Boostcamp TanumStrand 26 - 28 jan

BoostCamp TanumStrand, ett kul och saltstänkt träningsevent vid havet.

På plats väntar ett taggat gäng från Scandinavian Top Team (Oslo) bestående av Peter Cederholm, Kathrine Sogge och Alexander Hallafors. Flera duktiga instruktörer välkomnar dig (tillbaka) till TanumStrand BoostCamp efter tidigare succéer.

Vi bjuder på ett riktigt kul, svettigt och innehållsrikt träningsevent med massor av roliga och varierande pass för alla nivåer. Cirkelträning med partypuls, stationsträning i olika former inne och ute, löpteknik, intervall, crossfit, bål och rörlighet och mycket mer. Detaljerat program presenteras inom kort!

Varva träning, föredrag, inspiration, frisk luft, god mat och härlig gemenskap. Unna dig aktiv avkoppling när den är som bäst – socialt och nyttigt – oavsett om du är vältränad eller önskar komma i bättre form, reser själv eller tillsammans.
Du kan boka paket för hela eventet. – BoostCamp fredag – söndag (två övernattningar), BoostCamp lördag – söndag (en övernattning) eller dagsbiljett för 1 eller 2 dagar.

 

Låt dina vänner veta att du ska på BoostCamp TanumStrand!

facebookevent  Bildalbum 1
Bildalbum 2

Fire & Ice – Glöd och träningsupplevelser i havsnära vinterlandskap
BoostCamp i januari öppnar möjligheter att verkligen förverkliga nyårslöften eller ge det nya året en inspirerande start. Vi varvar  aktiviteter inne och ute, kyla och värme, nytta med nöje, och erfarna med mindre erfarna.
Tillsammans skapar vi glödande energi och magiska träningsupplevelser under bar vinterhimmel. Både i dagsljus och i skenet av värmande eld. Uteträning vid klipporna på vackra ”Tjurpannan” blir också en stark naturupplevelse.
 Utöver riktigt goda måltider bjuds det på ångande mingel vid klipporna och chans att bada sibirisk Banya – tältbastu med  kittlande dopp i det friska salta havet (för den som törs).

PRIS FÖR HELA BOOST CAMP
 • Boostcamp 26 jan – 28 jan från 3.795 kr/person med boende i hotell
Detta ingår i Boostcamp  26 jan – 28 jan
 • Alla pass och aktiviteter 26, 27 jan och 28 jan
 • 2 nätter, del i dubbelrum på hotell
 • 2 hotellfrukost och 2 luncher
 • 2 förfriskningar
 • Trerätters middag fredag och lördag
 • Entré till Stora Blå, badanläggning

 

Boka 26 – 28 jan

 

PRIS FÖR HELA BOOST CAMP en övernattning
 • Boostcamp 27 jan – 28 jan från 2.695 kr/person med boende i hotell
Detta ingår i Boostcamp  27 jan – 28 jan
 • Alla pass och aktiviteter 27 jan och 28 jan
 • 1 natt, del i dubbelrum på hotell
 • 1 hotellfrukost och 2 luncher
 • 2 förfriskningar
 • Trerätters middag lördag
 • Entré till Stora Blå, badanläggning

 

Boka 27-28 jan
Kathrine Sogge

Kathrine Sogge från Scandinavian Top Team (Oslo) har med flera års erfarenhet som personlig tränare, en hel del träningskunskap och träningsglädje att bjuda på. Hos Scandinavian Top Team agerar hon både tränare och GX koordinator, och som en superpositiv människa ser hon till att sprida mycket glädje runt sig var hon än går!

 

Träna med Kathrine på BoostCamp!

Peter Cederholm

Peter har lång erfarenhet som Performance Coach/PT och har varit i branschen i över 25 år. Med bakgrund som professionell MMA-utövare har motivationen för topp-prestation alltid legat där och idag driver han Scandinavian Top Team (Oslo). Han har arbetat med utövare från NHL-ishockey, PGA-golf, WSL-surfing, Boxning och Sveriges kampsportsförbund under många år.

Peter är en väl ansedd föreläsare inom både mental och fysisk träning och anlitas ofta som tränare i hela Skandinavien. Vi ser fram emot att få ta del av hans kunskaper!

Träna med Peter på BoostCamp!

Alexander Hallafors

Alexander Hallafors från Scandinavian Top Team (Oslo), är en välutbildad Performance Coach/PT med lång erfarenhet som dagligen arbetar med elitidrottare. Han har en bakgrund som fotbollspelare på hög nivå och är också van att arbeta mot topp-prestation. Alex har arbetat med en rad professionella idrottare på landslagsnivå inom fotboll, ishockey, alpint, volleyboll, MMA och boxning i både Sverige Norge och Danmark.

