Mama Boost på TanumStrand

Boosta dig med en kul och hälsosam start på det nya året, 1- 2 feb.

Det här är helgen för dig som nyligen fått barn och vill komma igång och hitta en lagom nivå som passar dig och din nya livssituation.

Fokus ligger på att stärka dig både fysiskt och mentalt efter din graviditet. Träna tillsammans med din bebis och träffa andra föräldrar i samma fas. Res med din partner, en nära vän, själv med din bebis eller med någon annan familjemedlem. Helgen passar både dig som är nybliven förälder och dig som har flera små barn.

Det blir två inspirerande dagar med hög- och lågintensiv träning, avslappning, yoga, föreläsning, babysim, frisk luft, SPAbesök och god mat – allt vackert paketerat precis vid strandkanten. Du väljer själv hur mycket du vill vara med i programmet.

Det viktigaste är att du känner lust och glädje i det vi gör, och att du får med dig praktiska verktyg och användbara insikter för att både må och fungera bra i din nya vardag. Se program nedan (inom kort).

Tillsammans med instruktörerna och småbarnsmammorna Liselotte Franklin & Johanna Drakenhammar.
Facebookevent
PRIS – Mamma & bebis

BOKA TIDIGT RABATT – gäller tom 8 november

 • Alla aktiviteter, måltider och boende i dubbelrum. Pris från 2.395 för mamma & 1 bebis  (ord.pris 2.695 kr)
  Syskon 0 – 3 år följer med gratis, syskon 4 – 12 år från 475 kr
 • Enkelrumstillägg 300 kr/natt
Ingår i Mama Boost lör  – sön
 • Föredrag, yoga och träningsklasser 1-2 feb
 • Lunch och mellanmål på lördag
 • Frukost och Brunch söndag
 • Trerättersmiddag på lördag
 • Hotellogi i dubbelrum, lördag – söndag
 • Exklusiv stund med bebis på SPA Horisont (max 15 mån.)
 • Ledarledd BabySwim i Lagunen
 • Entré till familjebadet Stora Blå
 • Bryggbastu och frivilligt vinterbad
 • Träningsupplägg att ta med hem
Mamma & bebis
PRIS – Mamma, medföljande och bebis

BOKA TIDIGT RABATT – gäller tom 8 november

 • Alla aktiviteter, måltider och boende i dubbelrum. Pris från 4.790 (Ord. frånpris 5.090)
  (Priset gäller för mamma, medföljande vuxen och bebis)
  Syskon 0 – 3 år gratis, syskon 4 – 12 år från 475 kr
Ingår i Mama Boost lör  – sön 
 • Föredrag, yoga och träningsklasser 1-2 feb
 • Lunch och mellanmål på lördag
 • Frukost och Brunch söndag
 • Trerättersmiddag på lördag
 • Hotellogi i dubbelrum, lördag – söndag
 • Exklusiv stund med bebis på SPA Horisont (max 15 mån.)
 • Ledarledd BabySwim i Lagunen
 • Entré till familjebadet Stora Blå
 • Bryggbastu och frivilligt vinterbad
 • Träningsupplägg att ta med hem
Mamma + medfölj & bebis
Syskon får följa med

I programmet finns olika pass och aktiviteter, vissa lämpar sig för dig som är mamma och för de bebisar som fortfarande ligger stilla på filten. Andra träningspass finns för varierande åldrar – till dessa aktiviteter är syskon, föräldrar och alla medföljande i olika åldrar välkomna.

Johanna Drakenhammar

Hälsoentreprenör, ägare av träningsföretaget Athlética Sverige AB, mammamage tränare, personlig tränare, mammaträning i grupp Slottsskogen, träning för gravida och föreläsare. Johannas son Milo föddes i oktober 2018.

Liselotte Franklin

Hälsocoach och personlig tränare med tio års erfarenhet inom yrket. Liselotte har erfarenhet och utbildning inom träning under och efter graviditet. Hon arbetar med detta samt som instruktör och yogalärare på hälso-, och träningsstudion Empower Wellness i Göteborg. Har döttrarna Hillevi 3 år och Idun 1 år.

