Påsklovspaket

Bo på hotell på påsklovet!
Fyll på med energi, lek och glad träning. Påsklovspaket passar er som vill ha härliga familjedagar på påsklovets vardagar.

Ni checkar in valfri eftermiddag 25 – 27 mars eller 1- 4 april och börjar er vistelse med middag  kl 18. Ni bor mitt i den fantastiska bohuslänska skärgården och har tillgång till påsklovsaktiviteter, träning, familjebad inomhus och salta vinterbad med bastu på bryggan.
Påsklovspaket är ett mycket prisvärt erbjudande för alla som reser med barn. Du väljer själv om ni vill stanna två eller fler nätter.

Läs mer om vad som händer de dagar som ni vill besöka oss i kalendern

 

Boka 2 nätter

Boka 3 nätter

OBS! De flesta påsklovsaktiviteter är förlagda till skärtorsdag, långfredag och påskafton. Vill ni besöka oss under själva påskhelgen. Boka istället Påsk Family

 

PRISER
  • Bokningsbart med ankomst 25 – 27 mars & 1- 4 april
  • Pris vuxen från 645 per person och natt
  • Pris barn 245 kr per natt
  • Paketpriset gäller för två eller fler nätter
Detta ingår i Påsklovspaket
  • Havsnära hotellogi med frukost minst 2 nätter
  • Tvårätters middag/barnmeny på ankomstdagen kl 18 – 20
  • Entré till familjebadet Stora Blå
  • Seaclub-aktiviteter, se kalendern
  • Entré till Actionzone, se kalendern för öppettider
  • Fritt tillträde till all träning
Stora Blå

Stora Blå, familjebadet välkomnar alla åldrar. Badet ligger på hotellets bottenplan och här finns en 25 meters bassäng, rutschbana och bubbelpool. För de riktigt små finns även en liten pool med mycket grunt vatten. Plaska och lek hur mycket du vill, gratis entré för alla boendegäster.

Måndag – lördag kl 10 -20
Söndag  kl 10 -18

Cirkusskola med CIRCUS TITAN

Cirkusskola – Skärtorsdag kl 14 – 16
Cirkusskola – 
Långfredag kl 10 – 12

Träna på cirkuskonster med CIRCUS TITAN. Alla kan göra massor av spännande saker med kroppen och i påsk har du möjlighet att prova och lära dig tricken! Akrobatik, cykla på enhjuling, jonglera och mycket annat!  Det finns 50 platser i cirkusskolan , så det är viktigt att du föranmäler dig, helst innan ankomst. Du kan vara med en eller två tillfällen, och cirkusskolan passar alla som fyllt minst 6 år.
Läs mer om CIRCUS TITAN

ActionZone

I Action Zone har vi samlat massor av kul aktiviteter för barn. Perfekt för alla som är leksugna och har mycket spring i benen. Kom och lek i hoppborgen, spela pingis och testa slackline. Eller varför inte ta sig an den uppblåsbara hinderbanan?

Action Zone öppet:
26 mars – 5 april februari kl 16-20

 

Träna tillsammans

På TanumStrand finns utomhushinderbana, lekplats med hoppkudde och ett stort inomhusgym som heter Kattegatt. I Kattegatt kan ni träna och ha kul tillsammans. Här finns det också möjlighet att vara med på gruppträningspass.

Se kalender

SPAbehandling för barn under påsken!

Under vecka 13 och 14 har vi tagit fram specialbehandlingar för barn 7 – 13 år. En mysig och rolig påskaktivitet som gör badandet lite extra speciellt! Barnens behandlingar kan bokas måndag till fredag kl 9-12. Barnen badar i familjebadet Stora Blå och blir hämtade utanför Lagunen (varma poolen på första våningen) av en SPAterapeut. En vuxen ska vara med.

Ansiktsbehandling 20 min 350kr
Hand och armbehandling 20 min 350kr
Endast i sällskap av vuxen.

Bokning sker via telefon. Du når oss på: +46 525-190 00

På hotellet

Familjebad Stora Blå med 25-metersbassäng, rutschbanor och bubbelpool. Ni som bor på hotellet har fri entré till familjebadet och alla SeaClub-aktiviteter. I Skagerrak, ActionZone, finns 45 meter hinderbana för barn och en hoppborg för de minsta. På hotellet finns också barnvänliga rum och utomhus en lekplats med populär hoppkudde och Äventyrsgolf. Hotellet ligger vid sandstrand, klippor och brygga.

Utflykter på nära håll

Varför inte packa ryggsäcken för en utflykt? Klipporna vid havet bjuder på fantastisk utsikt året runt. Bara en liten biltur bort finns spännande platser att besöka. Endast 10 min med bilen norrut ligger vackra Tjurpannan, ett storslaget naturreservat med fri horisont mot det öppna havet i väster. På vardagarna kan man åka guidad tur med postbåten från Fjällbacka, ett spännande äventyr.

Nordens Ark är en annorlunda djurpark väl värt ett besök och Havets hus i Lysekil visar den fantastiska världen under havsytan.

Du kan också ringa eller maila oss

Tel: +46 525-190 00
Mail: bokning@tanumstrand.se

22 Mar

SPA Ritual

16:00 - 17:00
22 Mar

Vattengympa

17:30 - 18:15
22 Mar

Vattengympa

18:15 - 19:00