Packat och klart

Kompletta hotellpaket

Att besöka TanumStrand är en möjlighet att uppleva Fjällbacka skärgård och det friska salta havet. För att du på ett smidigt sätt ska kunna ta del av det unika TanumStrand har att erbjuda, har vi tagit fram en mängd upplevelsepaket till förmånligt pris. I paketen ingår boende, måltider och aktiviteter.

Kampanjer

Passa på att boka våra mest prisvärda paket. Du hittar alltid bästa pris på TanumStrands egen hemsida.

ICA spapaket

HÖST DEAL

Food & Wine

Skaldjurssäsongen är här, välj ett hotellpaket med skaldjursupplevelse. Fiska hummer, lär dig öppna ostron eller bara njut av bohuslänska skaldjur på menyn.

Skaldjursweekend

Jul på TanumStrand

Spa & Wellness

Njut av nordiskt SPA på den svenska västkusten bada i pooler till magisk utsikt över skärgården. Bastu på bryggan med havsbad. SPApaket med middag och spa inkluderat.

Spa Bohuslän

SPA Vardagslyx

Family

Under lov och alla helger kan du boka familjepaket till riktigt bra pris. Familjevänligt hotell med rum som passar hela familjen och stor badanläggning för alla åldrar. Busiga, kuliga familjeaktiviteter och rolig träning.

Halloween Höstlov

Jul Family

Active

Året runt kan du boka en weekend som innehåller träning i olika former här på TanumStrand. Vi arrangerar många olika träningsevents och helger fyllda med både inomhus- och utomhusaktiviteter.

Yogafusion TanumStrand 18-20 okt

Mama Boost 1-2 feb