Leif Mannerström gästar TanumStrand 24 mars

Lördag den 24 mars har vi den äran att få presentera en specialmeny komponerad av Leif Mannerström. Mannerström, som bland annat, är känd från Kockarnas Kamp, dryga tio år i Guide Michelin och ett antal TV-program bjuder på en härlig femrätters meny. Leif finns på plats hos oss som gästar restaurang Latitud 58° denna kväll.

I helgpaketet ingår havsnära hotellogi med frukost och femrättersmeny a´la Mannerström, en kulinarisk upplevelse utöver det vanliga.

Gourmetpaket med Mannerström kan bokas 24 – 25 mars

PRISER
  • Gourmetpaket, från 1.895 kr

Enkelrumstillägg tillkommer. Fri entré till Stora Blå (badanläggning), gym och träning. Vill du vara säker på att få plats på SPA? Boka din plats innan ankomst (295 kr/pers)
Läs mer och boka dagspa

Ingår i Gourmetpaket med Mannerström
  • Havsnära hotellogi
  • Femrätters meny a´la Mannerström kl 18
  • Frukostbuffé
BOka paket

 

Mannerströms lyxiga femrättersmeny

• Mannerströms berömda skaldjurssoppa
• Halstrad havskräfta med Pepparrots Beurre blanc
• Fjärsing med blåmusslor och smörkokt purjolök
• Oxfilé Rossini med anklever och tryffel
• Vaniljglass med maräng & chokladsås

 

Leif Mannerström

Leif Mannerström har under åren hunnit driva ett antal krogar. Mest känd är han kanske från åren på Sjömagasinet i Göteborg. Leif  har också drivit Golfrestaurangen i Hovås, Johanna i Göteborg, Aquarella på Kanarieöarna, Belle Avenue i Göteborg, Mannerström & Jansson och Steak. Till och med oktober 2017 drev han tillsammans med bröderna Christer och Ulf Johansson Restaurang Kometen vid Vasagatan i Göteborg.

Leif Mannerström är, förutom en känd TV-personlighet, en kock av yttersta klass. Genom åren har han förärats ett antal kulinariska titlar, såsom Kungsfenan 2002, Kockarnas Kock 1993, 2003 samt 2007. Mellan åren 1999 till 2010 hade han också en stjärna i Guide Michelin.

 

Kräftkok på bryggan

Upplev ett äkta kräftkok på bryggan, se hur nyfångade havskräftor blir till salta delikatesser i en rykande het gryta. På plats finns expertis som ger de bästa tipsen om dillen, saltet, hemligheterna och koktiden. Självklart avslutar vi med smakprovning runt grytan

Lördagar från kl 16 – vi ses vid Udden!
Nykokta kräftor och ett glas bubbel – köp biljett i sjöboden vid bryggan 195 kr

Koppla av i SPA Horisont

Ge tid till varandra eller unna dig en egen stund med total avkoppling. På SPA Horisont finns pooler, bastubad, ljusrum och relaxytor och liten trevlig buffé med frukt och te. Förboka den tid på dagen som passar dig bäst. För mer information kontakta bokning@tanumstrand.se

SPAentré Pris 295 kr/pers. Träningspass och gym är kostnadsfritt. Se SPAmeny för behandlingar

Utflykter på nära håll

Ta en promenad och njut av den härliga havsluften och vackra utsikten över havet. Strandpromenaden är förtjusande och Grebbestads genuina fiskehamn ligger endast 20 min bort. Vi rekommenderar även en liten biltur till Läckbergs Fjällbacka eller en utflykt norrut till naturreservatet Tjurpannan, som bjuder på en hänförande utsikt året runt. På Vitlycke museum, 10 min från TanumStrand kan ni se de omtalade hällristningarna, en historisk upplevelse i världsklass. Vintertid är Vitlycke stängt, men det går bra att själv vandra runt och titta på de spännande hällristningarna.

Mer att göra på TanumStrand

I Tanumstrands kalender kan du läsa om träning och aktuella aktiviteter som du kan delta i när du besöker oss. Det finns också två gym på TanumStrand, hinderbana utomhus och en badanläggning, Stora Blå som du har fri entré till under hela din vistelse. Vill du låna stavar för Nordic Walking finns det att tillgå i receptionen. Cyklar, äventyrsgolf, småbåtar mm finns för uthyrning under säsong.


Du kan också ringa eller maila oss

Tel: +46 525-190 00
Mail: bokning@tanumstrand.se

26 Feb

SPA Ritual

16:00 - 17:00
27 Feb

SPA Ritual

16:00 - 17:00
28 Feb

SPA Ritual

16:00 - 17:00