Lediga jobb

TanumStrand är en av Bohusläns största hotell- och konferensanläggningar med 160 rum, 99 stugor och egen gästhamn. SPAhotellet, som är öppet året runt, ligger alldeles vid Skagerraks strandkant, och kan ta emot upp till 1000 gäster för övernattning, middag, möten och aktiviteter.

Om du är intresserad av att jobba hos oss, skicka en spontanansökan och berätta lite om dig själv och vad du brinner för. Här nedan kan du också se vilka specifika tjänster vi söker till just nu.

 

Kontaktuppgifter jobbansökan

Skicka CV och personligt brev till ansokan@tanumstrand.se och märk ämnesraden med den tjänst du söker. Vi ser fram emot att höra från dig!

Säsongsjobb sommaren 2021

Att vara en del av sommarteamet på TanumStrand är ett minne för livet!

Nu söker vi sommarpersonal för hotellets alla avdelningar. Vi snackar receptionister, SPA-värdar, aktivitetspersonal, vaktmästare, kockar, pizzabagare, badvärdar, SPA-terapeuter, hovmästare, bartenders, hamnvärdar och servispersonal. Här kan du se de olika tjänsterna och läsa mer om varje avdelning.

Destinationen är öppet året om, men på sommaren blomstrar TanumStrand som aldrig annars. Mitt i den vackra skärgården vid havet mellan Grebbestad och Fjällbacka har du en av världens vackraste arbetsmiljöer.

Läs mer
Redovisningscontroller

Vi söker nu en redovisningscontroller med ekonomi- och systemkompetens till vårt huvudkontor i Tanumshede. Tjänsten är placerad på vårt ekonomikontor i Tanumshede, tillsammans med ett team om 10 personer som ansvarar för att redovisning och lönehantering sker på ett effektivt och professionellt sätt.

Läs mer
Covid-19

Vill du veta mer om våra åtgärder och rutiner gällande Covid-19? Vi har samlat all den senaste informationen på en och samma sida för dig. Hos oss kan du känna dig trygg!

Läs mer