Grebbestadpaket

Grebbestadpaket lördag - söndag

Du checkar in på lördag eftermiddag och börjar din vistelse på bryggan utomhus vid strandkanten. Du som bokat Grebbestadpaket får du vara med om ett äkta kräftkok på bohuslänskt vis, och har du köpt till en biljett i sjöboden kan du smaka nykokt kräfta och bubbel därtill. På bryggan kan du också bada bastu och ta ett dopp i det friska salta havet. Kvällen firar vi med festlig trerättersmeny i restaurang Latitud 58°, och om du vill, en avkopplande stund i LoungeClub innan natten tar vid. Avslutningsvis njuter du av frukost till havsutsikt innan hemfärd på söndag.

Grebbestadpaket kan bokas med ankomst lördagar 24 aug – 21 dec
samt mellandagarna  28, 29 och 30 dec.

PRISER
  • Grebbestadpaket pris från 1.525 kr per person

Priset är baserat på det ankomstdatum och den rumstyp du väljer. Enkelrumstillägg tillkommer.

Detta ingår i Grebbestadpaket lör – sön

Ankomst lördag

  • Trerätters middag lördag kväll
  • Övernattning i dubbelrum
  • Frukostbuffé söndag
  • LoungeClub i lobbybaren lördag kväll
  • Entré till familjebadet Stora Blå, gym och träning

Kräftkok & bubbel på bryggan (195 kr) och entré till bastun på bryggan köper du till på plats. Vill du vara säker på att få plats på SPA? Boka din plats innan ankomst (345 kr/pers)
Läs mer och boka dagspa

Boka lör- sön Boka mellandagar

Boka online eller kontakta TanumStrand:
Tel: +46 525-190 00
Mail: bokning@tanumstrand.se

Kräftkok på bryggan

Upplev ett äkta kräftkok på bryggan, se hur nyfångade havskräftor blir till salta delikatesser i en rykande het gryta. På plats finns expertis som ger de bästa tipsen om dillen, saltet, hemligheterna och koktiden. Självklart avslutar vi med smakprovning runt grytan

Lördagar från kl 15 – vi ses vid Udden!
Nykokta kräftor och ett glas bubbel – köp biljett i sjöboden vid bryggan 195 kr

 

Bastubad på bryggan

Få upp ångan inför kvällen med en boost som du sent ska glömma! I den mysiga lilla bastun på bryggan höjer vi temperaturen till max. Bastun ligger bara några meter från badstegen och efteråt frestar vi med ett dopp i havet. Välkommen in i värmen!

Lördagar kl 10-19 och söndagar kl 10-18, vi ses vid Udden! Bastubad ingår för dig som kombinerar med spaentré – övriga 100 kr/pers. Morgonrock och tofflor finns att hämta i receptionen!

Lobbybar & Livemusik

Lobbybaren erbjuder behaglig avkoppling efter en god måltid i restaurangen. Här kan du avsluta kvällen med något gott att dricka. Utvalda kvällar kan du också runda av kvällen till sköna lugna toner och livemusik, nytt och gammalt i en härlig mix. Håll utkik i kalendern efter underhållning.

Du som bokat Grebbestadspaket kan avsluta kvällen till skön musikunderhållning i lobbybaren från kl 21.30

Boka till ett SPAbesök

Vill du boka till ett avkopplande spabesök eller en behandling på Spa Horisont? Det finns spatider för att njuta på egen hand på lördag eller söndag. Om du vill säkra din plats, så förboka din tid innan ankomst via länk nedan. Spabehandling bokar du enklast via hemsidan. Välj din favoritbehandling från spamenyn och den tid som passar dig.

Spaentré 345kr/pers. Läs mer och boka spaentre
Spabehandling.
Läs mer och boka behandling

Utflykter på nära håll

Ta en promenad och njut av den härliga havsluften och vackra utsikten över havet. Strandpromenaden är förtjusande och Grebbestads genuina fiskehamn ligger endast 20 min bort. Vi rekommenderar även en liten biltur till Läckbergs Fjällbacka eller en utflykt norrut till naturreservatet Tjurpannan, som bjuder på en hänförande utsikt året runt. På Vitlycke museum, 10 min från TanumStrand kan ni se de omtalade hällristningarna, en historisk upplevelse i världsklass. Vintertid är Vitlycke stängt, men det går bra att själv vandra runt och titta på de spännande hällristningarna.

 

Mer att göra på TanumStrand

I Tanumstrands kalender kan du läsa om träning och aktuella aktiviteter som du kan delta i när du besöker oss. Det finns också två gym på TanumStrand, hinderbana utomhus och en badanläggning, Stora Blå som du har fri entré till under hela din vistelse. Vill du låna stavar för Nordic Walking finns det att tillgå  i receptionen. Cyklar, äventyrsgolf, småbåtar  mm finns för uthyrning under säsong.

 

Du kan alltid ringa eller maila oss för bokning och frågor

Tel: +46 525-190 00
Mail: bokning@tanumstrand.se

Vattengympa

17 okt - 17:30 - 18:15

Vattengympa

17 okt - 18:15 - 19:00

Yogafusion TanumStrand 18-20 okt

18 okt - 08:00 - 17:00