Vi söker extra personal till receptionen

TanumStrand är en av Bohusläns största hotell- och konferensanläggningar. SPA och skärgårdshotellet är öppet året runt och kan ta emot upp till 1000 gäster för övernattning, middag, möten och strandnära aktiviteter.

Vi söker dig som älskar mötet med gästen och är bra på att skapa relationer. Du brinner för att ge bästa service och gillar att vara hotellets ansikte utåt. Arbetstempot är periodvis högt och att med positiv attityd kunna prioritera rätt och snabbt är därför av största vikt.

Vem är du?

  • Du älskar mötet med gästen.
  • Du gillar att vara hotellets ansikte utåt
  • Du är positiv av din natur vilket återspeglas i ditt sätt att bemöta hotellets gäster
  • Du klarar av att jobba i ett högt tempo och gillar att det rör på sig
  • Du har förmåga att skapa goda relationer
  • Du är självständig och strukturerad
  • Du har erfarenhet från hotellbranschen eller liknande arbete

Arbetsuppgifter
I arbetsuppgifterna ingår samtliga sysslor i en reception såsom in- och utcheckning, försäljning av receptionens utbud, kassaredovisning, information och annan service till gästerna. Som receptionist är du den som välkomnar gästen vid incheckning och ansvarar för det första personliga mötet vid ankomst. Därför söker vi dig som är serviceinriktad ut i fingerspetsarna och har ett positivt sätt som smittar av sig. Som person är du noggrann, stresstålig och arbetar lika bra i grupp som självständigt. Har du dessutom det där lilla extra med en naturlig känsla för service som gör att gästerna känner sig riktigt väl omhändertagna, så ser vi fram emot din ansökan.

Kvalifikationer
Gymnasiekompetens eller liknande
Lätt att uttrycka dig i tal både på svenska, engelska, och ev andra språk. Du bör ha något års erfarenhet av arbete som receptionist. Skriv receptionist i ämnesraden när du söker detta jobb.

Varierande arbetstider dag/kväll/helg.

Verkar detta vara en perfekt match för dig?

Maila din ansökan till asa.ydal@tanumstrand.se
Bifoga personligt brev med CV och ev. referenser.

Om du finner tjänsten intressant får du gärna skicka in din ansökan omgående då vi tillämpar löpande urval. Tillträde enligt överenskommelse.

För mer information om tjänsten:
Åsa Ydal asa.ydal@tanumstrand.se