Vårdagar på TanumStrand 9 - 13 maj

Kristihimmelfärdshelg vid strandkanten!

Vi välkomnar alla till en riktigt kul och mysig långhelg vid havet.
Följ med på Skattjakt och leta efter den försvunna skattkistan. Lek och plask i familjebadet Stora Blå och hopp och studs i ActionZone. Det finns också möjlighet att ta en sväng till Sportshopen där det är stor vårfest med bl a Samir & Viktor på scen. Missa inte detta – tre dagar med fullproppat program för hela familjen, och bara ett stenkast från TanumStrand.

För er som vill stanna och mysa vid strandkanten rekommenderar vi ett första utomhusdopp i havet. Bastun på bryggan är varm!

Family 1 natt Family 2 nätter

 

PRISER  FAMILY LÅNGHELG  9-13 maj
 • Familypaket, en natt fr 1.175 kr/vuxen
 • Familypaket en natt 395 kr/barn
 • Familypaket två nätter fr 2.345 kr/vuxen
 • Familypaket två nätter  790 kr/barn
Detta ingår i Family långhelg 9 – 13 maj
 • Havsnära hotellogi med frukost
 • Skaldjursbuffé för er som är här på fredag
 • Tvårätters middag övriga kvällar med barnmeny för de minsta
 • Fri entré till familjebadet ”Stora Blå”
 • Seaclubaktiviteter för barn och familj
 • Action Zone onsdag – lördag
 • Fritt tillträde till all träning
 • Möjlighet att vara med på Sportshopens vårfest – fri entré
Stora Blå

Till ”Stora Blå” välkomnar vi alla åldrar. Familjebadet ligger på hotellets bottenplan och här finns en 25 meters bassäng, rutschbana och bubbelpool. För de riktigt små finns även en liten pool med mycket grunt vatten. Plaska och lek hur mycket du vill, gratis entré för er som bokat detta paket.

Måndag – lördag kl 10 -20
Söndag  kl 10 -18

Parkour

Klättra, spring och hoppa från ett hinder till ett annat! Häng på och lär dig mer! Här kan du testa och kolla in de smartaste tricken tillsammans med The Federals, killar från Tanum som vet hur Parkour går till. På plats finns två tränare som är redo att göra allt för att du ska ha kul och lära dig mer!

Kolla in kalendern för tider!

ActionZone med 45 meter hinderbanor

Action Zone öppet
Ett eldorado för alla som gillar att röra på sig! I Skagerrak, TanumStrands eventhall, kommer det att finnas 45 meter uppblåsbar hinderbana för stora som små. Hoppborg för de minsta, Slack-line, pingisbord, fotbollspel, Indoboard, med mera. Här kör vi även Rundpingis- och Nattduellen – lekfulla tävlingar för hela familjen. Öppet från onsdag kväll – lördag.

Action Race
 Action Race, en fartfylld hinderbanetävling där alla blir vinnare – se kalendern för tider!

TanumStrands Skattjakt

Vi samlas vid receptionen för att tillsammans ge oss ut på en vild skattjakt med SeaClub. Det blir kluriga svängar, häftiga klippor och galna upptåg. Allt detta under jakten på den stora skatten. Kul utomhusaktivitet för alla barn och föräldrar! Tillsammans med SeaClub aktivitetsteam ger vi oss av på en spännande skattjakt!

Se kalendern för tider

Krabbmete

Att fiska krabbor är en riktig höjdare, och nu är säsongen här. Vi fiskar vid bryggkanten, där krabborna trivs bland tång och under stenar.

Se kalendern för

 

 

Fest på Sportshopen

Sportshopen i Grebbestad är vår närmsta granne. Den 9 – 13 maj firar Sportshopen in våren med stor fest, Samir & Viktor och massor av andra artister på scen! Tre dagar med fullproppat program för både stora och små.

Till Sportshopen är det gångavstånd från TanumStrand, så du kan  kombinera aktiviteter från oss båda.

Läs mer

På hotellet

Ni som bokar detta paket har fri entré till familjebadet och SeaClubaktiviteterna. På hotellet finns barnvänliga rum och utomhus en lekplats med populär hoppkudde och äventyrsgolf. Hotellet ligger vid sandstrand, klippor och brygga. Vill ni bada bastu på bryggan och ta ett riktigt havsdopp efteråt?  Boka i receptionen – vi har familjepris!

Utflykter på nära håll

Varför inte packa ryggsäcken för en utflykt? Klipporna vid havet bjuder på fantastisk utsikt året runt. Bara en liten biltur bort finns spännande platser att besöka. Endast 10 min med bil norrut ligger vackra Tjurpannan, ett storslaget naturreservat med fri horisont mot det öppna havet i väster. Vitlycke museum är ett perfekt utflyktsmål för alla åldrar, en tidsresa till Bronsålderns värld. Nordens Ark är en annorlunda djurpark väl värt ett besök och Havets hus i Lysekil visar den fantastiska världen under havsytan. Ta också en tur till pittoreska Fjällbacka och klättra upp på Vetteberget vid Kungsklyftan. Här spelade man in Ronja Rövardotter och utsikten är magisk – man ser hela skärgården!

Du kan också ringa eller maila oss

Tel: +46 525-190 00
Mail: bokning@tanumstrand.se

25 Apr

SPA Ritual

16:00 - 17:00
26 Apr

SPA Ritual

16:00 - 17:00
26 Apr

Vattengympa

17:30 - 18:15