Golfspelare spelar golf på Västkusten i Bohuslän

Golfpaket

Spela golf i Bohuslän. På kort avstånd från TanumStrand finns flera spännande golfbanor med olika karaktär som till exempel Mjölkeröd, Fjällbacka, Dynekilen, Torreby, Holma och Strömstad. På TanumStrand kan du runda av golfdagen med en riktigt god middag och en avkopplande stund på SPA Horisont.

 

I Golfpaketet ingår:
  • Övernattning i hotellrum vid havet
  • Frukostbuffé
  • Kvällens 3-rätters menypaket i restaurang Latitud 58° (skaldjursbuffé ingår på fredagar) 
  • 1 x GreenFee per natt
  • Entré till badet Stora Blå (möjlighet att boka till entré till SPA Horisont
  • Entré till gymmet

Pris per person varierar baserat på veckodag, säsong, boendetyp, antal personer per rum och efterfrågan. I onlinebokningen kan du söka på datum och få upp tillgängliga rumstyper med exakta priser för varje alternativ. Vid bokning via mail eller telefon tillkommer en administrativ kostnad.

 

Boka

 

Köp till SPA entré med avslappning i SPA Horisont

På SPA Horisont är havet och skärgården alltid närvarande. Här njuter du av magisk utsikt över skärgården – heta bastubad, ljusrum, isbad och avkoppling i varma pooler.

Läs mer

 

Skaldjursbuffé på fredagskväll

En läcker skaldjursbuffé där havets alla salta läckerheter samsas med mustiga tillbehör på ett dignande buffébord. Vi dukar upp med kräftor, räkor, musslor, krabbor och mycket annat gott. Ingår för dig som bokat Golfpaketet med middag inkluderat på fredagen.

Läs mer

 

 

Restauranger

Runt omkring finns flera olika restauranger och caféer där du kan äta och fika både inomhus och utomhus.

Läs mer

 

Vad mer finns att uppleva  under din golfvistelse på TanumStrand?

Väl på plats finns ett smörgåsbord av olika sätt att uppleva vår vackra skärgård. Här har vi samlat våra allra bästa rekommendationer och tips på saker att göra under din vistelse. Det finns något för varje årstid!

Läs mer

 

 

Yoga & Meditationshelg med Yogaheart 26-27/3 2022

26 mar - 10:00 - 13:00

Gorilla Fight club (GFC1)

23 apr - 15:00 - 00:00

Träningsweekend: Taudien Training

14 maj - 09:00 - 14:00

Golfare spelar golf tillsammans på Västkusten nära Fjällbacka och Grebbestad under sin vistelse på spahotellet TanumStrand Golfspelare spelar golf på Västkusten i Bohuslän Företag golfar tillsammans på TanumStrand Fjällbacka Open på Fjällbacka Golfklubb på Västkusten