Barn utklädda till spöken under Höstlovet och Halloween på TanumStrand i Grebbestad

Höstlov & Halloween 1-7 November

Höstlov & Halloween – Förskräckligt roligt!

På hösten firar vi både Norskt höstlov v.40, Svenskt höstlov v.44 och såklart även Halloween. Årets fartfyllda, roliga höstlovsprogram innehåller en massa roliga aktiviteter, utvalda dagar, för stora som små. Vi har ofta hög efterfrågan på just loven och vi rekommenderar därför att du bokar i god tid. 

TanumStrand är ett familjevänligt hotell där både menyer och hotellrum passar alla olika åldrar. Ni bor mitt i den fantastiska bohuslänska skärgården på västkusten och har tillgång till aktiviteter, träning och familjebadet Stora Blå. Fri entré till Familjebadet ingår  för alla som bor på hotellet.

Och vill mamma eller pappa ha en egen stund för träning, SPA eller behandling så finns alla möjligheter. På SPA Horisont är det 16 årsgräns och här kan trötta föräldrar koppla av för en stunds relax eller få en massagebehandling.

Boka hotellrum med middag Boka stuga med självhushåll

Program Seaclub Halloween

Onsdag 3/11

14.00 Halloweenpyssel
16.00 Spökhistorier,

Torsdag 4/11

11.00 Läskiga skattjakteni,
14.00 Halloweenpyssel,
16.00 Mörka rummet – en labyrint där man får känna på läskiga saker under vägen.
20.00 Spökvandring på Udden

Fredag 5/11

11.00 Läskiga skattjakten,
13.00 Pumpakarvning,
16.00 Spökhistorier,

Lördag 6/11

11.00 Läskiga skattjakten,
14.00 Halloweenpyssel,
16.00 Mörka rummet – en labyrint där man får känna på läskiga saker under vägen.
20.00 Spökvandring på Udden

Stora Blå

Till ”Stora Blå” välkomnar vi alla åldrar. Familjebadet ligger på hotellets bottenplan och här finns en 25 meters bassäng, rutschbana och bubbelpool. För de riktigt små finns även en liten pool med mycket grunt vatten. Plaska och lek hur mycket du vill.

Minigolf

På TanumStrand finns minigolfbanor, en lekfull sysselsättning som passar alla åldrar från tidig vår till sen höst. Utmana släkt, vänner och kollegor på en runda och fira vinnaren med en glass i solen. Klubbor att spela med och score cards finns i receptionen.

Må bäste minigolfare vinna!

Utflykter

Varför inte packa ryggsäcken för en utflykt? Klipporna vid havet bjuder på fantastisk utsikt året runt. Bara en liten biltur bort finns spännande platser att besöka. Endast 10 min med bilen norrut ligger vackra Tjurpannan, ett storslaget naturreservat med fri horisont mot det öppna havet i väster. Nordens Ark är en annorlunda djurpark väl värt ett besök och Havets hus i Lysekil visar den fantastiska världen under havsytan. Ta också en tur till pittoreska Fjällbacka och klättra upp på Vetteberget vid Kungsklyftan. Här spelade man in Ronja Rövardotter och utsikten är magisk – man ser hela skärgården!

Skaldjursbuffé

10 dec - 18:00 - 21:00

Julbord

11 dec - 18:00 - 21:00

Skaldjursbuffé

17 dec - 18:00 - 21:00

Skelettet Ben Rangel hälsar välkomna till pumpakarvning för helafamiljen under Halloween på hotellet TanumStrand Liten kille fiskar på bryggan under sitt höstlov Välkomna på Halloweenfirande på hotell under sportlovet v.44 i Västsverige Resa med familjen Barn utklädda till spöken under Höstlovet och Halloween på TanumStrand i Grebbestad Familj leker tillsammans i äventyrsbadet Stora Blå på TanumStrand