Ett glimrande nyårsfirande på TanumStrand

Fira in det nya året med övernattning och lyxig nyårsmiddag
Tillsammans gör vi årets sista dag minnesvärd med glädje och fest, Samla familjen och vännerna till en nyårsafton långt utöver det vanliga. Var med och fira in det nya året 2022 på TanumStrand och upplev Bohuslän från sin allra mysigaste sida. Njut av skön avkoppling SPA Horisont, och kanske ett kallbad i havet följt av en värmande stund i havsbastun?

 

Hos oss firar du och dina vänner årets sista dag med en lyxig 5-rätters nyårsmeny. Vi avslutar kvällen med musikunderhållning och ett färgstarkt fyrverkeri.
På nyårsdagen kan du ta det lugnt och kanske ta en promenad i vårt vintervackra Grebbestad. Njut av fantastisk mat på hotellet, SPA, sköna upplevelser, underbar natur. Välkomna att fira in det nya året med pompa, ståt.

 

Önskar du fira in det nya året med oss på TanumStrand utan att köpa boendepaket så går det utmärkt att boka nyårssupé utan boende för 1395 kr/person. Boka bord via vår hemsida och skriv nyårssupé eller boka via våran mail;
hovmastare@tanumstrand.se

 

Varmt välkomna till oss!

 

 

Nyårspaket med övernattning
1 eller 2 nätter 30/12-1/1

 

Torsdag 30 dec
Skaldjursbuffé

Nyårsafton 31 dec
Frukostbuffé för dig med ankomst 30/12
Välkomstdrink
Nyårsupé i Latitud 58°

Nyårsdagen 1 jan
Frukostbuffé

Boka 2 nätter 30/12-1/1 BOKA 1 NATT 31/12-1/1

 

 

Bastubad med havsdopp

Få upp ångan inför kvällen med en boost som du sent ska glömma. På träbryggan inte många steg från badstegen och det friska salta havet har vi byggt en mysig, rykande het liten bastu. Välkommen in i värmen!

Bastubad 100 kr/pers
Morgonrock och tofflor finns att hämta i receptionen!

 

Spa i juletider

För dig som stannar lite längre finns möjlighet att njuta av Spabehandlingar och avstressande relax i SPA Horisont. Om du stannar över natt, rekommenderar vi att du börjar din TanumStrandsmorgon med morgondopp innan frukost.

 

Skaldjursbuffé

10 dec - 18:00 - 21:00

Julbord

11 dec - 18:00 - 21:00

Skaldjursbuffé

17 dec - 18:00 - 21:00