Vidare är Alex en aktiv kampsportsutövare och en populär föreläsare inom prestationsträning. Ja, listan kan göras lång och vi är riktigt taggade på ett BoostCamp med Alex!

Träna med Alex på BoostCamp!

Jonna Martinsson

Jonna Martinsson jobbar som hälsostrateg och hälsoinspiratör i Be Wikked, sitt egna företag, både mot företag och med coaching mot privatpersoner. Jonna är en genuin och erkänt duktig inspiratör, energi- och glädjespridare. Hon brinner för att skapa kontakt, leda och utveckla människor och vet att alla människor har potential att komma i form och lyckas med sina ambitioner.

Hon har högskoleutbildning inom hälsopedagogik och har lång erfarenhet inom träning och hälsa. Bl a som platschef på ett friskvårdsföretag och har lett alltifrån Body Pump, Aerobic till utomhusträning.

Träna med Jonna på BoostCamp!

Anna Rosander

Anna ät utbildad hälsopromotör, personlig tränare, Nia och Somaticsinstruktör.  Hon har arbetat med både gruppträning och individuell träning i flera år och har arbetat med Nia träning under en lång tid. Anna leder klasser med mycket hjärta, både med puls och kärlek. Hon bjuder in till träning där du får ta plats i din kropp och röra dig till musik. Vi ser fram emot svettiga och härligt glada pass med Anna!

Träna med Anna på BoostCamp!

Maria Stjernqvist

Maria Stjernqvist är Leg sjuksköterska, Personlig tränare, Mental coach och Livsstilscoach och uppskattad instruktör i de flesta gruppträningsformerna. Med lång erfarenhet i bagaget driver Maria idag sitt eget konsultbolag och brinner för att utbilda och inspirera människor till att nå sina mål. När Maria instruerar är det bara att ”åka med”. Med sin karisma och energi kan hon få vem som helst att göra vad som helst. Alla kan vara med och alla har roligt!

Träna med Maria på BoostCamp!

Lotta Rahm

Utbildad Hälsoutvecklare/Kvalitetssamordnare, Lic. Träningsinstruktör, Korrektiv/Funktionell tränare, Mental coach, Löpledare och arbetar med verksamhetsutveckling och ledarskap sedan många år. Lotta har många års erfarenhet av träning i olika former med fokus på gruppträning. När Lotta utbildar, föreläser och coachar är det med energi och glädje och att alla kan samt att möjligheterna är många. Hennes workshops har varit väldigt uppskattade på tidigare BoostCamp, ny kunskap väntar!

Träna med Lotta på BoostCamp!

Program BoostCamp TanumStrand 26 – 28 jan 2018
FREDAG  26 januari

Incheckning före eller efter öppningspass.
18.00-19.15 Välkomna! ”Thank God it´s Friday!”
Kul gruppträningsnostalgi och svettig partypuls med mycket musik, i Skagerrak.
Medel/Hög med Maria Stjernqvist + instruktörer som sidekicks

ca 20.00 3-rätters middag
Skaldjur mot tillägg (295kr)

 

LÖRDAG  27 januari

07.15-08.00 Somatics.
Mjuka, långsamma rörelser som förbättrar kroppsmedvetenhet och hjälper till att frigöra spänningar och stelhet, i Skagerrak. Låg med Anna Rosander.

FRUKOST

09.00-10.00 Wikked WorkOut – a touch of Africa!
Pass med fokus på glädje! Vi jobbar med vår kondition och styrka växelvis, tillsammans och på olika stationer två och två, i Skagerrak. Medel/Hög med Jonna Martinsson.

10.15-11.10 Functional Moves
Funktionella rörelser som vi använder i vardagen men med en liten twist. Utmana dig själv med din egen kroppsvikt för att få en riktigt bra träning som du verkligen har nytta av. Här kör vi ett högt tempo och gillar du att träna rumpa och lår, då har du kommit rätt, i Skagerrak. Medel/Hög med Kathrine Sogge, Scandinavian Top Team.

Eller

Löpteknik – Alla kan springa!
Finslipa och utveckla löptekniken för såväl nybörjare som erfarna, utomhus.
Medel med Lotta Rahm.

Eller

TRX Suspension/Rip Trainer Circuit
Har du någon gång undrat över den svart och gula utrustningen i gymmet?
De är en del av TRX konceptet och är otroligt kul att träna med. Här kör vi genom hela kroppen i ett högt tempo med funktionella övningar. Alla övningar går att anpassa till varje individ, vilket betyder att du är välkommen oavsett vilken form du är i, i Skagerrak. Medel/Hög med Alexander Hallafors & Peter Cederholm, Scandinavian Top Team.

