Sensommarens bästa erbjudande

Rum & frukost från endast 495:-

Njut av sommarens sista dagar i Bohuslän –  passa på att boka en skärgårdsvistelse till bästa pris. I erbjudandet ingår havsnära logi på hotellet och en härlig frukost till havsutsikt.

Restaurangen serverar frukost, lunch och à la Carte och väljer du att besöka TanumStrand på helgen så kan du smaka nykokta kräftor på bryggan. SPA Horisont har öppet dagligen och för den modige väntar bastubad och ett dopp i det uppfriskande havet.

Erbjudandet startar 30/8 och kan bokas till och med 30 september.

PRISER
  • Rum & frukost
    Sön – tors fr 495/pers ord.pris 750/pers •  Fre – lör fr 895/pers ord.pris 1000/pers

    Priset är baserat på det ankomstdatum och den rumstyp du väljer. Enkelrumstillägg 300 kr/pers.

Ingår i Deal TanumStrand
  • Havsnära hotellogi och frukost

Möjlighet att boka till måltider, SPAentré och behandlingar mm.

 

Boka
SPA Horisont öppet för dig

På SPA Horisont är havet alltid närvarande – här njuter du av magisk utsikt över skärgården – heta bastubad, ljusrum, isbad och avkoppling i varma pooler.

Boka gärna till SPA och behandling innan ankomst.

Boka online eller kontakta SPA
spa@tanumstrand.se  Tel +46 525 19111Boka spaentré

 

Boka bord i restaurang Latitud 58°

Handplockade ostron från Grebbestads ostronbankar, kräftor, krabbor, musslor och räkor är en del av matupplevelsen. På fredagar väntar bohuslänska skaldjur på menyn och andra dagar väljer du ur vår goda à la carte-meny. Vårt skandinaviska kök erbjuder måltider skapade från grunden och det finns alltid kött, fisk och vegetariska rätter på vår meny.  Låt våra kockar bjuda på en alldeles särskild smakupplevelse!

Boka bord
En helg vid havet

Ta en promenad och njut av den härliga havsluften och vackra utsikten över havet. Strandpromenaden är förtjusande och Grebbestads genuina fiskehamn ligger endast 20 min bort. Klipporna vid havet bjuder på fantastisk utsikt året runt. Bara en liten biltur bort finns spännande platser att besöka. Endast 10 min med bilen norrut ligger vackra Tjurpannan, ett storslaget naturreservat med fri horisont mot det öppna havet i väster. Besök gärna Tanums hällristningar, nu på vintern är museet stängt men det går fint att promenera runt bland hällristningarna på egen hand, en av Bohusläns stoltheter. Några kilometer söder om TanumStrand hittar ni vackra Fjällbacka, väl värt ett besök.
Se vår kalender för övriga aktiviteter!

Du kan också ringa eller maila oss

Tel: +46 525-190 00
Mail: bokning@tanumstrand.se

Vattengymnastik tisdagar

29 sep - 18:00 - 18:45

Vattengymnastik tisdagar

29 sep - 19:00 - 19:45

Skaldjursbuffé

2 okt - 18:00 - 21:00