Pastry chef/Konditor

TanumStrand är en av Bohusläns största hotell- och konferensanläggningar, och kan ta emot upp till 1000 gäster för övernattning, middag, möten och aktiviteter. TanumStrands restaurang står mitt i en spännande tillväxtsfas och söker nu en kreativ Pastry chef som vill vara med i utvecklingsarbetet. På TanumStrand vill vi att alla gäster som besöker oss ska få en matupplevelse utöver det vanliga. 

Vem är du?

  • Du är kreativ
  • Du gillar att prova nya saker och att experimentera
  • Du är strukturerad
  • Du är en självständig person

Vi söker en kreativ och nyskapande Pastry chef / konditor som gärna ger det där lilla extra och kommer med nya idéer. Hos oss kommer du få chansen att skapa dina egna kreationer och det är bara din fantasi som sätter gränser. Vi söker dig som är van att jobba med stora volymer utan att göra avkall på kvalitet och design. Du får gärna ha lång erfarenhet, och en vilja att tillsammans med oss utvecklas ytterligare. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och din talang.

Arbetsuppgifter
Som Pastry chef/konditor ansvarar du för våra desserter och bakverk. Utveckling och initiativ till förnyelse av våra produkter ingår i dina arbetsuppgifter, liksom planering, varuhantering och det dagliga hantverket.

Om du lovar att bidra med din kunskap, passion och glädje så lovar vi att alltid bidra med detsamma tillbaka! Hos oss väntar mycket goda möjligheter till personlig utveckling och träning, samt en spännande plats för nya idéer. Vid din sida har du kollegor som agerar bollplank och stöttar dig. Vi vill att du ska må bra och trivas på Tanumstrand – mitt i världens vackraste skärgård!

Kvalifikationer:
Gymnasiekompetens eller liknande.
Lätt att uttrycka sig på ett skandinaviskt språk eller engelska.
Du bör ha erfarenhet från liknande anställning.

Verkar detta vara en perfekt match för dig?
Maila din ansökan till koksmastare@tanumstrand.se
Bifoga personligt brev med CV och ev. referenser.
Du får gärna skicka in din ansökan omgående då vi tillämpar löpande urval. Tillträde enligt överenskommelse.

Tjänstgöringsgrad: 100% tillsvidareanställning
Varierande arbetstider dag/kväll/helg. Vi kan vara behjälpliga med boende.