Boostcamp TanumStrand 29 sept - 1 oktober

BoostCamp TanumStrand, ett kul och saltstänkt träningsevent vid havet.

Karl Dyall, Maria Stjernqvist, Lotta Rahm och Jonna Martinsson med flera duktiga instruktörer välkomnar dig (tillbaka) till TanumStrand BoostCamp efter tidigare succéer.

Vi bjuder på ett riktigt kul, svettigt och innehållsrikt träningsevent med massor av roliga och varierande pass för alla nivåer. Cirkelträning med partypuls, stationsträning i olika former, inne och ute, löpteknik, pröva TRX, bål och rörlighet, Yoga, och mycket mer.
Varva träning, föredrag, inspiration, frisk luft, god mat och härlig gemenskap. Unna dig aktiv avkoppling när den är som bäst – socialt och nyttigt – oavsett om du är vältränad eller önskar komma i bättre form, reser själv eller tillsammans.
Detaljerat program presenteras under sommaren 2017. Du kan boka paket för hela eventet. – BoostCamp fredag – söndag (två övernattningar), BoostCamp lördag – söndag (en övernattning) eller dagsbiljett för 1 eller 2 dagar. Pris på dagsbiljetter släpps inom kort!

PRIS FÖR HELA BOOST CAMP 29 sept – 1 okt
 • Boostcamp 29 sept – 1 okt  från 3.195 kr/person med boende i stuga
 • BoostCamp 29 sept – 1 okt från 3.595 kr/person med boende på hotell
Detta ingår i Boostcamp  29 sept – 1 okt
 • Alla pass och aktiviteter, 29, 30 sept och 1 okt
 • 2 nätter, del i dubbelrum på hotell eller stuga
 • 2 hotellfrukost och 2 luncher
 • 2 förfriskningar
 • Trerätters middag fredag och lördag
 • Entré till Stora Blå, familjebad

 

 

PRIS FÖR 30 sept – 1 okt
 • BoostCamp 30 sept – 1 okt från 2.495 kr/person med boende på hotell
Detta ingår i Boostcamp  30 sept – 1 okt
 • Alla pass och aktiviteter 30 sept och 1 okt
 • 1 natt, del i dubbelrum på hotell
 • 1 hotellfrukost och 2 luncher
 • 2 förfriskningar
 • Trerätters middag lördag
 • Entré till Stora Blå, familjebad
Karl Dyall

Karl Dyall är kanske mest känd som musikalartist, dansare och underhållare, senast med den hyllade showen ”Från Sammy with Love”. Karl är även en av grundarna till träningscentret CrossFit Solid i Stockholm och en erkänd träningsprofil. Han kom på första plats i CrossFit i sin klass i Europamästerskapet 2012 och gav ut en bok 2015 på samma tema Fitnessrevolution: funktionell träning för hela kroppen.

Träna med Karl Dyall på BoostCamp!

Jonna Martinsson

Jonna Martinsson jobbar som hälsostrateg och hälsoinspiratör i Be Wikked, sitt egna företag, både mot företag och med coaching mot privatpersoner. Jonna är en genuin och erkänt duktig inspiratör, energi- och glädjespridare. Hon brinner för att skapa kontakt, leda och utveckla människor och vet att alla människor har potential att komma i form och lyckas med sina ambitioner.

Hon har högskoleutbildning inom hälsopedagogik och har lång erfarenhet inom träning och hälsa. Bl a som platschef på ett friskvårdsföretag och har lett alltifrån Body Pump, Aerobic till utomhusträning.

Träna med Jonna på BoostCamp!

Lotta Rahm

Utbildad Hälsoutvecklare/Kvalitetssamordnare, Lic. Träningsinstruktör, Korrektiv/Funktionell tränare, Mental coach, Löpledare och arbetar med verksamhetsutveckling och ledarskap sedan många år. Lotta har många års erfarenhet av träning i olika former med fokus på gruppträning. När Lotta utbildar, föreläser och coachar är det med energi och glädje och att alla kan samt att möjligheterna är många.

Workshop med Lotta på BoostCamp!

Maria Stjernqvist

Maria Stjernqvist är Leg sjuksköterska, Personlig tränare, Mental coach och Livsstilscoach och uppskattad instruktör i de flesta gruppträningsformerna. Med lång erfarenhet i bagaget driver Maria idag sitt eget konsultbolag och brinner för att utbilda och inspirera människor till att nå sina mål. När Maria instruerar är det bara att ”åka med”. Med sin karisma och energi kan hon få vem som helst att göra vad som helst. Alla kan vara med och alla har roligt!

Träna med Maria på BoostCamp!

Evenemangskalender

ActionZone
Skagerrak
Utanför Skagerrak