Golf i Bohuslän

Välkommen till Bohuslän, till det vackra landskapet, till det salta havet och den magiska utsikten. På kort avstånd från TanumStrand finns flera spännande golfbanor av olika karaktär, välj mellan park-, seaside- eller kuperade inlandsbanor. Du som bokar våra golfpaket kan välja mellan Mjölkeröd eller Fjällbacka i Tanum, Dynekilen, Torreby, Holma eller Strömstad golfbana. Hos oss kan du runda av golfdagen med en god middag och en avkopplande SPA-upplevelse .

Golfpaket kan bokas  1 mars – 19 juni & 9 aug – 31 okt, 2020

PRISER
  • Golfpaket en eller flera nätter
    Sön – tors från 1375/pers • Fre – lör från 1945/pers

Priset är baserat på ankomstdatum, antal dagar och den rumstyp du väljer. Enkelrumstillägg 300/pers.
SPAentré och tillval av upplevelser kan tillkomma.

Detta ingår i Golfpaket

Ankomst valfri dag – stanna en eller flera nätter

  • Trerätters middag (fredagar skaldjursbuffe) 
  • Havsnära hotellogi
  • Frukost
  • 1 greenfee
  • Entré till familjebadet Stora Blå, gym och träning.

Boka golfpaket

SPA Horisont öppet för dig

På SPA Horisont är havet alltid närvarande – här njuter du av magisk utsikt över skärgården – heta bastubad, ljusrum, isbad och avkoppling i varma pooler.

Boka gärna till SPA och behandling innan ankomst.
SPAentré Måndag – fredag 330/pers, Lördag – söndag 380/pers

Boka online eller kontakta SPA
spa@tanumstrand.se  Tel +46 525 19111

Boka SPAentré
Sjöboden är öppen på lördagar

Njut av nykokta kräftor och smaka vildfångade Ostrea Edulis från ostronbankarna utanför Grebbestad tillsammans med ett glas bubbel. Expertis finns på plats i sjöboden.

Sjöboden Udden, öppen lördagar kl 15:00 – 17:30
Kräftor& bubbel på bryggan195/person
Drop in! Betalas på plats
(ej öppet lörd15 aug)

Skaldjursbuffé på fredagskväll

En läcker skaldjursbuffé där havets alla frukter samsas med mustiga tillbehör på ett dignande buffébord. Vi dukar upp med kräftor, räkor, musslor, krabbor och mycket annat gott.

Skaldjursbuffé serveras fredagar från 18:00 i Restaurang Latitud 58°. Skaldjursbuffé ingår för dig som bokar Golfpaket med övernattning fredag – lördag.

(Fred14 aug serveras ingen skaldjursbuffé)

Lobbybar & Livemusik

Lobbybaren erbjuder behaglig avkoppling efter en god måltid i restaurangen. Här kan du avsluta kvällen med något gott att dricka. Utvalda kvällar kan du också runda av kvällen till sköna lugna toner och livemusik, nytt och gammalt i en härlig mix. Håll utkik i kalendern efter underhållning.

Avsluta kvällen i lobbybaren!

Utflykter på nära håll

Ta en promenad och njut av den härliga havsluften och vackra utsikten över havet. Strandpromenaden är förtjusande och Grebbestads genuina fiskehamn ligger endast 20 min bort. Vi rekommenderar även en liten biltur till Fjällbacka eller en utflykt norrut till naturreservatet Tjurpannan, som bjuder på en hänförande utsikt året runt. På Vitlycke museum, 10 min från TanumStrand kan du se de omtalade hällristningarna, en historisk upplevelse i världsklass. Vintertid är museet stängt, men det går bra att själv vandra runt och titta på hällristningarna.

 

Mer att göra på TanumStrand

I Tanumstrands kalender kan du läsa om aktuella aktiviteter som du kan delta i de dagar du besöker oss. Ostronskola, spännande föreläsningar, båtturer, vandringar och träning/yogapass. Det finns också två gym på TanumStrand och ett familjebad Stora Blå som du har fri entré till under hela din vistelse. Vill du låna stavar för Nordic Walking för vackra promenader från hotellet finns det att tillgå i receptionen. Cyklar, äventyrsgolf, småbåtar  mm finns för uthyrning under säsong.

 

Du kan alltid ringa eller maila oss för bokning och frågor

Tel: +46 525-190 00
Mail: bokning@tanumstrand.se

MorgonSPA

22 jan - 07:00 - 09:00

Havsbadsritual

22 jan - 16:00 - 17:00

Cirkelträning

22 jan - 17:30 - 18:30