Ett barn letar efter påskägg utomhus under påsklov på TanumStrand i Grebbestad

Påsklov på TanumStrand

Vårsol vid havet, äventyrsbad, utomhusaktiviteter och en hejdundrans äggjakt! Njut av vårens värmande solstrålar vid havet med några lediga dagar i skärgården tillsammans med hela familjen. Välkommen till det salta havet och vackra naturen på Västkusten. Busiga lekar i barnklubben ”Sea Club” för de minsta, bad i äventyrsbadet Stora Blå, äventyrliga uppdrag för de lite större och en mängd aktiviteter som passar fint att göra tillsammans hela familjen. Besök oss över dagen, eller boka boende i stuga eller hotellrum och njut av hela Påskhelgen.

 

”Det stora Påskmysteriet”

Vem har tagit Påskharens alla ägg? Följ med TanumStrands Matroser i barnklubben ”Sea Club” och hjälp till att finna Påskharens Påskägg. Mysteriet håller på i två dagar och börjar kl. 15.00 på fredagen och fortsätter kl. 11.00 på lördagen. Under den första delen på fredagen får barnen leta efter ledtrådar, och det visar sig att det är den onda Påsktuppen som varit framme och tagit alla ägg. Under lördagen fortsätter spänningen när äggen återfinns och lämnas tillbaka där dom hör hemma – hos Påskharen.

 

Äggjakt

På lördagen kl. 15.00 bjuder Påskharen in till äggjakt utomhus som tack för hjälpen han fick av alla barnen. Ett äggstra kul äventyr!

 

Påskpyssel

Under Påskhelgen finns också pyssel för alla barn med äggmålning, Glad Påsk-kort och annat skoj i pysselväg.

 

Blåkulla Kampen – 3-kamp utomhus

Tävla i vår eggseptionella 3-kamp utomhus på fotbollsplanen! Passar de lite äldre barnen och hela familjen.

 

Båttur i Fjällbacka skärgård

Följ med charmiga båten ”Saltskär” ut på en tur på 2 timmar i Fjällbacka och Grebbestads skärgård på Påskafton. Turen går bland annat förbi Lars Lerins sommarö, Ingrid Bergmans sommarö och Florön. Pris 300kr/vuxen, 150kr/barn. Räksmörgås och något gott att dricka går att köpa på båten. Boka genom att maila till info@selincharter.com.

 

Musik Quiz

Under fredags- och lördagskvällen anordnar vi musik quiz i restaurang Latitud 58°. Här serveras också frukost, lunch och middag. Barnmeny finns samt microvågsugn att värma barnmat och välling.

 

Bad & lek i Stora Blå

I vårt äventyrsbad Stora Blå kan ni åka rutschkana, bada, bubbla och leka hela familjen under generösa öppettider.

Läs mer om Stora Blå

 

Pizzor i Pizzeria Udden

I Pizzerian på Udden serveras smarriga nybakade pizzor till både stora och små. Välj själv om ni vill äta er inne i sjöboa’, ute på uteserveringen eller om ni vill ha med den som take-away ut på klipporna eller stranden. Beställ och betala säkert och tryggt i vår app.

Läs mer om Pizzeria Udden

 

Boendepaket

Välj om ni vill bo i hotellrum eller stuga. I vår onlinebokning ser du alla våra olika stug- och rumstyper och bästa pris får du alltid när du bokar online här på tanumstrand.se.

Till onlinebokningen

 

Hos oss är du trygg! Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer noga. All personal ombes stanna hemma vid minsta symptom och vi har utökat våra redan grundliga rutiner kring städ, hygien och servering för att du som gäst ska kunna ta det lugnt hos oss utan att behöva oroa dig. 
Det stora Påskmysteriet, Äggjakten och Blåkulla Kampen äger rum utomhus med goda möjligheter till att hålla distans. Pysslet är placerat med god distans mellan pysselborden och musik quizet likaså. 

Covid-19

Vill du veta mer om våra åtgärder och rutiner gällande Covid-19? Vi har samlat all den senaste informationen på en och samma sida för dig. Hos oss kan du känna dig trygg!

Läs mer

Påskhelgen – Den stora äggjakten!

1 apr - 00:00 - 23:59

Båttur med ”Saltskär” i Fjällbacka skärgård

3 apr - 11:00 - 13:00

Träningsweekend: Taudien – 14 varierande träningspass och 2 föreläsningar

16 apr - 08:00 - 17:00

Vackra blommande träd i solljuset på våren Familj firar Påsk på Påsklovet på TanumStrand i Grebbestad nära Fjällbacka Person håller upp en karta under sin vandring längs havet på västkusten i sverige Ett barn letar efter påskägg utomhus under påsklov på TanumStrand i Grebbestad Familj leker tillsammans i äventyrsbadet Stora Blå på TanumStrand Barn firar Påsk på Påskovet med äggjakt på TanumStrand i Grebbestad i Västsverige Cabins by the sea in the beautiful Swedish archipelago of West Sweden Kvinna tar ett dopp i havet vid klipporna i Bohuslän på Västkusten i Sverige Familj vandrar tillsammans i den bohuslänska naturen på Västkusten Äventyrsbad i Västsverige för hela familjen