it´s friday spapaket

It´s Friday, fredag - lördag

Lägg arbetsveckan bakom dig och välkomna helgen med ett festligt spabesök och en skaldjursafton. Du som bokar It´s Friday SPApaket checkar in på fredag eftermiddag och startar kvällen med ett glas bubbel i magiska pooler på Spa Horisont!

Skaldjursbuffén som serveras i Restaurang Latitud 58° från kl 18 är en riktigt festlig västkustupplevelse, här hittar du kräftor, räkor, musslor, krabbor och mycket annat gott. Med Skagerrak som närmsta granne har vi tillgång till färskaste råvaror från våra nordliga breddgrader.
Efter en skön nattsömn på hotellet och avnjuter du en generös frukost  till havsutsikt.

It´s Friday kan bokas med ankomst fredagar:
23 aug – 20 dec2019
OBS! 23 nov  – 20 dec serveras trerätters middag och ej skaldjur.

Önskar du alternativ spatid? Kontakta bokningen för förslag:  bokning@tanumstrand.se

PRISER
  • It´s Friday en natt från 1.760 kr per person

Priset är baserat på det ankomstdatum och den rumstyp du väljer. Enkelrumstillägg tillkommer. 

Detta ingår i It´Friday

Ankomst fredag

  • Bubbel och mys på Spa Horisont fredag  (spatid meddelas i bokningsbekräftelse)
  • Skaldjursbuffé från kl 18 (trerättersmiddag från 23 nov)
  • Övernattning i dubbelrum
  • Stor frukostbuffé
  • Fri entré till träning och bad.
  • Lån av handduk, badrock och tofflor ingår.

Boka It´s Friday

Boka online eller kontakta TanumStrand:
Tel: +46 525-190 00
Mail: bokning@tanumstrand.se

SPA Horisont

Vi lovar – du som bokar It´s Friday SPApaket kommer att få en härlig start på helgen, avkopplande, inspirerande och festligt på samma gång. Ta med dina kollegor eller din bästa vän och njut av varma hällar och  magisk solnedgång från de ljumma poolerna. På buffébordet på Spa, lyxar vi dessutom till det lite extra med Afterwork – godis – det är du värd!
Vill du unna dig en egen stund med djupgående massage eller behandling för total avkoppling så boka till något från vår SPAmeny.

Är du nyfiken på ostron?

Utvalda fredagar finns kännare från Ostronakademin på plats i restaurangen och håller en liten ostronskola. Ostronen som serveras är handplockade från ostronbankarna utanför Grebbestad och du köper själv så många ostron du vill. Här har du chans att både lära dig att öppna och provsmaka denna salta, läckra delikatess och ställa frågor om ”Ostrea Edulis”. Naturligtvis får du också med dig de bästa tipsen på dryck till. Håll utkik i kalendern efter fredagar med ostronskola.

Du som bokat It´s Friday kan fritt delta i ostronskolan, ostron köper du till på plats!

Lobbybar & Livemusik

Lobbybaren erbjuder behaglig avkoppling efter en god måltid i restaurangen. Här kan du avsluta kvällen med något gott att dricka. Utvalda kvällar kan du också runda av kvällen till sköna lugna toner och livemusik, nytt och gammalt i en härlig mix. Håll utkik i kalendern efter underhållning.

Avsluta kvällen i lobbybaren!

Skärgården väntar

Utanför fönstret bjuds en hänförande natur med hav och skärgård. Njut av havsutsikten från SPA och Restaurang Latitud 58° eller ge dig ut på en vandring längs havet. Stigar finns både norr och söderut från hotellet och vill du uppleva naturreservatet Tjurpannan i Grebbestad eller Vetteberget i Fjällbacka så ligger det bara 15 minuter bilresa bort.

Utflykter på nära håll

Ta en promenad och njut av den härliga havsluften och vackra utsikten över havet. Strandpromenaden är förtjusande och Grebbestads genuina fiskehamn ligger endast 20 min bort. Vi rekommenderar även en liten biltur till Läckbergs Fjällbacka eller en utflykt norrut till naturreservatet Tjurpannan, som bjuder på en hänförande utsikt året runt. På Vitlycke museum, 10 min från TanumStrand kan ni se de omtalade hällristningarna, en historisk upplevelse i världsklass. Vintertid är Vitlycke stängt, men det går bra att själv vandra runt och titta på de spännande hällristningarna.

 

Mer att göra på TanumStrand

I Tanumstrands kalender kan du läsa om träning och aktuella aktiviteter som du kan delta i när du besöker oss. Det finns också två gym på TanumStrand, hinderbana utomhus och en badanläggning, Stora Blå som du har fri entré till under hela din vistelse. Vill du låna stavar för Nordic Walking finns det att tillgå i receptionen. Cyklar, äventyrsgolf, småbåtar mm finns för uthyrning under säsong.

 

Du kan också ringa eller maila oss för bokning och frågor

Tel: +46 525-190 00
Mail: bokning@tanumstrand.se

Vattengympa

17 okt - 17:30 - 18:15

Vattengympa

17 okt - 18:15 - 19:00

Yogafusion TanumStrand 18-20 okt

18 okt - 08:00 - 17:00