Påskweekend

Vårsol vid havet, skaldjur på bryggan och läckra påskmenyer!

Njut av årets första varma solstrålar vid havet, lediga dagar mitt i Fjällbacka skärgården. Vid strandkanten serveras nykokt kräfta och bubbel,  i sjöboden har du möjlighet att var med om en provning på mousserande viner. Värm dig och mys på SPA Horisont och kanske får vi fresta med ett friskt havsdopp innan kvällens meny serveras.

Du checkar in på skärtorsdag, långfredag eller på påskafton och väljer själv om du vill boka detta paket för en, två eller fler nätter. Kvällarna firar vi med festlig meny i restaurang Latitud 58°, och på långfredag och påskafton bjuder Lisa Ljungberg på sköna toner från pianot i LoungeClub.

Reser du med barn? Boka istället: Påsk Family

PRISER
  • Påskpaket en natt, med ankomst valfri dag 29/3 – 31/3, från 1.395 kr
  • Påskpaket två eller fler nätter, med ankomst valfri dag 29/3 – 31/3, från 2.495 kr

Entré till SPA  bokar du till innan ankomst. 295 kr/person

Ingår i TanumStrands Påskpaket
  • Havsnära hotellogi med frukost
  • Trerätters middag (torsdag och söndag) kl 20
  • Skaldjursbuffé långfredag kl 20
  • Påskbuffé påskafton kl 20

 

Påskweekend en natt  Påskweekend fler nätter 

 

Koppla av i SPA Horisont

Ge tid till varandra i påsk eller unna dig en egen stund med total avkoppling. På SPA Horisont finns pooler, bastubad, ljusrum och relaxytor och liten trevlig buffé med frukt och te. Förboka den tid på dagen som passar dig bäst. För mer information kontakta bokning@tanumstrand.se

SPAentré Pris 295 kr/pers. Träningspass och gym är kostnadsfritt. Se SPAmeny för behandlingar

Kräftkok på bryggan

Upplev ett äkta kräftkok på bryggan, se hur nyfångade havskräftor blir till salta delikatesser i en rykande het gryta. På plats finns expertis som ger de bästa tipsen om dillen, saltet, hemligheterna och koktiden. Självklart avslutar vi med smakprovning runt grytan
Nykokta kräftor och ett glas bubbel – köp biljett i sjöboden vid bryggan 195 kr

Påskens mat

På Långfredagen frestar vi med vår omtalade skaldjursbuffé där havets alla frukter 
samsas med mustiga tillbehör på ett dignande buffébord. Vi dukar upp med kräftor, räkor, musslor, krabbor och mycket annat gott. Påskaftons kväll bjuder på en klassisk påskbuffé med lokala läckerheter och en försmak på vårens pigga primörer. Till efterrätt överraskar vi med flera goda påsktårtor.
En trerättersmeny tillagad på råvaror sprungna ur 58:e breddgradens skafferi serveras på Skärtorsdagen och Påskdagen. En matupplevelse som andas vårens smaker.

Fredag och lördag kväll rundas av med LoungeClub, levande musik, mjuka toner i lobbybaren.

Utflykter på nära håll

Ta en promenad och njut av den härliga havsluften och vackra utsikten över havet. Strandpromenaden är förtjusande och Grebbestads genuina fiskehamn ligger endast 20 min bort. Klipporna vid havet bjuder på fantastisk utsikt året runt. Bara en liten biltur bort finns spännande platser att besöka. Endast 10 min med bilen norrut ligger vackra Tjurpannan, ett storslaget naturreservat med fri horisont mot det öppna havet i väster. Besök gärna Tanum hällristningar , en av Bohusläns stoltheter. Lagom till påsk öppnar Vitlycke museum för säsongen.
Nordens Ark är en annorlunda djurpark väl värt ett besök och Havets hus i Lysekil visar den fantastiska världen under havsytan.

Se vår kalender för fler aktiviteter.

Du kan också ringa eller maila oss

Tel: +46 525-190 00
Mail: bokning@tanumstrand.se

22 Mar

SPA Ritual

16:00 - 17:00
22 Mar

Vattengympa

17:30 - 18:15
22 Mar

Vattengympa

18:15 - 19:00