Redovisningscontroller

Vi söker nu en redovisningscontroller med ekonomi- och systemkompetens till vårt huvudkontor i Tanumshede. Tjänsten är placerad på vårt ekonomikontor i Tanumshede, tillsammans med ett team om 10 personer som ansvarar för att redovisning och lönehantering sker på ett effektivt och professionellt sätt.

 

Dina huvudarbetsuppgifter
  • Vara kontaktperson och resursperson för Norlandia Hotel Groups koncernledning i Oslo.
  • Bistå koncernledning med rapportering och utredningsuppdrag
  • Ansvara för kvalitén på den löpande redovisningen för våra bolag
  • Support till hotellchefer i ekonomifrågor
  • Bistå koncern- och bolagsledningar med fackkompetens i redovisnings och skattefrågor
  • Bistå vid integration med olika försystem såsom hotell- och restaurangsystem
  • Säkerställa att hela kedjan från hotellens rutiner till rutiner för koncernrapportering fungerar optimalt och enligt koncernens standarder

 

Din bakgrund

Du är civilekonom eller har motsvarande kompetens. Då vi arbetar med olika hotell- och restaurangsystem är kunskap och erfarenhet av dessa system eller liknande system meriterande.
Förutom att du har ett brinnande intresse för din yrkesroll är du en prestigelös och driven person som strukturerar ditt arbete för att skapa effektivitet. Du lägger stor vikt vid framförhållning och ordning och du har ett proaktivt förhållningssätt. Du arbetar självständigt, tar eget ansvar och är inte rädd för att fatta egna beslut inom ditt ansvarsområde, men det är också viktigt att du har god samarbetsförmåga och trivs i att arbeta i ett team.
Du trivs i en rådgivande roll och drivs av att leverera förstklassig support och service till chefer och medarbetare. Att du är positiv och har nära till skratt gör att du passar väl in hos oss.

 

Vi erbjuder

.. Dig en spännande och utvecklande roll där du tillsammans med övriga kollegor är med och påverkar Sveriges upplevelseindustri. Du kommer få chansen att skapa många interna och externa kontakter i en stor koncern. Tjänsten är på heltid.

 

Ansök nu

Skicka in din ansökan via mail till susanne.rorberg@norlandia.se, bifoga ett CV samt personligt brev. Kontakta gärna Börje Pålsson på +46(0)739-88 00 93 om du har några frågor om tjänsten. Rekrytering sker löpande, ansökan senast den 22 februari 2021.

 

 

Norlandia Drift AB är ett företag inom Adolfsen Group. Vi ansvarar för redovisning och löner för gruppens hotell, konferens- och skidanläggningar i Sverige. Se även Norlandia Hotel Group