bokning@tanumstrand.se

Kräftkok på bryggan

Upplev ett äkta kräftkok på bryggan, se hur nyfångade havskräftor blir till salta delikatesser i en rykande het gryta. På plats finns expertis som ger de bästa tipsen om dillen, saltet, hemligheterna och koktiden. Självklart avslutar vi med smakprovning runt grytan

Lördagar från kl 15 – vi ses vid Udden!
Nykokta kräftor och ett glas bubbel – köp biljett i sjöboden vid bryggan 195 kr

Bastubad på bryggan

Få upp ångan inför kvällen med en boost som du sent ska glömma! I den mysiga lilla bastun på bryggan höjer vi temperaturen till max. Bastun ligger bara några meter från badstegen och efteråt frestar vi med ett dopp i havet. Välkommen in i värmen!

Fredagar kl 16-18, lördagar kl 10-18 och söndagar kl 10-12. Vi ses vid Udden! Bastubad 100 kr/pers. Morgonrock och tofflor finns att hämta i receptionen!

Är du nyfiken på ostron?

Utvalda fredagar finns kännare från Ostronakademin på plats i restaurangen och håller en liten ostronskola. Ostronen som serveras är handplockade från ostronbankarna utanför Grebbestad och du köper själv så många ostron du vill. Här har du chans att både lära dig att öppna och provsmaka denna salta, läckra delikatess och ställa frågor om ”Ostrea Edulis”. Naturligtvis får du också med dig de bästa tipsen på dryck till. Håll utkik i kalendern efter fredagar med ostronskola.

Utvalda fredagar från kl 18. Du som bokat Skärgårdspaket kan fritt delta i ostronskolan, ostron köper du till på plats, se kalendern för datum.

Lobbybar & Livemusik

Lobbybaren erbjuder behaglig avkoppling efter en god måltid i restaurangen. Här kan du avsluta kvällen med något gott att dricka. Utvalda kvällar kan du också runda av kvällen till sköna lugna toner och livemusik, nytt och gammalt i en härlig mix. Håll utkik i kalendern efter underhållning.

Du som bokat Skärgårdspaket kan avsluta kvällen i lobbybaren med något värmande att dricka.

Boka till ett SPAbesök

Vill du boka till ett avkopplande spabesök eller en behandling på Spa Horisont? Det finns spatider för att njuta på egen hand på fredag eftermiddag, på lördag eller på söndag. Om du vill säkra din plats, så förboka din tid innan ankomst via länk nedan. Spabehandling bokar du enklast via hemsidan. Välj din favoritbehandling från spamenyn och den tid som passar dig.

Spaentré 345 kr/pers. Läs mer och boka dagspa
Spabehandling.
Läs mer och boka behandling

Utflykter på nära håll

Ta en promenad och njut av den härliga havsluften och vackra utsikten över havet. Strandpromenaden är förtjusande och Grebbestads genuina fiskehamn ligger endast 20 min bort. Vi rekommenderar även en liten biltur till Läckbergs Fjällbacka eller en utflykt norrut till naturreservatet Tjurpannan, som bjuder på en hänförande utsikt året runt. På Vitlycke museum, 10 min från TanumStrand kan ni se de omtalade hällristningarna, en historisk upplevelse i världsklass. Vintertid är Vitlycke stängt, men det går bra att själv vandra runt och titta på de spännande hällristningarna.

 

Mer att göra på TanumStrand

I Tanumstrands kalender kan du läsa om träning och aktuella aktiviteter som du kan delta i när du besöker oss. Det finns också två gym på TanumStrand, hinderbana utomhus och en badanläggning, Stora Blå som du har fri entré till under hela din vistelse. Vill du låna stavar för Nordic Walking finns det att tillgå  i receptionen. Cyklar, äventyrsgolf, småbåtar  mm finns för uthyrning under säsong.

 

Du kan alltid ringa eller maila oss för bokning och frågor

Tel: +46 525-190 00
Mail: bokning@tanumstrand.se

MorgonSPA

13 nov - 07:00 - 09:00

Havsbadsritual

13 nov - 09:00 - 10:00

Cirkelträning

13 nov - 19:00 - 20:00