Servitör

Nu söker vi fler servitörer till våra restauranger!

Som servitör på TanumStrand är du framför allt ansiktet utåt mot våra gäster. Vi söker dig som är serviceinriktad ut i fingerspetsarna och älskar att prata och serva alla goa gäster god mat och dryck. Du är noggrann, kan behålla gästfokus i stressiga situationer och är en sann lagspelare. Vi är ett härligt och sammansvetsat gäng som bryr oss om varandra, stöttar varandra och hjälps åt för att i slutändan leverera en fantastisk produkt och upplevelse för våra gäster.

Det händer mycket på TanumStrand, oftast på en och samma gång! Så du behöver ha ett flexibelt och lösningsorienterat tänk. Vi gillar inte problem, vi gillar lösningar.

 

Om tjänsten

Krav
Vi ser helst att du har arbetat med a la carte-servering tidigare, eller något annat serviceyrke med mycket gästkontakt. Har du erfarenhet av bar är det ett extra plus. Har du ingen tidigare erfarenhet, men är utåtriktad och social och brinner för mat och dryck? Skicka in en ansökan ändå! Din personlighet väger tyngst när vi anställer!
Språk: Svenska och engelska.

Meriterande
Tidigare erfarenhet av service, helst a la carte servering. Erfarenhet av barjobb.

Pratar/förstår du även norska och/eller andra språk är det meriterande, då vi har många gäster som kommer utomlands ifrån, främst från Norge.

Kontaktperson

Marlene Printz
marlene.printz@tanumstrand.se

Ansökan

Ansök om tjänsten via mail till Marlene. Märk din ansökan med ”Servitör” och bifoga CV och personligt brev.