Spaentré och och påsklunch

Vårsol vid havet, sköna SPA Horisont och läcker påsklunch

Njut av vårens varma solstrålar vid havet, en dag att uppleva med alla sinnen. Utsikten på SPA Horisont och sältan i havet efter ett bastubad på bryggan.

I paketet ingår förutom SPAentré också en riktigt god påsklunch med läckra godsaker till efterrätt. Välkommen till havet och den magiska utsikten, välkommen till påsken i Bohuslän!

PRISER
  • Dagpaket med SPAentré och påsklunch från 430:-

Kan bokas 4 april – 13 april

Ingår i Påsk spapaket
  • Påsklunch
  • Entré till SPA Horisont

 

För bokning kontakta TanumStrand:
Tel: +46 525-190 00
Mail: bokning@tanumstrand.se

SPA Horisont

Besök SPA Horisont och upplev magiska pooler, bastubad, ljusrum och relaxytor. Här finns också varma hällar, fotbad och liten trevlig buffé med frukt och te –  allt till hänförande utsikt över hav och skärgård. Förboka gärna ditt besök på SPA online. Du kan också gå direkt till SPA eller till hotellreceptionen för att få hjälp att boka.
Man måste vara 16 år eller äldre för att få vistas på SPA.

Läs mer
Utflykter på nära håll

Ta en promenad och njut av den härliga havsluften och vackra utsikten över havet. Strandpromenaden är förtjusande och Grebbestads genuina fiskehamn ligger endast 20 min bort. Klipporna vid havet bjuder på fantastisk utsikt året runt. Bara en liten biltur bort finns spännande platser att besöka. Endast 10 min med bilen norrut ligger vackra Tjurpannan, ett naturreservat med fri horisont mot det öppna havet i väster. Du kan också göra en tidsresa till bronsåldern genom att besöka Vitlycke Museum. Här upplever du Tanums världsarv och ett område med omkring 600 hällristningsplatser. Lagom till påsk öppnar Vitlycke för säsongen. Vill du ta med barnen till en lite annorlunda djurpark? Nordens Ark arbetar för att ge utrotningshotade djur en framtid och har öppet året runt.

Se vår kalender för fler aktiviteter.

Du kan också ringa eller maila oss

Tel: +46 525-190 00
Mail: bokning@tanumstrand.se

Skattjakt [SeaClub]

7 apr - 15:00 - 15:30

Havsbadsritual

7 apr - 18:00 - 18:30

Mysig SeaClub – kväll

7 apr - 20:00 - 21:30