Glada priser på lyxig skärgårdshelg

Bjud in våren och gör något extra roligt i mars!

Happy Weekend är en helg vid havet som piggar upp och ger inspiration!
Du startar med läckra, salta pinfärska skaldjur på fredag. Efter frukosten på lördag finns gott om tid för egna aktiviteter på TanumStrand eller i närheten. Du fortsätter din västkustupplevelse på lördag kväll med en trerätters meny. Vill du endast boka Happy Weekend med en övernattning väljer du incheck fredag eller lördag eftermiddag.

Happy Weeekend är ett kampanjerbjudande med goda menyer och sköna stunder vid havet.

Två övernattningar från endast 1.995 kr/pers
En övernattning från endast 1.195 kr/pers

Erbjudandet gäller de flesta helger i mars. På TanumStrand finns möjlighet till Yoga, löpträning, sillprovning och gourmetmiddag – välj den helg som gör dig HAPPY!

 

PRISER

  • Happy Weekend två nätter från 1.995 kr per person
  • Happy Weekend en natt från 1.195 kr per person

Kampanjpris helger i mars:  3-5/3, 9-11/3, 16-18/3 och 23-25/3.
Enkelrumstillägg tillkommer. SPAentré 295 kr

Ingår i Happy Weekend

• Skaldjursbuffé på fredag
• Trerätters middag på lördag
• Havsnära hotellogi med frukost

Boka 2 nätter Boka en natt
Boka till ett SPAbesök

Vill du boka till ett avkopplande spabesök eller en behandling på Spa Horisont? Det finns spatider för att njuta på egen hand på fredag eftermiddag, på lördag eller på söndag. Om du vill säkra din plats, så förboka din tid innan ankomst via länk nedan. Spabehandling bokar du enklast via hemsidan. Välj din favoritbehandling från spamenyn och den tid som passar dig.

SPAentré 295 kr/pers. Meddela bokningen om du vill boka till  SPA eller behandlingar. bokning@tanumstrand.se

 

Sillprovning med Peter Harryson 17 mars

Peter är synonym med sill efter att ha jobbat med Klädesholmens Sill och varit ordförande i silljuryn ”Årets Sill” i flera år. Han äter sill flera gånger i veckan, klara inläggningar är en favorit, och tycker att denna fantastiska matfisk förtjänar större uppmärksamhet. Vi är därför väldigt stolta över att han vill göra denna sillprovning med oss här på TanumStrand; eller sillaprôve, som han själv säger.

Du som besöker oss den 17 mars kan boka till sillprovning med Peter Harryson. Pris 250 kr
Meddela bokningen om du vill boka till sillprovning:   bokning@tanumstrand.se

Mannerström gästkock 24 mars

Lördag den 24 mars har vi den äran att få presentera en specialmeny komponerad av Leif Mannerström. Mannerström, som bland annat, är känd från Kockarnas Kamp, dryga tio år i Guide Michelin och ett antal TV-program bjuder på en härlig femrätters meny. Leif finns på plats hos oss som gästar restaurang Latitud 58° denna kväll.

Du som besöker oss den 24 mars kan boka till Leif Mannerströms lyxiga meny. Tilläggspris 500 kr
Meddela bokningen om du vill boka till denna meny: bokning@tanumstrand.se

Vill du träna löpteknik?  Besök oss den 24-25 mars!

Du som bokar Happy Weekend 24-25 mars har chans att delta i Runners Weekends program. Det kommer att bli tre 60-minuters-pass under lördagen i löpteknik, intervallträning och pass i styrka/rörlighet och ett pass med distanslöpning på söndag förmiddag. Thriatleten Annika Rehn kommer att coacha dig genom denna weekend, ett perfekt tillfälle att slipa formen inför vårens lopp. Det kostar inget extra att vara med på Runners Weekend, boka bara in dig på passen innan ankomst!

Läs mer om Runners Weekend

Meddela bokningen om du vill delta på Runners Weekend:  bokning@tanumstrand.se

 

Utflykter på nära håll

Ta en promenad och njut av den härliga havsluften och vackra utsikten över havet. Strandpromenaden är förtjusande och Grebbestads genuina fiskehamn ligger endast 20 min bort. Klipporna vid havet bjuder på fantastisk utsikt året runt. Bara en liten biltur bort finns spännande platser att besöka. Endast 10 min med bilen norrut ligger vackra Tjurpannan, ett storslaget naturreservat med fri horisont mot det öppna havet i väster. Besök gärna Tanum hällristningar , en av Bohusläns stoltheter.  Några kilometer söder om TanumStrand hittar ni Läckbergs Fjällbacka och varje lördag kl 14 har ni möjlighet att följa med på ”Mordvandring” i författarens fotspår (Förbokas på telefon 0730 206278).
Nordens Ark är en annorlunda djurpark väl värt ett besök och Havets hus i Lysekil visar den fantastiska världen under havsytan.

Se vår kalender för aktiviteter som du kan boka till!

Du kan också ringa eller maila oss

Tel: +46 525-190 00
Mail: bokning@tanumstrand.se

22 Mar

SPA Ritual

16:00 - 17:00
22 Mar

Vattengympa

17:30 - 18:15
22 Mar

Vattengympa

18:15 - 19:00