Christian Hellberg gästar TanumStrand 3 februari

Lördag den 3 februari gästas TanumStrand av Christian Hellberg. Det kommer att bjudas på en variationsrik meny på tre rätter, bestående av flera rätter i varje del av menyn. Ni som bokar detta paket har möjlighet att möta och sällskapa med kändiskocken och samtidigt ta del av  hans matlagningskonster – en helgjuten kväll utöver det vanliga!

Christian Hellberg är en känd TV-personlighet som funnits med i ett stort antal matlagningsprogram senaste åren. Christian kallas för ”Sillen” vilket går att härleda till hans uppväxt och år som köksmästare i Fjällbacka. Christian Hellberg har varit köksmästare flera år på Griffins’ Steakhouse Extraordinaire och restaurang Curman, Sturebadet i Stockholm.

I helgpaketet ingår havsnära hotellogi med frukost och trerätters middag de luxe, en inspirerande matupplevelse utöver det vanliga.

Gourmetpaket med Hellberg kan bokas 3 – 4 februari.

PRISER
  • Gourmetpaket, från 1.695 kr

Enkelrumstillägg tillkommer. Fri entré till Stora Blå (badanläggning), gym och träning. Vill du vara säker på att få plats på SPA? Boka din plats innan ankomst (295 kr/pers)
Läs mer och boka dagspa

Ingår i Gourmetpaket med Hellberg
  • Havsnära hotellogi
  • Trerätters de luxe kl 18
  • Frukostbuffé
BOka paket

 

Kräftkok på bryggan

Upplev ett äkta kräftkok på bryggan, se hur nyfångade havskräftor blir till salta delikatesser i en rykande het gryta. På plats finns expertis som ger de bästa tipsen om dillen, saltet, hemligheterna och koktiden. Självklart avslutar vi med smakprovning runt grytan

Lördagar från kl 16 – vi ses vid Udden!
Nykokta kräftor och ett glas bubbel – köp biljett i receptionen 195 kr

Koppla av i SPA Horisont

Ge tid till varandra eller unna dig en egen stund med total avkoppling. På SPA Horisont finns pooler, bastubad, ljusrum och relaxytor och liten trevlig buffé med frukt och te. Förboka den tid på dagen som passar dig bäst. För mer information kontakta bokning@tanumstrand.se

SPAentré Pris 295 kr/pers. Träningspass och gym är kostnadsfritt. Se SPAmeny för behandlingar

Utflykter på nära håll

Ta en promenad och njut av den härliga havsluften och vackra utsikten över havet. Strandpromenaden är förtjusande och Grebbestads genuina fiskehamn ligger endast 20 min bort. Vi rekommenderar även en liten biltur till Läckbergs Fjällbacka eller en utflykt norrut till naturreservatet Tjurpannan, som bjuder på en hänförande utsikt året runt. På Vitlycke museum, 10 min från TanumStrand kan ni se de omtalade hällristningarna, en historisk upplevelse i världsklass. Vintertid är Vitlycke stängt, men det går bra att själv vandra runt och titta på de spännande hällristningarna.

Mer att göra på TanumStrand

I Tanumstrands kalender kan du läsa om träning och aktuella aktiviteter som du kan delta i när du besöker oss. Det finns också två gym på TanumStrand, hinderbana utomhus och en badanläggning, Stora Blå som du har fri entré till under hela din vistelse. Vill du låna stavar för Nordic Walking finns det att tillgå i receptionen. Cyklar, äventyrsgolf, småbåtar mm finns för uthyrning under säsong.


Du kan också ringa eller maila oss

Tel: +46 525-190 00
Mail: bokning@tanumstrand.se

14 Dec

Bastubad med havsdopp

16:00 - 18:00
14 Dec
14 Dec

Lisa Ljungberg live

19:00 - 23:59