Förfriskningar

11.30-12.40 Föreläsning: Prestera i vardagen
Hur medvetna är vi i vardagen? Hur kommunicerar vi med omvärlden? Hur uppfattas vi av andra? Vilka val tar du varje dag och varför? Prestation är ofta förknippat med stress och ångest. Men med små medel och kunskap så kan vi prestera bättre utan det som känns jobbigt och negativt. Följ med Scandinavian Top Team på en liten föreläsning om mental träning som kan hjälpa dig på vägen. Låg, med Peter Cederholm, Scandinavian Top.

11.30-12.15
Cirkelbox – Högpuls, musik och luftboxning i Storö. Hög med Maria Stjernqvist.

Eller

NIA – Glädjefylld och kroppsmedveten rörelseform inspirerad av dans, kampsport och Feldenkrais-metodik. En resa mellan steg och fria rörelser, i Kattegatt. Låg/Medel med Anna Rosander.

LUNCH

13.45-15.00 Träningsjakten – Lekfullt och annorlunda
Utepass i informella lag. Samla Checkpoints med smartphone och lös (tränings-)uppgiften.
Laginsats efter ambition, utomhus. Låg/Medel/Hög med alla instruktörer.

Förfriskningar

15.15-16.15
STEP UP
Gammal hederligt konditions- & koordinationspass till musik, i Storö. Medel/Hög med Maria Stjernqvist.

Eller

What about MMA?
Följ med in i kampsportens värld och känn på hur det är att träna som en professionell MMA fighter. Här ska vi testa på slag, sparkar lite brottning och olika kul moment som ingår i en MMA fighters vardag. Denna träningsformen blir bara mer och mer populär och tilltalar de flesta. Detta är en klass som passar alla och du kommer att kunna reglera tempot själv efter egen förmåga, i Skagerrak. Medel/Hög med Alexander Hallafors & Peter Cederholm, Scandinavian Top Team.

Eller

Föredrag: Hur kan jag genom enkla och roliga val bli mer hälsosam i min vardag?
Låg, med Jonna Martinsson, Hälsostrateg.

16.30-17.45
BoostCamp Fire & Ice
Ett eldigt utepass under krispig och klar vinterhimmel.
Teamträning till eldsken & musik, utomhus. Med alla instruktörer.

17.45-19.00
Eld-mingel med värmande förfriskningar

Sibirisk Banya & frivilligt Vinterbad

ca 19.30 Middagsbuffé

 

SÖNDAG  28 januari

07.15-08.00
GRID – effektivt sätt att rulla igång dagen och mjuka upp stela muskler! I Skagerrak.
Låg, med Jonna Martinsson

Eller

Frukostföredrag: Små saker som gör stor skillnad.
Om motivation, beteende, planering och handling. Med Maria Stjernqvist.

FRUKOST

09.00-11.00 Uteträning – BootCamp vid havet
Saltstänkt utflykt o uteträning vid Veddö Naturreservat. Träna och njut av vintervackra Bohuslän. Samåkning.
Låg/Medel med Maria och Jonna, m fl.

Eller

09.00-09.55 TRX Suspension/Rip Trainer Circuit
Har du någon gång undrat över den svart och gula utrustningen i gymmet? De är en del av TRX konceptet och är otroligt kul att träna med. Här kör vi genom hela kroppen i ett högt tempo med funktionella övningar. Alla övningar går att anpassa till varje individ, vilket betyder att du är välkommen oavsett vilken form du är i, i Skagerrak. Medel/Hög med Alexander Hallafors & Peter Cederholm, Scandinavian Top Team.

10.10-11.05 Powerbands Total body workout
På detta passet tränar vi med gummiband och ser till att jobba med hela kroppen. Du får massor med bra tips på träning som du kan göra hemma eller på semestern. Klassen passar för alla och du har möjlighet att justera motståndet efter hur tufft du vill ha det, i Skagerrak/Kattegatt. Med Kathrine Sogge, Scandinavian Top Team.

11.20-12.15 Athlete Performance – Gemensam och kul avslutning.
Vi avslutar hela vistelsen med en bang! Här får ni möjlighet att prova på en rad övningar som vi använder mot våra elit idrottare. Vi tränar på koordination, reaktions träning, snabbhet och uthållighet. Träningen baseras på kroppsvikt och vi använder ingen utrustning. Det kan vara utmanande att behöva tänka och reagera på omgivningen när man tränar, det märker ni när ni kommer på denna klassen, i Skagerrak. Låg/medel med Peter, Alexander & Katrhine, Scandinavian Top Team.

Här finns möjlighet att gå på SPA

Med reservation för ändringar

24 Nov

Julmys & Ölprovning

16:00 - 18:00
24 Nov

Kräftkok på bryggan

16:00 - 18:00
24 Nov

Bastubad med havsdopp

16:00 - 19:00