Julafton vid havet 23 – 26/12

Jul, Jul, strålande Jul….⭐️
Boka årets Julpaket och upplev Bohuslän från sin allra mysigaste sida. Njut av skön avkoppling SPA Horisont, och kanske ett kallbad i havet följt av en värmande stund i havsbastun?
Slipp all julstress och låt oss ta hand om er på årets finaste högtid. Uppesittarkväll, julbord, tomte, och Kalle. Inget fattas för att göra julen till en minnesvärd upplevelse vid havet. Kanske lockar en lugn promenad i de vackra omgivningsarna innan ni bjuds till bords i matsalen.

 

Julmat i långa rader med fokus på närproducerade och lokala råvaror, och med smak av kärlek och hög kunskap. I restaurang Latitud 58° serveras på julafton ett traditionellt Bohuslänskt Julbord. Allt omsorgsfullt framtaget och kärleksfullt tillagat av råvaror från vårt skandinaviska vinterskafferi där färska skaldjur möter kryddiga dofter och söta smaker. Det blir underhållning för stora och små före, under och efter maten.

 

 

Julaftonspaket med övernattning
1-3 nätter 23-26/12

Torsdag 23/12 – Uppesittarkväll med Julbordsinspirerade tapas. Musik och underhållning i restaurangen

Fredag 24/12 – Julbord, musik och underhållning i restaurangen. Dans runt granen utomhus om vädret tillåter, Tomte med presenter till barnen. Kalle på storbildstv.

Lördag 25/12 – Udden öppen med Pizza. 3-rätters kalkonmiddag i restaurang Latitud

Söndag 26/12 – Brunch i restaurang Latitud. Udden öppen med Pizza.

Boka

 

 

Bastubad med havsdopp

Få upp ångan inför kvällen med en boost som du sent ska glömma. På träbryggan inte många steg från badstegen och det friska salta havet har vi byggt en mysig, rykande het liten bastu. Lagom till Advent och julbordstider står den klar att invigas av dig.  Välkommen in i värmen!

Bastubad 150 kr/pers
Morgonrock och tofflor finns att hämta i receptionen!
Torsdag-söndag från kl 15

Spa i juletider

För dig som stannar lite längre finns möjlighet att njuta av Spabehandlingar och avstressande relax i SPA Horisont. Om du stannar över natt, rekommenderar vi att du börjar din TanumStrandsmorgon med morgondopp innan frukost.

 

Skaldjursbuffé

10 dec - 18:00 - 21:00

Julbord

11 dec - 18:00 - 21:00

Skaldjursbuffé

17 dec - 18:00 - 21:00