Fars Dag 2020

Fars Dag - Ge pappa en upplevelse!

En Bohuslänsk weekend med alla Pappor i fokus  

Det finns massor av kul äventyr att ge bort till världens bästa pappa på Fars Dag. Oavsett om han är far, farsan, päron, farfar, paps, papi, bonuspappa, morfar, Daddy Cool eller rätt och slätt Pappa med sort P – så tror vi att han mest av allt uppskattar tid tillsammans med dig. Här har vi sammanställt våra bästa presenttips att ge till honom på FarsDag som i år äger rum den 8 november.

Välkomna till en helg fylld med RIBB-turer, söndagsbrunch, skaldjursbuffé, ostronprovning, pizza, äventyrsgolf, kräftkok, SPA, hummerfiske, familjebad och givetvis god mat och dryck i restaurang Latitud 58°.

Välj själv om du vill boka paket med övernattning, eller om du vill komma och uppleva en specifik del av helgen.

Boka
Middag i Latitud 58°

Boka middag till någon av kvällarna och bjud pappa på god mat och en mysig kväll vid havet.

Boka bord
Kräftkok och ostronprovning

Prova ett par rykande färska nykokta kräftor tillsammans med ostron här från Grebbestad med ett glas bubbel. En riktig västkustupplevelse. Kanske kan du få årets bästa tips på hur du kokar havskräftor. Resan börjar vid strandkanten!
Lördag (7/10) mellan kl. 15.00 – 17.00. Endast drop-in.

Pizzamys i Pizzeria Udden

”I det enkla bor det vackra”
Njut av en riktigt god pizza tillsammans i Pizzeria Udden i sjöboden ute på bryggan. Beställ och betala i vår app och ta med ut på klipporna om ni inte vill sitta inne i sjöboden och mysa.

Fredag 6 november 12.00-sent 
Lördag 7 november 12.00-sent 
Söndag 8 november 12.00-16.00

Endast drop-in.

Söndagsbrunch

Vår populära söndagsbrunch är tillbaka på tillfälligt besök på FarsDag. Passa på att njuta av läckra godsaker och sitt kvar lääänge och bara mys.
Serveras mellan 11.00 – 15.00 i Latitud 58° söndag 8/10. Förbokning rekommenderas.

Boka brunch
Skaldjursbuffé

På fredagskvällen (6/10) välkomnar vi er till vår bohuslänska skaldjursbuffé med havets alla läckerheter. Pris 645kr/person och ni som har middag till fredagskvällen i ert boendepaket har det inkluderat i priset. Serveras 18.00 – 21.00, och därefter är baren öppen till sent.
Förbokning rekommenderas varmt.

Boka skaldjursbuffé
RIBB-tur i Grebbestad Skärgård

Åk med Joakim ut på en fartfylld RIBB-tur i Grebbestads skärgård! Ett äventyr som är lika uppskattat oavsett om du åkt mycket innan eller inte alls.

Hummerfiske med M/S Mira

På lördagen (7/10) kan ni följa med vår hummerfiskare Ingemar Grankvist från Fjällbacka ut med hans fiskebåt M/S Mira och uppleva äkta bohuslänskt hummerfiske. Du kan också boka komplett Hummerfiskepaket med boende och middag inkluderat.

Läs mer om hummerfiske Boka hummerfiskepaketet
SPA Horisont

FarsDags-erbjudande: 30 min massage 550kr – först till kvarn!
SPA Horisont är öppet alla dagar 10.00 – 14.00 och 15.00 – 19.00.
Förbokning rekommenderas. 16-årsgräns.

Läs mer
Familjebadet

I Familjebadet är barn i alla åldrar välkomna – och det är ett toppensätt att fira pappa med lek och bad. Öppet alla dagar.

Läs mer

 

En helg vid havet

Ta en promenad och njut av den härliga havsluften och vackra utsikten över havet. Strandpromenaden är förtjusande och Grebbestads genuina fiskehamn ligger endast 20 min bort. Klipporna vid havet bjuder på fantastisk utsikt året runt. Bara en liten biltur bort finns spännande platser att besöka. Endast 10 min med bilen norrut ligger vackra Tjurpannan, ett storslaget naturreservat med fri horisont mot det öppna havet i väster. Besök gärna Vitlycke museum mitt i världsarvet Tanum hällristningar, en av Bohusläns stoltheter. (Museet har vinterstängt men hällristningarna kan beskådas året runt) Några kilometer söder om TanumStrand hittar ni Läckbergs Fjällbacka.

 

Skaldjursbuffé

10 dec - 18:00 - 21:00

Julbord

11 dec - 18:00 - 21:00

Skaldjursbuffé

17 dec - 18:00 - 21:00