Mama Boost – Program

Lördag 1 februari

10:00 Välkommen till Mama Boost – Introduktion

10:15 – 11:00 Family Boost – Ett roligt familjepass med härlig musik och inslag av lek, styrka och kondition. Alla kan delta på detta pass, mamma, partner, syskon och bebis.

11:30 – 12:15 Mamma Mage klass – Passet går igenom hur man hittar tillbaka till sin djupa magmuskulatur och bäckenbotten efter förlossning för att komma igång med sin träning igen. Går fint att ta med din bebis, eller unna dig lite egentid.

12:15 – 13:15 Lunch i restaurang Latitud 58°

13:45 – 14:45 Promenad – Naturen har en stärkande effekt och tillsammans tar vi oss ut på en promenad i den härliga omgivningen. Denna klass riktar sig till hela familjen.

15:00 – 15:45 Föreläsning – Ta hand om dig själv – En föreläsning med tips om hur man skapar sitt bästa jag som förälder. Johanna Denna föreläsning ger dig tid att stanna upp och reflektera över din egen situation vad gäller din hälsa och ditt välmående. En ny tid med småbarn gör att fokus ändras och ibland kan vi känna oss vilsna och glömma bort oss själva. Vi använder oss av modellen livshjulet, reflekterar över begreppet tid, målsättningar och nya vanor som förälder. Vi tittar på vad forskning säger gällande motion, hälsa och återhämtning kopplat till vårt välmående. Denna föreläsning ger deltagarna inspiration och tips på hur man som förälder kan få ännu mer energi och bli sitt bästa jag utan pekpinnar och måsten.

16:15 – 17:00 Mamma-och-jag-yoga – Yoga och mys för dig och din bebis. Enkla yogarörelser som hjälper en stel och trött mammakropp att slappna av och även din bebis att finna ro. Vänder sig till mamma och bebis upp till 1 år.

18:00 Middag

 

Söndag 2 februari

07:30 – 08:00 Andning & Mindfullness – Vi mår oftast som vi andas. Denna klass ger dig möjlighet att stanna upp och vara i nuet. Med vacker havsutsikt över en ny dag som gryr så gör vi övningar där vi reflekterar över vårt andetag och lär oss andas djupare och på så sätt syresätta kroppen på ett bättre sätt. Vi lär oss också att koppla bort tankarna för en stund och börja lyssna inåt på oss själva och på andetaget. Denna klass handlar om att våga släppa taget och inte om prestation. Frukost

09:30 – 10:30 Boxpass – Ett pass där vi jobbar med vår koordination och kondition. Vi boxas med handskar och mitsar. Passet riktar sig till hela familjen men bebis får ligga i vagnen.

11:00 – 11:45 Outdoor training – Ett pass där vi tar med barnvagnen ut. Du väljer själv om det är egentid eller om hela din familj ska hänga på! Vi tränar både kondition och styrka där alla kan delta utifrån sin nivå.

12:00 – 14:00 Brunch i restaurang Latitud 58

13:00 – 15:00 SPA Horisont – inklusive BabySim – Exklusivt för bebisar (upp till 15 mån) och föräldrar. Vi avslutar med en lugn och mysig upplevelse – du, din bebis och kanske din partner/vän. Medan vinterdagen sakta övergår i eftermiddag så njuter vi en lyxig stund med vacker havsutsikt på SPA Horisont – exklusivt för er utan ordinarie hotellgäster. Här kan ni koppla av, ta ett fotbad, ligga på varma hällar, basta och mycket mer. Eller varför inte ett kallt utomhusbad eller krypa ner i bubbelpoolen? Under denna stund håller vi även ett 30 min. ledarlett BabySim-pass i Lagunens varma vatten.

Med reservation för eventuella  ändringar.

Havsbadsritual

9 dec - 16:30 - 17:30

Core

10 dec - 17:15 - 17:45

Vattengympa

10 dec - 18:00 - 18:45