Äventyrsvecka för alla höstlediga familjer

Äventyrsdagar utomhus i bergen och vid havet. Utmaningar där inget är omöjligt. Passar alla åldrar och tänkbara familjer. Ett kul sätt att upptäcka den bohuslänska skärgården. Skattjakt i bergen och upptäcktsfärd längs strandkanten, det kommer att bli kul träningspass och kluriga quiz. En perfekt vecka för den aktiva familjen.

Höstloverbjudandet gäller vecka 40 (hela norska höstlovet) och inkluderar 2 eller fler hotellövernattningar, frukost varje morgon och middag på ankomstdagen.

PRISER
  • Gäller hela vecka 40, norska höstlovet

Pris söndag – onsdag:  Vuxen från 795 kr/natt • Barn 295/natt
Pris torsdag – söndag:  Vuxen från 895 kr/natt • Barn 295/natt

Paketpriset gäller för boende minst 2 nätter

Detta ingår i äventyrsvecka

  • Havsnära hotellogi med frukost
  • Tvårätters middag alternativt middagsbuffé på ankomstdagen (kökets val)
  • Entré till familjebadet ”Stora & Lilla Blå”
  • Träning för barn och familj
  • Äventyr med SeaClub hela veckan
  • För den som bokar fredag – lördag:  extra mycket kul på programmet
Høstferie 2 nätter Høstferie 3 nätter
ActionZone med 45 meter hinderbanor

Ett eldorado för alla som gillar att röra på sig! I Skagerrak, TanumStrands eventhall, kommer det att finnas 45 meter uppblåsbar hinderbana för stora som små. Hoppborg för de minsta, Slack-line, pingisbord, airtrack med mera.

 

Stora & Lilla Blå

Familjebadet ligger på hotellets bottenplan och här finns en 25 meters bassäng, rutschkana och bubbelpool. För de riktigt små finns även en liten pool med mycket grunt vatten. Plaska och lek hur mycket du vill, gratis entré för er som bokat detta paket.

Måndag – Lördag kl 10:00 – 20:00
Söndag kl 10:00 – 18:00
Utflykter på nära håll

Bara en liten biltur bort finns spännande platser att besöka. Endast 10 min med bil norrut ligger vackra Tjurpannan, ett storslaget naturreservat med fri horisont mot det öppna havet i väster. Nordens Ark är en annorlunda djurpark väl värt ett besök och Havets hus i Lysekil visar den fantastiska världen under havsytan. Ta också en tur till pittoreska Fjällbacka och klättra upp på Vetteberget vid Kungsklyftan. Här spelade man in Ronja Rövardotter och utsikten är magisk – man ser hela skärgården! Håll också utkik efter höstlovsprogram på Vitlycke Museum, hällristningar i världsklass. Också naturreservatet Veddö är väl värt ett besök.

På hotellet

Stort familjebad ”Stora Blå” med 25-metersbassäng, rutschbanor och bubbelpool. Ni som bor på hotellet har fri entré. ActionZone är öppet tis – lör med hoppborgar, pingis, slackline mm. På hotellet finns också lekrum för barnen och utomhus en lekplats med populär hoppkudde. Vid hotellet finns sandstrand, klippor och brygga. Det går fint att hyra/låna utrustning för äventyrsgolf, tennis, volleyboll, cyklar, motorbåt mm.

Du kan också ringa eller maila oss

Tel: +46 525-190 00
Mail: bokning@tanumstrand.se

Action Zone [SeaClub]

16 jul - 12:00 - 21:00

AfterBeach – Örjan

16 jul - 16:00 - 19:00

Kvällsyoga

16 jul - 19:00 - 20:00