Ett barn letar efter påskägg utomhus under påsklov på TanumStrand i Grebbestad

Påsklov på TanumStrand

Vårsol vid havet, äventyrsbad, utomhusaktiviteter och en hejdundrans äggjakt! Njut av vårens värmande solstrålar vid havet med några lediga dagar i skärgården tillsammans med hela familjen. Välkommen till det salta havet och vackra naturen på Västkusten. Busiga lekar i barnklubben ”Sea Club” för de minsta, bad i äventyrsbadet Stora Blå, äventyrliga uppdrag för de lite större och en mängd aktiviteter som passar fint att göra tillsammans hela familjen. Besök oss över dagen, eller boka boende i stuga eller hotellrum och njut av hela Påskhelgen.

 

Bad & lek i Stora Blå

I vårt äventyrsbad Stora Blå kan ni åka rutschkana, bada, bubbla och leka hela familjen under generösa öppettider.

Läs mer om Stora Blå

 

Restaurang Latitud 58°

Här serveras också frukost, lunch och middag. Barnmeny finns samt microvågsugn att värma barnmat och välling.

 

Pizzor i Pizzeria Udden

I Pizzerian på Udden serveras smarriga nybakade pizzor till både stora och små. Välj själv om ni vill äta er inne i sjöboa’, ute på uteserveringen eller om ni vill ha med den som take-away ut på klipporna eller stranden. Beställ och betala säkert och tryggt i vår app.

Läs mer om Pizzeria Udden

 

Boendepaket

Pris per person varierar baserat på veckodag, säsong, boendetyp, antal personer per rum och efterfrågan. I onlinebokningen kan du söka på datum och få upp tillgängliga rumstyper med exakta priser för varje alternativ. Vid bokning via mail eller telefon tillkommer en administrativ kostnad.

Till bokningen

 

Covid-19

I rådande restriktioner och p.g.a. hög efterfrågan under Påskhelgen har vi ingen möjlighet att ta emot daggäster i bad, spa och aktiviteter. Vill du veta mer om våra åtgärder och rutiner gällande Covid-19? Vi har samlat all den senaste informationen på en och samma sida för dig. Hos oss kan du känna dig trygg!

Läs mer

Skärgårdspaddling

16 jun - 10:00 - 14:00

Yogaweekend: Raw Yoga Retreat

18 jun - 08:00 - 15:00

Kajakpaddling med guide i Tjurpannans naturreservat

19 jun - 10:00 - 15:30

Vackra blommande träd i solljuset på våren Familj firar Påsk på Påsklovet på TanumStrand i Grebbestad nära Fjällbacka Person håller upp en karta under sin vandring längs havet på västkusten i sverige Ett barn letar efter påskägg utomhus under påsklov på TanumStrand i Grebbestad Familj leker tillsammans i äventyrsbadet Stora Blå på TanumStrand Barn firar Påsk på Påskovet med äggjakt på TanumStrand i Grebbestad i Västsverige Cabins by the sea in the beautiful Swedish archipelago of West Sweden Kvinna tar ett dopp i havet vid klipporna i Bohuslän på Västkusten i Sverige Familj vandrar tillsammans i den bohuslänska naturen på Västkusten Äventyrsbad i Västsverige för hela familjen