FANTASTISKA NYHETER

ÄNTLIGEN!

Nyheter sprider sig snabbt, och några av er har säkert redan hört det, men nu kan vi äntligen berätta om vår RENOVERING!

 

Senaste nytt 24 maj kl 12.00

 

Havsbastun

Kommer att renoveras och utökas därför blir den helt avstängd från 1 juni till 16 juni. 

Efter den 16 juni kommer den kunna ha en dubbelt så stor kapacitet än vad den har idag.

 

Hamningången är nu stängd för renovering från 17 maj.

  • Ingång till reception, SPA Horisont, Stora Blå, Restaurang Latitud 58°, hotell sker nu åter på framsidan igen!
  • Från torsdag 18 maj sker entré på vår vanliga plats. Entrèn är inte helt klar men vi börjar använda den. Vi ber om överseende med en lite provisorisk entré och endel hantverksarbeten under dagarna.

 

Väg till hotellrummen under tiden hamningången är stängd:

För att komma till hotellrum plan 1+2+3 behöver du gå via SPA Horisont. Följ skyltning SPA Horisont.

 

Reception och lobby:

Nu har vi öppnat vi vår nya reception och lobby.

Härlig plats för lobbyjobb, ta en fika, en drink, mys och skratt. Finns sällskapsspel att låna och shuffleboard att hyra.

 

Vad har hänt och vad ska ske?

Under år 2022 har vi renoverat endel av våra stugor och vi fortsätter resan under 2023 så att alla våra 99 stugor kommer gå i samma tema. Stugorna kommer både att vara självhushållstugor och hotellstugor, vilket kommer innebära att valet av stuga avgör om det är inkluderat sänglinne, handdukar, frukost och familjebad.

Senare 2023, kommer även att erbjuda fantastiska SJÖBODSVITER. Våra röda stugor längst med havet i norra stugbyn, för upp till 4 personer med havsutsikt och veranda. Helt i hotellstandard, med dubbelsäng, bäddsoffa och badrum. Dessa stugor har inte självhushåll.

70 hotellrum kommer bli renoverade och bli moderna och luftiga med inspiration av Bohuslänsk natur och med känslan av att himlen möter havet i en rofylld miljö.

Vi har också glädjen att berätta att hela vår reception och lobbyområde kommer att utökas och renoveras. Förutom att vi får mer plats, kommer vi kunna erbjuda en välkomnande och härlig lobbymiljö med bar för dryck, bistromat, och umgänge på ett helt annat sätt än vad vi kunnat erbjuda tidigare. Detta kommer påbörjas i samband med hotellrummen.

Ny champagnepool på SPA Horisont balkongen är installerad och klar att använda.

Stora parasoller kommer monteras på uteterrassen på Sjöboden Udden för att klara lite sämre väder om man vill sitta utomhus, samt om det blir alldeles för varmt i solen ska man ha möjlighet att kunna sitta i skugga.

Uteserveringen DockSide kommer renoveras och isoleras så att vi kommer att kunna använda DockSide under en längre period.

Det mesta beräknas stå klart senare i maj 2023 och resterande under senare delen av 2023. Hela vår anläggning kommer att vara öppen under hela perioden, då vi gör stora anpassningar så att allt ska fungera precis som vanligt.

 

 

Vår hotelldirektör Marit Björnland berättar:

År 2022 – har varit TanumStrands bästa år någonsin i historien. Vi har kunnat nå omsättning, antal gäster och resultat som vi aldrig vågat drömma om detta år. Tack vare goda ägare, en stabil ledning och framförallt otroligt proffsig och värdefull personal som alltid strävar efter goda upplevelser och glada gäster så ser vi väldigt mycket framåt till år 2023 och att kunna leverera ännu bättre upplevelser.

Att äntligen få renovera och bygga ut delar i vår anläggning där behovet är som mest, känns väldigt tillfredställande. Vi ser utmaningen i att hålla öppet för fullt på alla våra avdelningar under denna tid men vi kommer kunna erbjuda alla, som vill besöka oss, allt på ett mycket anpassat sätt med ytterst lite påverkan på vår dagliga drift.

 

VÄLKOMMEN TILL ETT NYTT HÄRLIGT 2023.