Packat och klart

Kompletta hotellpaket

Att besöka TanumStrand är en möjlighet att uppleva Fjällbacka skärgård och det friska salta havet. För att du på ett smidigt sätt ska kunna ta del av det unika TanumStrand har att erbjuda, har vi tagit fram en mängd upplevelsepaket till förmånligt pris. I paketen ingår boende, måltider och aktiviteter.

Kampanjer

Passa på att boka våra mest prisvärda paket. Du hittar alltid bästa pris på TanumStrands egen hemsida.

Julklappar

SPA Vardagslyx

Food & Wine

Med närhet till Bohusläns bästa fiskevatten kan vi erbjuda kulinariska upplevelser som du inte hittar någon annanstans. Upplev en skaldjurssafton, hummerfiske och lär dig att öppna och provsmaka ostron tillsammans med några av Sveriges främsta ostronkännare.

Jul på TanumStrand

Nyår på TanumStrand

Family

Under lov och alla helger kan du boka familjepaket till riktigt bra pris. Familjevänligt hotell med rum som passar hela familjen och stor badanläggning för alla åldrar. Busiga, kuliga familjeaktiviteter och rolig träning.

Jul Family

Stuga vid havet

Spa & Wellness

Njut av nordiskt SPA på den svenska västkusten bada i pooler och njut av magisk utsikt över skärgården. Vardagar till kampanjpris!

Nyår med bubbel & SPA

Relaxing Weekend

Active

Året runt kan du njuta av en aktiv vistelse här på TanumStrand. Vi arrangerar många olika träningsevents och helger fyllda med både inomhus- och utomhusaktiviteter. Storfavoriterna BoostCamp och YogaFusion återkommer två gånger om året.

Boostcamp TanumStrand 26 – 28 jan

Träningsweekend Taudien 14 – 15 april