Glada priser på lyxig skärgårdshelg

Happy Weekend, en inspirerande skärgårdshelg till kampanjpris. Du startar med läckra, salta pinfärska skaldjur på fredag. Efter frukosten på lördag finns gott om tid för egna aktiviteter på TanumStrand eller i närheten. Du fortsätter din västkustupplevelse på lördag kväll med en trerätters meny. Vill du endast boka Happy Weekend med en övernattning väljer du ankomst fredag eller lördag eftermiddag.

Happy Weeekend är ett kampanjerbjudande med goda menyer och inspirerande upplevelser  – allt finns vid strandkanten.

Två övernattningar från endast 2.295 kr/pers
En övernattning från endast 1.295 kr/pers

Erbjudandet gäller 28 – 30 sept, och alla helger i oktober.
Antal platser är begränsat – så först till kvarn. 
På TanumStrand finns möjlighet till Yoga, träning, bastubad och havsdopp, SPAbehandlingar, kräftkok på bryggan, hummerfiske, ostronskola och mycket annat. Läs mer om upplevelser nedan och välj din favorithelg!

 

KAMPANJPRIS

  • Happy Weekend två nätter från 2.295 kr/pers (Ord.pris 2.595 kr/pers)
  • Happy Weekend en natt från 1.295 kr per person (Ord.pris 1.495 kr/pers)

Erbjudandet gäller 28 – 30 sept och alla helger i oktober. Priset är baserat på det ankomstdatum och den rumstyp du väljer. Enkelrumstillägg tillkommer.

Ingår i Happy Weekend

• Skaldjursbuffé på fredag
• Trerätters middag på lördag
• Havsnära hotellogi med frukost

Boka 2 nätter Boka 1 natt
Boka till ett SPAbesök

Vill du boka till ett avkopplande spabesök eller en behandling på SPA Horisont?
SPAentré 345 kr/pers. Meddela bokningen om du vill boka till  SPA eller behandlingar. bokning@tanumstrand.se

Ostron & Champagne

Lär dig öppna ostron som ett proffs och passa på att provsmaka denna salta delikatess. Välkommen till sjöboden vid strandkanten!

Lördag kl 15 – 17:30 (från 6 oktober)
Fredag 27 september  kl 18 – Ostronskola i Restaurang Latitud 58° med Bröderna Klemming

Hummerfiske

En av höstens stora höjdpunkter – den 28 september firar vi hummerpremiär i restaurangen och varje lördag från den 29 september finns möjlighet att följa med på hummerfiske från TanumStrands brygga. Meddela bokningen om du vill boka hummerfiske. bokning@tanumstrand.se

Bastu på bryggan och ett dopp i friska havet

Bastun på bryggan är varm fram till kl 19 både fredag och lördag – så passa på att ta ett svalkande dopp i det salta friska havet innan middagen. Fritt för dig som besöker SPA Horisont och 100/pers för dig som bara vill bada bastu. Badrock och tofflor finns i receptionen.

Träning och Yogapass

Helgen den 28 – 30 september kan du fritt delta i mängder av  Yoga och träningspass – en riktig wellbeing-weekend. Varje lördag och söndag har du möjligheter att börja dagen med ett mjukt Yogapass till havsutsikt.

Kräftkok på bryggan

Upplev ett äkta kräftkok på bryggan, se hur nyfångade havskräftor blir till salta delikatesser i en rykande het gryta. På plats finns expertis som ger de bästa tipsen om dillen, saltet, hemligheterna och koktiden. Självklart avslutar vi med smakprovning runt grytan

Lördagar kl 15 – 17:30 – vi ses vid Udden!
Nykokta kräftor och ett glas bubbel – köp biljett i sjöboden vid bryggan 195 kr

Utflykter på nära håll

Ta en promenad och njut av den härliga havsluften och vackra utsikten över havet. Strandpromenaden är förtjusande och Grebbestads genuina fiskehamn ligger endast 20 min bort. Klipporna vid havet bjuder på fantastisk utsikt året runt. Bara en liten biltur bort finns spännande platser att besöka. Endast 10 min med bilen norrut ligger vackra Tjurpannan, ett storslaget naturreservat med fri horisont mot det öppna havet i väster. Besök gärna Tanum hällristningar , en av Bohusläns stoltheter.  Några kilometer söder om TanumStrand hittar ni Läckbergs Fjällbacka, väl värt ett besök. Nordens Ark är en annorlunda djurpark väl värt ett besök och Havets hus i Lysekil visar den fantastiska världen under havsytan.

Se vår kalender för aktiviteter som du kan boka till!

Du kan också ringa eller maila oss

Tel: +46 525-190 00
Mail: bokning@tanumstrand.se

25 Sep

Bastubad och havsdopp

13:00 - 19:00
25 Sep

Yoga grundläggande

17:15 - 18:45
25 Sep

YinYoga

19:00 - 20:30