Packat och klart

Kompletta hotellpaket

Att besöka TanumStrand är en möjlighet att uppleva Fjällbacka skärgård och det friska salta havet. För att du på ett smidigt sätt ska kunna ta del av det unika TanumStrand har att erbjuda, har vi tagit fram en mängd upplevelsepaket till förmånligt pris. I paketen ingår boende, måltider och aktiviteter.

Kampanjer

Passa på och boka sommarens och vårens mest prisvärda paket. Under hela sommaren finns prisvärda familjepaket och vår frestar vi med vårkampanjer under alla helger.

Skärgårdsweekend – långhelg

Försommar Family

Sommar

Sommaren bjuder på AfterBeach och läckra menyer på bryggan varje dag. Härlig sommarstämning med strand och poolbad för både liten och stor. För barn och familj finns massor att välja på, Seaclub, familjetränig och eldorado av hopp och studs i Actionzone. Boka våra prisvärda paket!

Stuga i sommar

Sommar på hotell

Familj

Under sommarlov och alla helger kan du boka familjepaket till riktigt bra pris. Familjevänligt hotell med rum som passar hela familjen och stor badanläggning för alla åldrar. Busiga, kuliga familjeaktiviteter och rolig träning.

2-6 juni Family

Högsommar Family

Träning

Anmäl dig till ett träningsevent och träffa likasinnade! Året runt erbjuder vi ett flertal aktiva helgpaket där du har möjlighet att prova på nya träningsformer eller utveckla det du gillar mest. Paketen innehåller träningspass, workshops och föredrag med riktigt kända träningsprofiler.

Boostcamp TanumStrand 29 sept – 1 okt

Summer ThrowDown 16-18 juni

Spa & Wellness

Njut av nordiskt SPA på den svenska västkusten bada i pooler och njut av magisk utsikt över skärgården. Vardagar till kampanjpris! SommarSPA är något alldeles speciellt med njutbara stunder på solterassen.

SPA Vardagslyx

SPA Bohuslän

Bohuslän

Vid Skagerraks strandkant mittemellan Grebbestad och Fjällbacka ligger TanumStrand med Spahotell och restaurang. Här bjuder havet och skärgården möjligheter som du inte hittar någon annanstans. Boka paket och upplev västkusten!

Västkustpaket 2-4 juni

Skaldjursweekend

Outdoor

TanumStrand är en perfekt utgångspunkt för utomhusaktiviteter av olika slag. Vi samarbetar med sex olika golfklubbar, alla med banor av olika karaktär. Skärgården utanför TanumStrand är utsedd till en av världens vackraste och du som bokar kajakpaket har möjlighet att komma ut till havs och uppleva det unika landskapet från sittbrunnen.

Golfpaket

Swimruncamp 10 – 11juni