Skärgårdspaket

Välkommen till saltstänkta skärgårdsupplevelser, till det vackra vindpinade landskapet, till havet och till de bohuslänska skaldjuren. Vår önskan är att du som besöker TanumStrand, oavsett årstid, ska få möjlighet att uppleva det bästa Bohuslän har att erbjuda. Förutom middag, övernattning på det havsnära hotellet och frukost inkluderar skärgårdspaketet möjlighet att ta del av en rad västkustupplevelser.

Skärgårdspaket kan bokas året runt förutom  19 juni – 8 aug 2020

PRISER
  • Skärgårdspaket en eller flera nätter
    Sön – tors från 1045/pers • Fre – lör från 1345/pers

Priset är baserat på ankomstdatum, antal dagar och den rumstyp du väljer. Enkelrumstillägg 300/pers.
SPAentré och tillval av upplevelser kan tillkomma.

Detta ingår i Skärgårdspaket

Ankomst valfri dag – stanna en eller flera nätter

  • Trerätters middag (fredagar skaldjur) 
  • Havsnära hotellogi
  • Frukost
  • Entré till familjebadet Stora Blå och gym..
Boka en natt Boka två nätter

Boka online eller kontakta TanumStrand:
Tel: +46 525-190 00
Mail: bokning@tanumstrand.se

Sjöboden är öppen fredagar & lördagar

Njut av rykande nykokta kräftor och smaka vildfångade Ostrea Edulis från ostronbankarna utanför Grebbestad tillsammans med ett glas bubbel. Expertis finns på plats i sjöboden.

Sjöboden Udden, öppen fredagar och lördagar kl 15:00 – 17:30 (ej 19 juni -17 aug)
Kräftor& bubbel på bryggan195/person
Drop in! Betalas på plats

Skaldjursbuffé på fredagskväll

En läcker skaldjursbuffé där havets alla frukter samsas med mustiga tillbehör på ett dignande buffébord. Vi dukar upp med kräftor, räkor, musslor, krabbor och mycket annat gott.

Skaldjursbuffé serveras fredagar från 18:00 i Restaurang Latitud 58°. Skaldjursbuffé ingår för dig som bokar Skärgårdspaket med övernattning fredag – lördag. (Fredag den 12 juni & 14 aug 2020 serveras ingen skaldjursbuffé)

För allas trygghet serverar vi tillsvidare skaldjur som sharingmeny med bordsservering.

Havsbadsritual alla dagar

Att bada kallt är gammal tradition i Grebbestad och på TanumStrand erbjuder vi havsbad året runt. Ett kallt bad ger ny energi, klara tankar och bättre humör på några få minuter och samtidigt en slags träning i mindfulness. Vi börjar på SPA Horisont och går tillsammans med en av våra SPAvärdar till bastun på bryggan.

För att att undvika all eventuell risk för smittospridning har vi pausat havsbadsritualen tillsvidare, men du kan givetvis själv och med ditt eget sällskap bada bastu på bryggan och njuta av ett friskt havsdopp.

SPA Horisont öppet för dig

På SPA Horisont är havet alltid närvarande – här njuter du av magisk utsikt över skärgården – heta bastubad, ljusrum, isbad och avkoppling i varma pooler.

Boka gärna till SPA och behandling innan ankomst.

Boka online eller kontakta SPA
spa@tanumstrand.se  Tel +46 525 19111

Boka SPAentré
Boka tryggt med fri ombokning
Hos oss bokar du alltid tryggt med förmånliga om- och avbokningsregler. Du kan omboka din resa hela vägen fram till kl 18:00 dagen före ankomst.

 

Utflykter på nära håll

Ta en promenad och njut av den härliga havsluften och vackra utsikten över havet. Strandpromenaden är förtjusande och Grebbestads genuina fiskehamn ligger endast 20 min bort. Vi rekommenderar även en liten biltur till Fjällbacka eller en utflykt norrut till naturreservatet Tjurpannan, som bjuder på en hänförande utsikt året runt. På Vitlycke museum, 10 min från TanumStrand kan du se de omtalade hällristningarna, en historisk upplevelse i världsklass. Vintertid är museet stängt, men det går bra att själv vandra runt och titta på hällristningarna.

 

Mer att göra på TanumStrand

I Tanumstrands kalender kan du läsa om aktuella aktiviteter som du kan delta i de dagar du besöker oss. Ostronskola, spännande föreläsningar, båtturer, vandringar och träning/yogapass. Det finns också två gym på TanumStrand och ett familjebad Stora Blå som du har fri entré till under hela din vistelse. Vill du låna stavar för Nordic Walking för vackra promenader från hotellet finns det att tillgå i receptionen. Cyklar, äventyrsgolf, småbåtar  mm finns för uthyrning under säsong.

 

Du kan alltid ringa eller maila oss för bokning och frågor

Tel: +46 525-190 00
Mail: bokning@tanumstrand.se

SPA Horisont

11 jul - 10:00 - 19:00

SPA Horisont

11 jul - 10:00 - 19:00

Bastun på bryggan är varm

11 jul - 10:00 - 19:00