Påsk i Bohuslän

Vårsol vid havet, skaldjur på bryggan och läckra påskmenyer!

Njut av vårens varma solstrålar vid havet, lediga dagar mitt i Fjällbacka skärgård. Vid strandkanten serveras nykokt kräfta och bubbel, i sjöboden har du möjlighet att smaka både ostron och vara med om en ölsmakning. På SPA Horisont kan du koppla av i magiska pooler och utmana dig med ett friskt havsdopp innan kvällens meny serveras.

Du väljer själv om du vill boka detta paket för en, två eller fler nätter. Skärtorsdagen och påskafton firar vi med en vårinspirerad sharing-meny i restaurang Latitud 58°. På både skärtorsdag, långfredag och påskafton bjuder Anneli Axon på livemusik i lobbybaren.

Reser du med barn? Boka istället: Påsk Family

PRISER
  • Påskpaket en natt, med ankomst valfri dag 14/4 – 21/4, från 1.295 kr/pers
  • Påskpaket två eller fler nätter, med ankomst valfri dag 14/4 – 20/4, från 2.370 kr/pers

Entré till SPA bokar du till innan ankomst. Från 345 kr/person

Ingår i TanumStrands Påskpaket
  • Havsnära hotellogi med frukost
  • Trerätters middag (måndag – onsdag)
  • Skaldjursbuffé (långfredag)
  • Sharing middag (skärtorsdag och påskafton)

 

Påskpaket en natt  Påskpaket fler nätter 

 

Koppla av på SPA Horisont

Ge tid till varandra i påsk eller unna dig en egen stund med total avkoppling. På SPA Horisont finns pooler, bastubad, ljusrum och relaxytor och liten trevlig buffé med frukt och te. Dessutom har vi tagit fram speciella påskritualer med fokus på olika delar av kroppen – allt för att du ska hitta något som passar just dig!

Förboka den tid på dagen som passar dig bäst. För mer information kontakta bokning@tanumstrand.se

SPAentré 345 kr/pers. Träningspass och gym är kostnadsfritt. Se SPAmeny för behandlingar

Skärgårdsmys på bryggan

Upplev ett äkta kräftkok på bryggan, se hur nyfångade havskräftor blir till salta delikatesser i en rykande het gryta. På plats finns expertis som ger de bästa tipsen om dillen, saltet, hemligheterna och koktiden. Självklart avslutar vi med smakprovning runt grytan. I sjöboden Udden kan du även smaka på på världens bästa ostron – Grebbestadostronet.
Nykokta kräftor och ett glas bubbel – köp biljett i sjöboden vid bryggan 195 kr
Ostron och ett glas bubbel – köp biljett i sjöboden vid bryggan 195 kr
Torsdag, fredag och lördag.

Påskens mat

På Långfredagen frestar vi med vår omtalade skaldjursbuffé där havets alla frukter 
samsas med mustiga tillbehör på ett dignande buffébord. Vi dukar upp med kräftor, räkor, musslor, krabbor och mycket annat gott. Skärtorsdag och påskaftons kväll bjuder på en vårinspirerad sharing-meny, där du delar lokala läckerheter med familj och vänner. Resten av veckan serveras en trerättersmeny tillagad på råvaror sprungna ur 58:e breddgradens skafferi. En matupplevelse som andas vårens smaker.

Torsdag, fredag och lördag rundas av med livemusik i lobbybaren från klockan 21.30.

Bastubad på bryggan

Få upp ångan inför kvällen med en boost som du sent ska glömma! I den mysiga lilla bastun på bryggan höjer vi temperaturen till max. Bastun ligger bara några meter från badstegen och efteråt frestar vi med ett dopp i havet. Välkommen in i värmen!

Varje dag 10-19, vi ses vid Udden! Bastubad 100 kr/pers. Morgonrock och tofflor finns att hämta i receptionen!

Utflykter på nära håll

Ta en promenad och njut av den härliga havsluften och vackra utsikten över havet. Strandpromenaden är förtjusande och Grebbestads genuina fiskehamn ligger endast 20 min bort. Klipporna vid havet bjuder på fantastisk utsikt året runt. Bara en liten biltur bort finns spännande platser att besöka. Endast 10 min med bilen norrut ligger vackra Tjurpannan, ett storslaget naturreservat med fri horisont mot det öppna havet i väster. Besök gärna Tanum hällristningar , en av Bohusläns stoltheter. Lagom till påsk öppnar Vitlycke museum för säsongen.
Nordens Ark är en annorlunda djurpark väl värt ett besök och Havets hus i Lysekil visar den fantastiska världen under havsytan.

Se vår kalender för fler aktiviteter.

Du kan också ringa eller maila oss

Tel: +46 525-190 00
Mail: bokning@tanumstrand.se

22 feb

Motionssim

07:00 - 09:00
22 feb

SPA Horisont

09:00 - 19:00
22 feb

Bastubad och havsdopp

10:00 - 19:00