Mama Boost på TanumStrand

Boosta dig själv med en kul och hälsosam start på det nya året, 2- 3 februari.

Det här är helgen för dig som nyligen fått barn och vill komma igång och hitta en lagom nivå som passar dig och din nya livssituation. Fokus ligger på att stärka dig både fysiskt och mentalt efter din graviditet. Träna tillsammans med din bebis och träffa andra i samma fas. Res med din partner, en nära vän eller någon annan familjemedlem. Du kan också åka på egen hand eller tillsammans med andra mammor. Helgen passar både dig som är nybliven förälder och dig som har flera små barn.

Det blir två inspirerande dagar med hög- och lågintensiv träning, avslappning, yoga, föreläsning, babysim, frisk luft, SPAbesök och god mat – allt vackert paketerat precis vid strandkanten. Du väljer själv hur mycket du vill vara med i programmet. Det viktigaste är att du känner lust och glädje i det vi gör, och att du får med dig praktiska verktyg och användbara insikter för att både må och fungera bra i din nya vardag. 

PRIS – Mamma, medföljande & bebis
 • Alla aktiviteter, måltider och boende i dubbelrum. Pris från 3.490 för två personer & 1 bebis  (ord.pris 4.490 kr)
  (Priset gäller för mamma, medföljande och bebis)
  Syskon 0 – 3 år gratis, syskon 4 – 12 år från 475 kr
Ingår i Mama Boost lör  – sön 
 • Föredrag, Yoga och träningsklasser 2-3 feb
 • Lunch och mellanmål på lördag
 • Trerättersmiddag på lördag
 • Hotellogi i dubbelrum, lördag – söndag
 • Frukost söndag
 • Exklusiv stund med bebis på SPA Horisont (max 15 mån.)
 • Entré till familjebadet Stora Blå
 • Bryggbastu och frivilligt vinterbad
Mamma + medfölj & bebis
PRIS – Mamma & bebis
 • Alla aktiviteter, måltider och boende i dubbelrum. Pris från 1.890 för mamma & 1 bebis  (ord.pris 2.395 kr)
  Syskon 0 – 3 år följer med gratis, syskon 4 – 12 år från 475 kr
 • Enkelrumstillägg 300 kr/natt

 

Ingår i Mama Boost lör  – sön
 • Föredrag, Yoga och träningsklasser 2-3 feb
 • Lunch och mellanmål på lördag
 • Trerättersmiddag på lördag
 • Hotellogi i dubbelrum, lördag – söndag
 • Frukost söndag
 • Exklusiv stund med bebis på SPA Horisont (max 15 mån.)
 • Entré till familjebadet Stora Blå
 • Bryggbastu och frivilligt vinterbad
Mamma & bebis
Syskon får följa med

I programmet finns olika pass och aktiviteter, vissa lämpar sig för dig som är mamma och för de bebisar som fortfarande ligger stilla på filten. Andra träningspass finns för varierande åldrar – till dessa aktiviteter är syskon, föräldrar och alla medföljande i olika åldrar välkomna.

Jonna Martinsson

Driver sitt hälsoföretag Be Wikked som jobbar med hälsostrategier för individer och företag, och har även träningskonceptet Family fun som vänder sig till familjer. Utbildad hälsopedagog, gruppträning-, och styrkeinstruktör, föreläsare inom hälsa. Jonnas dotter Ines föddes i oktober 2018.

Johanna Drakenhammar

Hälsoentreprenör, ägare av träningsföretaget Athlética Sverige AB, mammamage tränare, personlig tränare, mammaträning i grupp Slottsskogen, träning för gravida och föreläsare. Johannas son Milo föddes i oktober 2018.

Liselotte Franklin

Hälso-coach, personlig tränare utbildad inom träning under och efter graviditet, instruktör och yogalärare. Liselotte har två döttrar, Hillevi 2,5 år och Idun som föddes i oktober 2018.

