Packat och klart

Kompletta hotellpaket

Att besöka TanumStrand är en möjlighet att uppleva Fjällbacka skärgård och det friska salta havet. För att du på ett smidigt sätt ska kunna ta del av det unika TanumStrand har att erbjuda, har vi tagit fram en mängd upplevelsepaket till förmånligt pris. I paketen ingår boende, måltider och aktiviteter.

Kampanjer

Passa på att boka våra mest prisvärda paket. Du hittar alltid bästa pris på TanumStrands egen hemsida.

Försommar Family

Högsommar Family

Spa & Wellness

Njut av nordiskt SPA på den svenska västkusten bada i pooler till magisk utsikt över skärgården. Bastu på bryggan med havsbad. SPApaket med middag och spa inkluderat.

ICA spapaket

SPA Bohuslän

Food & Wine

På vintern smakar skaldjuren som bäst – lär dig att öppna ostron eller bara njut av bohuslänska skaldjur på menyn.I midvintertider serverar vi julinspirerad festmeny på fem rätter – kom och fira in julen med oss.

Skärgårdspaket

Sommarpaket

Family

Under lov och alla helger kan du boka familjepaket till riktigt bra pris. Familjevänligt hotell med rum som passar hela familjen och stor badanläggning för alla åldrar. Busiga, kuliga familjeaktiviteter och rolig träning.

Stuga i Bohuslän

Midsommarpaket

Active

Året runt kan du boka en weekend som innehåller träning i olika former. Vi arrangerar många olika träningsevents och helger fyllda med både inomhus- och utomhusaktiviteter.

Taudien träningsweekend 27-28 juni

Golfpaket