FANTASTISKA NYHETER

VI RENOVERAR

 

Pressmeddelande: Vår hotelldirektör Marit Björnland berättar

Läs mer

 

Har du sett att vår logo är förändrad?

I ett led i att vi renoverar så har vi valt att förändra namnet på vår logo till TanumStrand SPA & Resort. Vi vill med vårt varumärke uppmärksamma på hur stor vår anläggning är och att vi har ett av västkustens finaste SPA hos oss. Logoförändringen går i en övergångsperiod precis som vår renovering, så under 2023 kommer du se vår logo både som den nya och den gamla.

 

Havsbastun är nu utökad.

Vi har byggt på och den är nu dubbel så stor.

Det är nu två basturum, och man kan välja vilken man vill sitta i. Båda är unisex.

 

Merparten av våra hotellrum och stugor är nu klara och renoverade. 

Alla hotellrum och stugor har nu ett litet kylskåp, och alla hotellrum har nu kaffe och vattenkokare.

 

Reception och lobby:

Vår reception, lobby och bar är helt ny.

Härlig plats för lobbyjobb, ta en fika, en drink, mys och skratt. Finns sällskapsspel att låna och shuffleboard att hyra.

Vad har hänt och vad ska ske?

Under år 2022 har vi renoverat endel av våra stugor och vi fortsätter resan under 2023 så att alla våra 99 stugor kommer gå i samma tema. Stugorna kommer både att vara självhushållstugor och hotellstugor, vilket kommer innebära att valet av stuga avgör om det är inkluderat sänglinne, handdukar, frukost och familjebad.

Nu kan vi även att erbjuda fantastiska SJÖBODSVITER. Våra röda stugor längst med havet i norra stugbyn, för upp till 4 personer med havsutsikt och veranda. Helt i hotellstandard, med dubbelsäng, bäddsoffa och badrum. Dessa stugor har inte självhushåll.

70 hotellrum är renoverade och blivit moderna och luftiga med inspiration av Bohuslänsk natur och med känslan av att himlen möter havet i en rofylld miljö.

Vi har också glädjen att berätta att hela vår reception och lobbyområde har utökats och renoverats. Förutom att vi får mer plats, erbjuder vi en välkomnande och härlig lobbymiljö med bar för dryck, bistromat, och umgänge på ett helt annat sätt än vad vi kunnat erbjuda tidigare. En helt ny BARCEPTION!

Ny champagnepool på SPA Horisont balkongen är installerad och klar att använda.

Stora parasoller är monterade på uteterrassen på Sjöboden Udden för att klara lite sämre väder om man vill sitta utomhus, samt om det blir alldeles för varmt i solen ska man ha möjlighet att kunna sitta i skugga.

Uteserveringen DockSide kommer renoveras och isoleras så att vi kommer att kunna använda DockSide under en längre period och komer stå klart i slutet på november 2023.

Hela vår anläggning kommer att vara öppen under hela perioden, då vi gör stora anpassningar så att allt ska fungera precis som vanligt.