skaldjursweekend

Skaldjursweekend fredag - lördag

Vi dukar upp en generös buffé med kräftor, räkor, musslor, krabbor och mycket annat gott i restaurang Latitud 58°. Med Skagerrak som närmsta granne har vi tillgång till färskaste råvaror från våra nordliga breddgrader.
 I paketet skaldjursweekend ingår skaldjursbuffé på fredag kväll, övernattning i strandnära hotellrum och en härlig frukost på lördag morgon.

Skaldjursweekend kan bokas  med ankomst fredagar:
28 dec – 14 juni  &  23 aug – 15 nov

PRISER
  • Skaldjursweekend pris från 1.325 kr per person

Priset är baserat på det ankomstdatum och den rumstyp du väljer. Enkelrumstillägg tillkommer. 

 

Detta ingår i Skaldjursweekend

Ankomst fredag

  • Skaldjursbuffé
  • En övernattning i dubbelrum
  • Stor frukostbuffé
  • Fri entré till familjebadet Stora Blå, gym och träning
Boka paket
Är du nyfiken på ostron?

Utvalda fredagar finns kännare från Ostronakademin på plats i restaurangen och håller en liten ostronskola. Ostronen som serveras är handplockade från ostronbankarna utanför Grebbestad och du köper själv så många ostron du vill. Här har du chans att både lära dig att öppna och provsmaka denna salta, läckra delikatess och ställa frågor om ”Ostrea Edulis”. Naturligtvis får du också med dig de bästa tipsen på dryck till. Håll utkik i kalendern efter fredagar med ostronskola (Närmast 28/9 och 9/11)

Du som bokat Skaldjursweekend kan fritt delta i ostronskolan, ostron köper du till på plats!

LoungeClub

Efter middagen är du välkommen till lobbybaren för att runda av med något gott att dricka. Lounge Club erbjuder behaglig avkoppling efter en god måltid. Värm dig framför brasan eller koppla av med en Irish Coffé innan natten tar vid.

Avsluta kvällen i lobbybaren!

Boka till ett SPAbesök

Vill du boka till ett avkopplande spabesök eller en behandling på Spa Horisont? Det finns spatider för att njuta på egen hand både på fredag eftermiddag och på lördag. Om du vill säkra din plats, så förboka din tid innan ankomst via länk nedan. Spabehandling bokar du enklast via hemsidan. Välj din favoritbehandling från spamenyn och den tid som passar dig.

Spaentré: Vardag 295 kr, Lör-sön 345 kr/pers. Läs mer och boka dagspa
Spabehandling.
Läs mer och boka behandling

Utflykter på nära håll

Ta en promenad och njut av den härliga havsluften och vackra utsikten över havet. Strandpromenaden är förtjusande och Grebbestads genuina fiskehamn ligger endast 20 min bort. Vi rekommenderar även en liten biltur till Läckbergs Fjällbacka eller en utflykt norrut till naturreservatet Tjurpannan, som bjuder på en hänförande utsikt året runt. På Vitlycke museum, 10 min från TanumStrand kan ni se de omtalade hällristningarna, en historisk upplevelse i världsklass. Vintertid är Vitlycke stängt, men det går bra att själv vandra runt och titta på de spännande hällristningarna.

 

Mer att göra på TanumStrand

I Tanumstrands kalender kan du läsa om träning och aktuella aktiviteter som du kan delta i när du besöker oss. Det finns också två gym på TanumStrand, hinderbana utomhus och en badanläggning, Stora Blå som du har fri entré till under hela din vistelse. Vill du låna stavar för Nordic Walking finns det att tillgå i receptionen. Cyklar, äventyrsgolf, småbåtar mm finns för uthyrning under säsong.

 

Du kan också ringa eller maila oss för bokning och frågor

Tel: +46 525-190 00
Mail: bokning@tanumstrand.se

16 jan

Motionssim

07:00 - 09:00
16 jan

Bastubad och havsdopp

10:00 - 19:00
16 jan

SPA Horisont

10:00 - 19:00