Påsk i Bohuslän

Vårsol vid havet, skaldjur på bryggan och läckra menyer!

Njut av vårens varma solstrålar vid havet, lediga dagar mitt i Fjällbacka skärgård. Vid strandkanten kan du smaka nykokt kräfta och i restaurangen serveras en supé med touch av vårens nyfikna smaker som rundas av med påskens efterrätter, en dessertmeny signerad av vår egen pastry chef Niclas Ekblad.

På TanumStrand välkomnar vi alla åldrar, för de minsta väntar ponnyridning längs strandkanten, skattjakt, bad i familjebadet och för alla vuxna som längtar efter avkoppling rekommenderar vi solterassen och magiska pooler på SPA Horisont.

Välkommen till det salta havet och den magiska utsikten, välkommen till påsken i Bohuslän!

Påskpaket kan bokas 5 april – 12 april 2020

Påskprogram
PRISER PÅSKPAKET
  • Ankomst 5 – 8 april från 1.325/pers • Ankomst 9/4 – 11/4 från 1.625/pers
  • Barn 445/natt

Priset är baserat på ankomstdatum, antal dagar och den rumstyp du väljer. Enkelrumstillägg 300/pers.
SPAentré och tillval av upplevelser kan tillkomma.

Ingår i TanumStrands Påskpaket

Ankomst valfri dag  – stanna en eller flera nätter

  • Trerätters middag (långfredag skaldjursbuffe*) 
  • Havsnära hotellogi
  • Frukost
  • Entré till familjebadet Stora Blå och gym.
  • Påskfirande

*För allas trygghet serverar vi tillsvidare skaldjur som sharingmeny med bordsservering.

Boka

Boka online eller kontakta TanumStrand:
Tel: +46 525-190 00
Mail: bokning@tanumstrand.se

Skärgårdsmys på bryggan

Njut av rykande nykokta kräftor och smaka vildfångade Ostrea Edulis från ostronbankarna utanför Grebbestad tillsammans med ett glas bubbel. Expertis finns på plats i sjöboden.

Sjöboden Udden, öppen skärtorsdag, långfredag och påskafton kl 15:00 – 17:30
Kräftor& bubbel på bryggan195/person
Drop in! Betalas på plats

Påskens mat

På Långfredagen frestar vi med vår omtalade skaldjursbuffé*. Vi dukar upp med kräftor, räkor, musslor, krabbor och mycket annat gott. Skärtorsdag och påskaftons kväll bjuder på en vårinspirerad meny omsorgsfullt tillagad på väl utvalda råvaror. Alla påskens middagar avrundas med påskens söta desserter, från grunden tillverkade  av vår egen Pastrychef Niclas Ekblad. En matupplevelse som andas vårens smaker.

*För allas trygghet serverar vi tillsvidare skaldjur som sharingmeny med bordsservering.

Koppla av på SPA Horisont

Unna dig en egen stund med total avkoppling. På SPA Horisont finns flera pooler, bastubad, ljusrum och relaxytor. Kanske tillhör du de modiga och vill ta ett kallt hälsobringande dopp i havet? Vi börjar på SPA Horisont och går tillsammans med en av våra SPAvärdar till bastun på bryggan för att värma oss innan vi badar tillsammans. Havsbadsritualen kan du vara med om varje dag, boka SPAentré och häng på!

Läs mer
Påsk Family

Ponnyridning, SPA för alla små, skattjakt och sist men inte minst ett vimmel av påskegubbar och påskekärringar med kvasten redo för Blåkulla. TanumStrands aktivitetsteam finns på plats och anordnar kul aktiviteter för barn och familj hela påskveckan.

Utflykter på nära håll

Ta en promenad och njut av den härliga havsluften och vackra utsikten över havet. Strandpromenaden är förtjusande och Grebbestads genuina fiskehamn ligger endast 20 min bort. Klipporna vid havet bjuder på fantastisk utsikt året runt. Bara en liten biltur bort finns spännande platser att besöka. Endast 10 min med bilen norrut ligger vackra Tjurpannan, ett naturreservat med fri horisont mot det öppna havet i väster. Du kan också göra en tidsresa till bronsåldern genom att besöka Vitlycke Museum. Här upplever du Tanums världsarv och ett område med omkring 600 hällristningsplatser. Lagom till påsk öppnar Vitlycke för säsongen. Vill du ta med barnen till en lite annorlunda djurpark? Nordens Ark arbetar för att ge utrotningshotade djur en framtid och har öppet året runt.

Se vår kalender för fler aktiviteter.

Du kan också ringa eller maila oss

Tel: +46 525-190 00
Mail: bokning@tanumstrand.se

Mysig SeaClub – kväll

6 apr - 20:00 - 21:30

Skattjakt [SeaClub]

7 apr - 15:00 - 15:30

Havsbadsritual

7 apr - 18:00 - 18:30