Vår hotelldirektör berättar

Sommarfeeling på TanumStrand 🍹

Trodde du att festen var över? Det är den inte, tvärt om!

Sparbanken Tanum var på besök hos oss i maj 2024 för att reka lite inför sommaren och fick en träff med vår hotelldirektör Marit Björnland.

 

”En strålande vacker vårdag träffade vi hotellets direktör, Marit Bjørnland, för att höra mer om deras satsning på beachclub, ett koncept som riktar sig lika mycket till lokalbor och delårsboende som till hotellgäster.

Hej Marit. Först vill vi tacka för att ni väljer Sparbanken Tanum och bidrar till vårt lokala ekonomiska kretslopp här i norra Bohuslän.

”Absolut. Att ha en lokal bank är viktigt för ett lokalt företag. Dessutom är det smidigt att känna personalen på banken och att de känner oss.”

Berätta mer om ert nya beachclub-koncept!

”Vi har inspirerats av en klassisk beachclub på Marbella. Det ska vara en plats där man kan dricka drinkar, bada i poolen eller havet, äta god mat och umgås med vänner i solen eller under ett parasoll. Det kommer att bli en härlig atmosfär med både chill och party, DJ och livemusik! Just nu håller vi på med renovering och utbyggnad av utedelen av DockSide som kommer att inredas med massor av snygga och sköna möbler från Grebbestad Sommarmöbler. Med vår nyrenoverade inglasade uteservering kan vi dessutom välja om vi vill ha tak eller inte, så det kommer att bli skönt häng här oavsett vilket väder sommaren bjuder på.”

När öppnar ni?

”På midsommardagen, den 22 juni, har vi premiärparty med liveshow från FEEL FANTASTIC CONCEPT. Till detta säljer vi biljetter som inkluderar mat och underhållning. Sedan har vi öppet varje dag hela sommaren från kl 12.00 med bar, musik och skönt häng. Alla är välkomna!”

Vilken är TanumStrands främsta styrka?

”Läget! Detta är tveklöst världens vackraste skärgård och TanumStrand har ett helt unikt läge. En annan styrka är att TanumStrand är ett ställe för alla, inte bara för våra hotellgäster. Dagspa & nattspa på SPA Horisont, våra restauranger och vårt familjebad Stora Blå är alla uppskattade av lokalbor.”

Läs mer om midsommarpremiären här