bild som visar far och dotter framför julgranen

TanumStrand Jul Family

Tomtemys och dans runt granen 14 – 16 dec

I paketet TanumStrand Jul Family ingår hotellogi med frukost, hemlagat julbord och gotter, dans runt granen och sist men inte minst ett besök hos tanumstrandstomten för alla barn.

Den 14-16 december myser hela TanumStrand in julen med lekar, julpyssel, dans runt granen och hemlagad julmat och ett stort gottebord. I SeaClubhuset väntar tomten i verkstan och alla barn som skrivit önskelista kommer att få en julklapp. Tomten lovar att läsa önskelistan som barnen skickat in mycket noga, så spännande kommer det att bli!

Dessutom finns det chans till hopp och studs i ActionZone, att bada i poolen Stora Blå och mysa runt elden med SeaClubgänget. För de vuxna som vill unna sig en egen paus väntar SPA Horisont med varma pooler och sköna behandlingar.

 

PRISER
  • Julpaket en natt, med ankomst 14/12 eller 15/12, vuxen från 1.595 kr
  • Julpaket två nätter med ankomst 14/12, vuxen från 2.545 kr
  • Julpaket barn 425 kr/natt
Ingår i TanumStrand Jul  Family
  • Havsnära hotellogi med frukost
  • Hemlagat julbord och gotter
  • Lek och dans runt granen
  • Besök hos tomten och en egen julklapp till alla barn
  • Entré till ActionZone
  • Entré till familjebadet Stora Blå
Jul Family 1 natt Jul Family 2 nätter

 

Träffa tomtefar i Seaclubhuset

Skriv din önskelista och skicka in den till oss, så lovar tomtefar att läsa dina önskningar noga! Och när ni kommer på julfirande till oss är alla barn välkomna till SeaClubhuset för att träffa tomten i verkstan och få en hemlig julklapp. Och vi lovar TanumStrandstomten är den snällaste i hela Bohuslän!

Önskelista mailas till tomten efter att ni bokat TanumStrand Jul Family
Från kl 13 lördag den 15 dec och framåt kan du träffa tomten i SeaClubhuset för att få en alldeles egen stund med tomtefar och en alldeles speciell liten julklapp.

Maila tomten
Hemlagat julbord

 

På julbordet serveras allt som hör julen till och längst fram till alla barn så finns köttbullar, prinskorv och andra favoriter förstås. Och för er som gillar sillar, havets delikatesser och julens traditionella så finns det att välja på. Efter maten bjuds det på både desserter och massor av julgodis, allt som hör helgen till.

 

Lek och plask i Stora Blå

Stora Blå öppet:
Måndag – lördag kl 10-20, söndag kl 10-18

Stora Blå är öppet varje dag, så bada så mycket ni vill!  Här finna rutscbana , bubbelbad och en stor bassäng,

 

ActionZone med 45 meter hinderbanor

Action Zone öppet
Ett eldorado för alla som gillar att röra på sig! I Skagerrak, TanumStrands eventhall, kommer det att finnas 45 meter uppblåsbar hinderbana för stora som små. Hoppborg för de minsta, Slack-line, pingisbord, fotbollspel, Indoboard, med mera. Här kör vi även Rundpingis- och Nattduellen – lekfulla tävlingar för hela familjen.
Fredag 15 dec kl 16 – 20
Lördag 16 dec kl 10 – 20

 

Dans runt granen

Lek och dans runt granen i ActionZone
Lördag kl 16 får hoppborgarna vila och vi samlas runt granen för en härlig och kul juldans tillsammans. Upp och hoppa alla stora och små  –  nu är det jul i vårt hus!

Lördag 16 dec kl 17

Julpyssel med SeaClub

Julpyssel
Julgranskarameller, tomtar, glitter och vackra små änglar i guld. Nu släpper vi loss skaparkrafter och fanatsi och gör julpyssel tillsammans med SeaClubs aktivitetsvärldar. Samling SeaClubhuset.
Lördag 15 dec kl 11

 

Filmtajm
På  fredag kväll blir det filmtajm efter julmaten.
Fredag kl 20 – 21:30

Du kan också ringa eller maila oss

Tel: +46 525-190 00
Mail: bokning@tanumstrand.se

17 Okt

Motionssim

07:00 - 09:00
17 Okt

Bastubad och havsdopp

13:00 - 19:00
18 Okt

Motionssim

07:00 - 09:00