Area Sales Manager

Som Sales Manager på TanumStrand är du en del av försäljningsteamet för den svenska och norska marknaden som tillsammans driver, utvecklar och optimerar försäljningen för hotellet beläget i vackra Grebbestads- och Fjällbacka skärgård. Ditt ansvarsområde är den svenska marknaden på nationell nivå där du går under vår Sales Director och ingår i ett team med kollegor i Norge med motsvarande tjänst. Tjänsten är på remote, men du behöver ha möjlighet att ta dig till hotellet för att hålla i visningar för kunder och delta på evenemang och team- och personalaktiviteter.

 

Vem är du?

Du är en kreativ person som brinner för sälj och finner nya lösningar för att fylla det vackert belägna hotellet på allra bästa sätt med konferenser, kick-offer, utbildningar och event. Du genomför en hög andel kund- och säljaktiviteter på och utanför hotellet. Du har erfarenhet av hotellbranschen/besöksnäringen med goda resultat, alternativt en grymt stor nyfikenhet på den i kombination med annan relevant erfarenhet.

Du är:
  • Nyfiken och arbetar proaktivt för att utveckla befintliga kunder och relationer.
  • Modig och ser till att söka upp nya affärsmöjligheter genom prospektering.
  • Strukturerad och ser alltid till att nå överenskomna mål.
  • Lyhörd till förändringar och hänger med vad som händer och sker inom branschen.
  • Delaktig och bidragande i försäljningsstrategins genomförande och kan redogöra för dina resultat, tankar och idéer.
Du har:
  • Dokumenterat bra försäljningsresultat från tidigare uppdrag.
  • 2-4 års erfarenhet av motsvarande eller liknande arbete i branschen.
  • Ett färskt och uppdaterat nätverk inom branschen.
  • Gymnasieexamen, men utbildningar inom sälj eller branschen är väldigt goda meriter.
  • B-körkort
Språk

Du behärskar både svenska och engelska väl i både i tal och skrift. Norska är meriterande då vissa kollegor och många gäster talar Norska, men det är inget krav.

 

Om TanumStrand

TanumStrand är en av Bohusläns största hotell- och konferensanläggningar beläget strax utanför Grebbestad alldeles bland klipporna vid vattnet. Destinationen tillhör ingen kedja utan är en fristående destination med eget varumärke. Hotellet ingår i koncernen Norlandia Hotel Group med 27 hotell i Norge och Sverige, och varit starka ägare att ha i ryggen genom Corona-pandemin. Både under pandemin och framöver satsar destinationen stort på både konceptutveckling inkl. renovering, rekrytering och förädling av denna pärla i Grebbestad.

Anställningsform

100% tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse och fast lön. Kollektivavtal för tjänstemän enl. Unionen/HRF.

Rekryterande chef & kontaktperson för ansökan

Linda Kristiansson, Sales Director
linda.kristiansson@tanumstrand.se
+46(0)738-22 01 17

Sista ansökningsdag 20 juli 2021.
Vänta inte med att söka, intervjuer sker löpande.