relaxing weekend

Relaxing Weekend, lördag - söndag

Relaxing Weekend är helgpaket för dig som vill stanna lite längre och mysa lite mer. Du checkar in på lördag och startar din vistelse med en läcker trerätters middag i Restaurang Latitud 58°.

Efter en skön nattsömn på hotellet och en generös frukost kan du lugnt tillbringa hela söndagsförmiddagen i SPA Horisont, tiden är din, koppla av och låt axlarna falla! Här finns pooler, ljusrum, varma hällar, bastu och sköna relaxytor. Vistelsen avslutas med en god söndagsbrunch i restaurangen. Dröj dig kvar, njut och gör helgen lite längre!

Relaxing Weekend kan bokas med ankomst lördagar
24 aug – 16 nov 2019

Vill du hellre boka spapaket fredag – söndag? Läs mer om SPA Skagerrak
Önskar du alternativ spatid? Kontakta bokningen för förslag:  bokning@tanumstrand.se

PRISER
  • Relaxing weekend en natt från 1.825 kr per person

Priset är baserat på det ankomstdatum och den rumstyp du väljer. Enkelrumstillägg tillkommer.

Detta ingår i Relaxing Weekend

Ankomst lördag

  • Trerättersmiddag på lördag från kl 18
  • Övernattning i dubbelrum och frukost
  • Spaentré på söndag förmiddag kl 9 – 12
  • Söndagsbrunch kl 11.30 – 14
  • Fri entré till träning och bad.
  • Lån av handduk, badrock och tofflor ingår.

Din Spatid finns noterad i bokningsbekräftelsen.

 

boka lör – sön

Boka online eller kontakta TanumStrand:
Tel: +46 525-190 00
Mail: bokning@tanumstrand.se

SPA Horisont

Du som bokar Relaxing Weekend har möjlighet att njuta hela söndag förmiddag på SPA Horisont. Under söndagarna är det lugnt på SPA – då kan du vila länge på de varma hällarna och njuta ostörd av den magiska utsikten från de ljumma poolerna. En möjlighet för verklig relax! Passa  gärna på att ta ett dopp i det salta havet. Den mysiga lilla bastun på bryggan är rykande het kl 10-12, välkommen till strandkanten!

Vill du unna dig en egen stund med djupgående massage eller behandling för total avkoppling så boka till något från vår SPAmeny

Kräftkok på bryggan

Upplev ett äkta kräftkok på bryggan, se hur nyfångade havskräftor blir till salta delikatesser i en rykande het gryta. På plats finns expertis som ger de bästa tipsen om dillen, saltet, hemligheterna och koktiden. Självklart avslutar vi med smakprovning runt grytan

Lördagar från kl 16 – vi ses vid Udden!
Nykokta kräftor och ett glas bubbel – köp biljett i sjöboden vid bryggan 195 kr

Lobbybar & Livemusik

Lobbybaren erbjuder behaglig avkoppling efter en god måltid i restaurangen. Här kan du avsluta kvällen med något gott att dricka. Utvalda kvällar kan du också runda av kvällen till sköna lugna toner och livemusik, nytt och gammalt i en härlig mix. Håll utkik i kalendern efter underhållning.

Avsluta kvällen i lobbybaren!

 

 

Söndagsbrunch kl 11.30 – 14

Söndagsbrunchen är en läcker måltid full av fräscha frukter, sallader och godsaker. Här dukas det också fram varma rätter och förstås något gott till kaffet, en härlig avslutning på en avkopplande helg vid havet.

Skärgården väntar

Utanför fönstret bjuds en hänförande natur med hav och skärgård. Njut av havsutsikten från SPA och Restaurang Latitud 58° eller ge dig ut på en vandring längs havet. Stigar finns både norr och söderut från hotellet och vill du uppleva naturreservatet Tjurpannan i Grebbestad eller Vetteberget i Fjällbacka så ligger det bara 15 minuter bilresa bort.

Utflykter på nära håll

Ta en promenad och njut av den härliga havsluften och vackra utsikten över havet. Strandpromenaden är förtjusande och Grebbestads genuina fiskehamn ligger endast 20 min bort. Vi rekommenderar även en liten biltur till Läckbergs Fjällbacka eller en utflykt norrut till naturreservatet Tjurpannan, som bjuder på en hänförande utsikt året runt. På Vitlycke museum, 10 min från TanumStrand kan ni se de omtalade hällristningarna, en historisk upplevelse i världsklass. Vintertid är Vitlycke stängt, men det går bra att själv vandra runt och titta på de spännande hällristningarna.

Mer att göra på TanumStrand

I Tanumstrands kalender kan du läsa om träning och aktuella aktiviteter som du kan delta i när du besöker oss. Det finns också två gym på TanumStrand, hinderbana utomhus och en badanläggning, Stora Blå som du har fri entré till under hela din vistelse. Vill du låna stavar för Nordic Walking finns det att tillgå  i receptionen. Cyklar, äventyrsgolf, småbåtar  mm finns för uthyrning under säsong.

Du kan alltid ringa eller maila oss för bokning och frågor

Tel: +46 525-190 00
Mail: bokning@tanumstrand.se

Vattengympa

17 okt - 17:30 - 18:15

Vattengympa

17 okt - 18:15 - 19:00

Yogafusion TanumStrand 18-20 okt

18 okt - 08:00 - 17:00