Lördag

10.30 Välkomna till Mama Boost – Introduktion

11.00 -12.00 Wikked Workout med Barnvagn
Är ett pass där vi tar med barnvagnen och hela din familj om du så önskar eller lite egentid för dig själv. På promenaden integrerar vi kondition- & styrka på olika stationer under promenaden. Perfekt pass för att få till träningen i vardagen och alla får med ett träningsprogram att ta med er hem. Jonna & Liselotte

12.00 -13.00 Lunch i Restaurang Latitud 58°

13.00 – 14.00 Föreläsning – Ta hand om dig själv
En föreläsning med tips om hur man skapar sitt bästa jag som förälder.
Denna workshop/föreläsning ger dig tid att stanna upp och reflektera över din egen situation vad gäller din hälsa och ditt välmående. En ny tid med småbarn gör att fokus ändras och ibland kan vi känna oss vilsna och glömma bort oss själva. Vi använder oss av modellen livshjulet, reflekterar över begreppet tid, målsättningar och nya vanor som förälder.  Vi tittar på vad forskning säger gällande motion, hälsa och återhämtning kopplat till vårt välmående. Denna föreläsning ger deltagarna inspiration och tips på hur man som förälder kan få ännu mer energi och bli sitt bästa jag utan pekpinnar och måsten.
Johanna

 

14.30 – 15.30 MammaMage klass

Passet går igenom hur man hittar tillbaka till sin djupa magmuskulatur och bäckenbotten efter förlossning för att komma igång med sin träning igen. Går fint att ta med din bebis eller unna dig lite egentid.
Johanna

16.00 – 17.00 Family fun
Ett roligt familjepass med härlig musik och inslag av lek, styrka och kondition. Här tränar vi utan bebis men ta gärna med din partner och/eller om bebisen har några syskon.
Jonna

17.15 – 18.00 Mamma och mig Yoga
Yoga och mys för dig och din bebis. Enkla yoga rörelser som hjälper en stel och trött mamma kropp att slappna av och även din bebis att finna ro. Vänder sig till mamma och bebis upp till 1 år.
Liselotte

från ca kl 19.00 Middag

 

Söndag

7.15 – 8.00 Andning & Mindfullness
Vi mår oftast som vi andas. Denna klass ger dig möjlighet att stanna upp och vara i nuet.  Med vacker havsutsikt över en ny dag som gryr så gör vi övningar där vi reflekterar över vårt andetag och lär oss andas djupare och på så sätt syresätta kroppen på ett bättre sätt. Vi lär oss också att koppla bort tankarna för en stund och börja lyssna inåt på oss själva och på andetaget. Denna klass handlar om att våga släppa taget och inte om prestation.
Johanna och Liselotte

7.00 – 10.30 Frukost

10.00 – 10.40 Baby Pilates
Vi jobbar styrka med hjälp av en pilates boll, fokus ligger på bålen och din överkropp. Passet vänder sig till mamma och bebis upp till 1år.
Jonna och Liselotte

10.50 – 11.30 Boxpass
Roligt boxningspass där vi får jobba mycket med vår kondition. Passet vänder sig till hela familjen och alla medföljande men bebis får ligga i vagnen. För familjen!
Johanna, Jonna och Liselotte
 Söndagsbrunch – kostnad tillkommer (165 kr/pers)

 

13.00 – 15.00 SPA Horisont – inklusive Babysim – exklusivt för Bebisar och föräldrar/medföljande.
Vi avslutar med en lugn och mysig upplevelse – du, din bebis och kanske din partner/vän.
Medan vinterdagen sakta övergår i eftermiddag så njuter vi en lyxig stund med vacker havsutsikt på SPA Horisont – exklusivt för er. (Inga andra hotellgäster än ni, är på SPA denna tid)
Här kan ni koppla av, ta ett fotbad, ligga på varma hällar, ta en bastu och mycket mer. Eller varför inte ett kallt utomhusbad eller krypa ner i bubbelpoolen?
Under denna stund håller vi även ett 30 min. ledarlett BabySim-pass i ”Lagunens” varma vatten.

Med reservation för ändringar.

10 Dec

SPA Horisont

09:00 - 19:00
10 Dec

Bastubad och havsdopp

10:00 - 19:00
10 Dec

SPAritual

16:00 - 17:00