Packat och klart

Kompletta hotellpaket

Att besöka TanumStrand är en möjlighet att uppleva Fjällbacka skärgård och det friska salta havet. För att du på ett smidigt sätt ska kunna ta del av det unika TanumStrand har att erbjuda, har vi tagit fram en mängd upplevelsepaket till förmånligt pris. I paketen ingår boende, måltider och aktiviteter.

Kampanjer

Passa på att boka våra mest prisvärda paket. Du hittar alltid bästa pris på TanumStrands egen hemsida.

Summerdeal

Augustispecial

Food & Wine

Med närhet till Bohusläns bästa fiskevatten kan vi erbjuda kulinariska upplevelser som du inte hittar någon annanstans. Upplev en skaldjursafton på lokala delikatesser på hösten, sommarens läckra bufféer, sillprovning med Peter Harryson och provsmaka ostron tillsammans med några av Sveriges främsta ostronkännare under skaldjurssäsong.

Skaldjursweekend

Grebbestadpaket

Family

Under lov och alla helger kan du boka familjepaket till riktigt bra pris. Familjevänligt hotell med rum som passar hela familjen och stor badanläggning för alla åldrar. Busiga, kuliga familjeaktiviteter och rolig träning.

Stuga i sommar

Sensommar Family

Spa & Wellness

Njut av nordiskt SPA på den svenska västkusten bada i pooler till magisk utsikt över skärgården. Bastu på bryggan med havsbad. SPApaket med middag och spa inkluderat.

Spa Bohuslän

SPA Vardagslyx

Active

Året runt kan du njuta av en aktiv vistelse här på TanumStrand. Vi arrangerar många olika träningsevents och helger fyllda med både inomhus- och utomhusaktiviteter. Storfavoriterna BoostCamp och YogaFusion återkommer två gånger om året.

Boostcamp TanumStrand 22-23 sept

Golfpaket