Golfspelare spelar golf på Västkusten i Bohuslän

Golf i Bohuslän

Välkommen till Bohuslän, till det vackra landskapet, till det salta havet och den magiska utsikten. På kort avstånd från TanumStrand finns flera spännande golfbanor av olika karaktär. Mjölkeröd, Fjällbacka, Dynekilen, Torreby, Holma och Strömstad golfbana hittar du på nära avstånd från hotellet. På TanumStrand kan du runda av golfdagen med en riktigt god middag och en avkopplande relax på SPA Horisont.

Golfpaket är bokningsbart vår, sommar och höst. Stanna en eller flera nätter.

 

 

PRISER

Golfpaket, en övernattning
Sön – tors från 1495/pers • Fre – lör från 2065/pers

Priset är baserat på ankomstdatum, antal dagar och den rumstyp du väljer. Enkelrumstillägg 300/pers.
SPAentré och tillval av upplevelser kan tillkomma.

Detta ingår i Golfpaket

Ankomst valfri dag – stanna en eller flera nätter

  • 1x Greenfee
  • 3-rätters middag (fredagar skaldjursbuffé)
  • Havsnära hotellogi
  • Frukost
  • Entré till familjebadet Stora Blå, gym och träning.
Boka
SPA Horisont öppet för dig

På SPA Horisont är havet alltid närvarande – här njuter du av magisk utsikt över skärgården – heta bastubad, ljusrum, isbad och avkoppling i varma pooler.

Boka gärna till SPA och behandling innan ankomst.

Boka online eller kontakta SPA
spa@tanumstrand.se  Tel +46 525 19111

Boka SPAentré
Sjöboden är öppen på fredagar och lördagar

Njut av nykokta kräftor och smaka vildfångade Ostrea Edulis från ostronbankarna utanför Grebbestad tillsammans med ett glas bubbel. Expertis finns på plats i sjöboden.

Sjöboden Udden, öppen fredagar och lördagar kl 15:00 – 17:30
Kräftor& bubbel på bryggan195/person
Ostron & Champagne 195/person

Drop in! Betalas på plats
(ej öppet under högsommaren)

Skaldjursbuffé på fredagskväll

En läcker skaldjursbuffé där havets alla frukter samsas med mustiga tillbehör på ett dignande buffébord. Vi dukar upp med kräftor, räkor, musslor, krabbor och mycket annat gott.

Skaldjursbuffé serveras fredagar från 18:00 i Restaurang Latitud 58°. Skaldjursbuffé ingår för dig som bokar Golfpaket med övernattning fredag – lördag.

(Skaldjursbuffé serveras inte under högsommaren, t.o.m. 12 juni)

Utflykter på nära håll

Ta en promenad och njut av den härliga havsluften och vackra utsikten över havet. Strandpromenaden är förtjusande och Grebbestads genuina fiskehamn ligger endast 20 min bort. Vi rekommenderar även en liten biltur till Fjällbacka eller en utflykt norrut till naturreservatet Tjurpannan, som bjuder på en hänförande utsikt året runt. På Vitlycke museum, 10 min från TanumStrand kan du se de omtalade hällristningarna, en historisk upplevelse i världsklass.

Mer att göra på TanumStrand

I Tanumstrands kalender kan du läsa om aktuella aktiviteter som du kan delta i de dagar du besöker oss. Ostronskola, spännande föreläsningar, båtturer, vandringar och träning/yogapass. Det finns också gym på TanumStrand och ett familjebad Stora Blå som du har fri entré till under hela din vistelse. Vill du låna stavar för Nordic Walking för vackra promenader från hotellet finns det att tillgå i receptionen. Cyklar, äventyrsgolf, småbåtar  mm finns för uthyrning under säsong.

Raw Yoga Retreat – Med SUP-yoga, Aqua Yoga, YinYoga

29 jan - 08:00 - 15:00

Vinterpaddling med guide

30 jan - 10:00 - 14:00

Träningsweekend: ”Kom igång med TanumStrand”

26 feb - 15:00 - 13:00

Golfare spelar golf tillsammans på Västkusten nära Fjällbacka och Grebbestad under sin vistelse på spahotellet TanumStrand Golfspelare spelar golf på Västkusten i Bohuslän Företag golfar tillsammans på TanumStrand Fjällbacka Open på Fjällbacka Golfklubb på Västkusten