FANTASTISKA NYHETER

ÄNTLIGEN!
GLADA NYHETER FRÅN OSS PÅ TANUMSTRAND.

Nyheter sprider sig snabbt, och några av er har säkert redan hört det, men nu kan vi äntligen släppa ett startdatum för vår RENOVERING!

9 januari 2023 startar vi vår hotellrumsrenovering med efterlängtat lyft för våra hotellrum.

70 rum kommer bli renoverade och bli moderna och luftiga med inspiration av Bohuslänsk natur och med känslan av att himlen möter havet i en rofylld miljö.

 

Under detta år 2022 har vi renoverat endel av våra stugor och vi fortsätter resan under 2023 så att alla våra 99 stugor kommer gå i samma tema. Stugorna kommer både att vara självhushållstugor och hotellstugor, vilket kommer innebära att valet av stuga avgör om det är inkluderat sänglinne, handdukar, frukost och familjebad.

Vi har också glädjen att berätta att hela vår reception och lobbyområde kommer att utökas och renoveras. Förutom att vi får mer plats, kommer vi kunna erbjuda en välkomnande och härlig lobbymiljö med bar för dryck, bistromat, och umgänge på ett helt annat sätt än vad vi kunnat erbjuda tidigare. Detta kommer påbörjas inom kort efter att vi startat hotellrummen.

Allt kommer att stå klart till påsk 2023.

Hela vår anläggning kommer att vara öppen under hela perioden, då vi gör stora anpassningar så att allt ska fungera precis som vanligt.

Mer info kommer löpande.

VÄLKOMMEN TILL ETT NYTT HÄRLIGT 2023.