Familjebad och och påsklunch

Vårsol vid havet, familjebad och läcker lunch!

Njut av vårens varma solstrålar vid havet, lediga dagar mitt i Fjällbacka skärgård. Här finns familjebad med rutschkana och du som bokar detta paket serveras en riktigt god påsklunch med läckra desserter till efterrätt. Välkommen till det salta havet och den magiska utsikten, välkommen till påsken i Bohuslän!

PRISER
  • Dagpaket med familjebad och påsklunch kan bokas 4 april – 13 april
  • Vuxen 299:-
  • Barn 6-12 år 155:-
  • Barn 3-5 år 115:-
Ingår i Påsk dagpaket
  • Påsklunch
  • Entré till familjebadet Stora Blå

 

För bokning kontakta TanumStrand:
Tel: +46 525-190 00
Mail: bokning@tanumstrand.se

Påsk Family

Ponnyridning, SPA för alla små, skattjakt och sist men inte minst ett vimmel av påskegubbar och påskekärringar med kvasten redo för Blåkulla. TanumStrands aktivitetsteam finns på plats och anordnar kul aktiviteter för barn och familj  hela påskveckan.
Kontakta reception för tider och anmälan.

Utflykter på nära håll

Ta en promenad och njut av den härliga havsluften och vackra utsikten över havet. Strandpromenaden är förtjusande och Grebbestads genuina fiskehamn ligger endast 20 min bort. Klipporna vid havet bjuder på fantastisk utsikt året runt. Bara en liten biltur bort finns spännande platser att besöka. Endast 10 min med bilen norrut ligger vackra Tjurpannan, ett naturreservat med fri horisont mot det öppna havet i väster. Du kan också göra en tidsresa till bronsåldern genom att besöka Vitlycke Museum. Här upplever du Tanums världsarv och ett område med omkring 600 hällristningsplatser. Lagom till påsk öppnar Vitlycke för säsongen. Vill du ta med barnen till en lite annorlunda djurpark? Nordens Ark arbetar för att ge utrotningshotade djur en framtid och har öppet året runt.

Se vår kalender för fler aktiviteter.

Du kan också ringa eller maila oss

Tel: +46 525-190 00
Mail: bokning@tanumstrand.se

Skattjakt [SeaClub]

7 apr - 15:00 - 15:30

Havsbadsritual

7 apr - 18:00 - 18:30

Mysig SeaClub – kväll

7 apr - 20:00 - 21:30